,

Τα μικρά πράγματα, είναι τελικά τα πιο μεγάλα “σ’ αγαπώ”…

Ήθελα μαζί να πηγαίναμε ένα ταξίδι. Δεν με νοιάζει ο προορισμός, μόνο να είμαστε μαζί. Εσύ και εγώ. Μπες στο αυτοκίνητο και πάμε. Γελάκια, χαδάκια και μουσική υπόκρουση τα τραγούδια που έχουμε αφιερώσει ο ένας στον άλλον. Πόση χαρά μπορούν να σου δώσουν τα απλά πράγματα, όταν ξέρεις να τα εκτιμάς! Ένα χάδι, μια αγκαλιά, ένα γλυκό φιλί στο μέτωπο. Να σου δείχνει ο άνθρωπός σου πόσο σε αγαπάει, πόσο σε εκτιμάει.

Ένα φιλί που στέλνει σήμα κατευθείαν στην ψυχή σου, που σε κάνει να νιώθεις ευτυχία και ασφάλεια. Ένα ταξίδι για την ψυχή μας και μόνο. Οδηγείς και με κοιτάς γλυκά, σε κοιτάω και εγώ. Πόσο υπέροχος είσαι, πόσο έχεις γαληνέψει την ψυχή μου! Είσαι το ουράνιο τόξο στον σκοτεινό μου ουρανό.

Στο ραδιόφωνο παίζει το αγαπημένο μου τραγούδι και σκέφτομαι πόσο αγαπώ αυτούς τους στίχους, πόσο λένε όσα νιώθω για σένα “Ό,τι είχα ονειρευτεί, σε σένα το ‘χω βρει, με σένα δεν φοβάμαι…” πολύ καλά τα λέει η Τάμτα. Είναι υπέροχο αυτό το συναίσθημα ασφάλειας που νιώθεις με τον σωστό άνθρωπο στο πλάι σου. Έναν άνθρωπο που σε αγκαλιάζει όπως είσαι και φροντίζει όλες τις πληγές σου. Που σου δείχνει με κάθε τρόπο πόσο σε αγαπάει και τι σημαίνεις γι’ αυτόν. Που ξέρει τα πάντα για σένα και δεν τον ενδιαφέρει να τα χρησιμοποιήσει εναντίον σου με την πρώτη ευκαιρία. Που θέλει να σε κάνει πιο δυνατή.

Οδηγείς και μέσα στα μάτια σου βλέπω την λατρεία σου για μένα. Λιώνεις και δεν το κρύβεις. Θέλεις να είσαι το στήριγμά μου, ο βράχος μου. Και είσαι. Είσαι άντρας με Α κεφαλαίο. Το νιώθω, το ζω. Με θαυμάζεις, όπως σε θαυμάζω και ‘γω. Και όταν πέσει ο ένας από τους δυο, τραβάει ο άλλος μπροστά. Περπατάμε δίπλα δίπλα, χέρι χέρι, μα όχι κολλητά. Και είναι το μυστικό αυτό. Ένα γλυκό αεράκι μπαίνει από το παράθυρο. Πόσο τυχεροί είμαστε που βρήκαμε ο ένας τον άλλον, ανάμεσα σε τόσα δισεκατομμύρια κόσμο! Σε μια εποχή που ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του, που οι άνθρωποι τα θέλουν όλα χωρίς να δίνουν τίποτα.

Μου λες δεν είναι τύχη, είναι καθημερινή προσπάθεια και έχεις δίκιο. Όταν όμως οι ψυχές σας ταιριάζουν τόσο πολύ, αυτή η προσπάθεια γίνεται γλυκιά. Θέλεις ο άνθρωπος σου να νιώθει όλη την αγάπη που παίρνεις και εσύ από αυτόν. Και έτσι δεν σταματάς αυτή την προσπάθεια. Θέλεις συνεχώς να δίνεις και άλλο. Ήθελα μαζί να πηγαίναμε ένα ταξίδι και ας μην έχει προορισμό. Μόνο για να είμαστε μαζί, εσύ και εγώ. Μόνο για να κάνουμε αυτή τη γλυκιά διαδρομή, που θα μείνει για πάντα στο μυαλό μας, να μας θυμίζει πόση σημασία έχουν τα μικρά πράγματα στη ζωή. Να μας θυμίζει πως τα μικρά πράγματα, είναι τελικά τα πιο μεγάλα “σ’ αγαπώ”…

Έλενα Λουκά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading