,

Έλα να φτιάξουμε έναν έρωτα!

Μέσα σε έναν κόσμο που υποφέρει, σε έναν κόσμο που το μόνο που κάνει είναι να γκρινιάζει και να μιζεριάζει, σ’ έναν κόσμο που τα βλέπει όλα μαύρα. Έλα εμείς να κάνουμε την διαφορά, έλα να φτιάξουμε έναν έρωτα που θα φωτίσει τα περισσότερα σκοτάδια! Το κόκκινο του έρωτα να τυλίξει κάθε παγωμένη ψυχή και να την κάνει και πάλι ζωντανή, να γεμίζει τις ψεύτικες ζωές με πάθος. Ας φτιάξουμε έναν δικό μας έρωτα, θα είμαστε μόνο εσύ κι εγώ. Έναν έρωτα δυνατό που δεν θα σπάει από κανένα ανθρώπινο ψέμα, μα ούτε και από την κακία που μας έχει τυφλώσει.

Θέλω έναν έρωτα γεμάτο στιγμές αγάπης, με χάδια, με φιλιά και αγκαλιές, από αυτές που σε κάνουν να χάνεσαι σε κόσμους μαγικούς. Έναν έρωτα κόκκινο βαθύ, που θα καίγομαι και θα μου αρέσει. Που θα φουντώνω και θα θέλω κι άλλο. Έναν έρωτα που θα νιώσω το αίμα να κυλάει στις φλέβες μου. Έναν έρωτα που θα είναι μόνο εγώ για αυτόν κι αυτός μόνο για μένα. Δύο ψυχές, μια ολόκληρη ολόκληρη καρδιά που θα χτυπάει δυνατά για να δείχνει ότι υπάρχει ακόμα ζωή.

Άνδρεα Αρβανιτίδου

https://www.andreaarvanitidou.com/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading