,

Η ώρα της αλήθειας – Ο άπιστος άντρας

Μία φορά άπιστος ίσον καμία; Ή μήπως είναι απλά η αρχή; Παίζει ρόλο το πόσο αγαπάς το ταίρι σου ή το πόσο εγκρατής είσαι στους πειρασμούς; Μήπως η ηθική σου, σου απαγορεύει να απιστήσεις; Ή απλά φοβάσαι μήπως αποκαλυφθείς; Κι αν τύχει να παραδοθείς στις αδυναμίες σου μία φορά, μήπως είναι η αρχή της προδοσίας;

Άντρες που στην ζωή τους απάτησαν πολλές φορές τις γυναίκες τους, άντρες που παραδόθηκαν στις σεξουαλικές τους ορμές, άντρες χωρίς ηθικούς φραγμούς, είναι οι εξ επαγγέλματος άπιστοι. Αυτοί που δεν χάνουν την ευκαιρία για να τονώσουν τον ανδρισμό τους, χωρίς να έχουν καμία ενοχή, αντιθέτως νιώθουν πως έτσι ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους.

Υπάρχουν κι οι άντρες που απάτησαν τη γυναίκα τους από αδυναμία χαρακτήρα γιατί βρέθηκαν σε μια ακατάλληλη στιγμή, στο ακατάλληλο μέρος, με τις ακατάλληλες συνθήκες. Αυτοί που το μετάνιωσαν την ακριβώς επόμενη στιγμή. Αυτοί που οι τύψεις και οι ενοχές δεν τους άφησαν λεπτό. Αφού όμως μπόρεσαν τελικά να απατήσουν μία φορά χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, μήπως τότε και δεύτερη; Εξάλλου τι πειράζει άλλη μία; Βέβαια στην αρχή είναι γεμάτοι τύψεις και ενοχές, αλλά μόλις έρθει η επόμενη ευκαιρία τις έχουν ξεχάσει εντελώς.

Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε διαλέξει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ό,τι μας δένει με τον σύντροφο μας, δεν είναι η ομορφιά και τα ωραία λόγια, είναι όλες εκείνες οι στιγμές που ζήσαμε μαζί του, όλα όσα καταφέραμε μαζί του.

Βέβαια υπάρχει και η τρίτη κατηγορία αντρών που δεν έχουν απιστήσει ποτέ, όμως είναι τόσο λίγοι που δεν χρειάζεται να πούμε πολλά γι’ αυτούς. Είναι απλά τέλειοι!

Μία φορά άπιστος για πάντα άπιστος;

Της Σοφίας Β.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading