,

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 18-24 Μαρτίου 2024

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ – Η νέα σελήνη της 10ης Μαρτίου θα φέρει πολλές ευκαιρίες! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 18 έως 24 Μαρτίου, θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητες και τις δεξιότητές σας, με τις οποίες θα πετύχετε καλύτερη συνειδητοποίηση στην εργασία ή την επιχείρηση με την οποία ασχολείστε. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να ασχοληθείτε με νέα πράγματα, για να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα ή για άλλες αλλαγές στη δουλειά σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αποφύγετε να δώσετε στον εαυτό σας μη ρεαλιστικές ελπίδες σε θέματα που σχετίζονται με τις οικονομικές σας υποθέσεις, καθώς μπορεί να βιώσετε δυσάρεστη απογοήτευση. Αποδεχτείτε τα γεγονότα όπως είναι, απολαύστε αυτά που έχετε και αποφύγετε τις ψευδαισθήσεις. Αυτή την εβδομάδα θα περιμένεις μια συγκέντρωση ή συζητήσεις στην οικογένειά σου που θα σχετίζονται με σχέδια ή κοινές ενέργειες στο άμεσο μέλλον.
Είναι πιθανό να δεσμευτείτε για μια εκδήλωση ή συγκέντρωση που σχετίζεται με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα αντιμετωπίσετε μια δυσάρεστη σύγκρουση με έναν άνδρα που είναι από την οικογένεια ή τον συγγενικό σας κύκλο. Είναι πιθανό ο λόγος για αυτό να είναι κάποια κατάσταση στο σπίτι όπου ζείτε.
Οι άντρες θα έχουν τύχη αυτή την εβδομάδα, η οποία θα εμφανιστεί μέσα από διάφορες προσφορές, νέες ευκαιρίες, νέες γνωριμίες ή άλλες απρόσμενες καταστάσεις. Στην πραγματικότητα, οι στιγμές έκπληξης αυτή την εβδομάδα μπορούν να δημιουργήσουν κάθε λογής ενδιαφέρουσες καταστάσεις που θα σας ενθουσιάσουν με τα μικρά θαύματα που φέρνουν. Ωστόσο, οι συγκρούσεις που επίσης θα προκύψουν απροσδόκητα και μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση θα απαιτήσουν προσοχή. Οι γυναίκες θα είναι περισσότερες μητέρες παρά καλές σύζυγοι ή ερωμένες κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Διάφορα γεγονότα που σχετίζονται με το παιδί σας θα απαιτήσουν την προσοχή σας πριν κατευθυνθούν όλα εκεί. Η δυναμική της εβδομάδας θα απαιτήσει τη λήψη γρήγορων αποφάσεων και την κατάλληλη συμπεριφορά όταν πρέπει να επικοινωνήσετε με άλλα άτομα. Μικρά ταξίδια, μικρές αποστάσεις κυρίως για οικογενειακούς λόγους, είναι πιθανά.

ΤΑΥΡΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 18 έως 24 Μαρτίου, θα έχετε διαφορετικές εμπειρίες και συναισθήματα που σχετίζονται με ένα μωρό, ένα παιδί ή ένα νέο άτομο.
Οποιεσδήποτε εμπειρίες που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη, τη γέννηση ενός μωρού ή οποιοδήποτε άλλο σημαντικό γεγονός παρόμοιας φύσης είναι πιθανό. Είναι πιθανό αυτό το γεγονός να επηρεάσει συγγενείς, φίλους ή άτομα με τα οποία επικοινωνείτε συχνά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα σας ευχαριστήσει μια συζήτηση ή πρόταση από ένα άτομο που μπορεί να είναι συνάδελφός σας, πελάτης, διευθυντής ή άλλο δημόσιο πρόσωπο. Οι πληροφορίες που θα σας δώσει αυτό το άτομο μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη σημαντικών σχεδίων και στόχων σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ωστόσο, θα σας αναστατώσει ένα δυσάρεστο γεγονός που σχετίζεται με ένα ατύχημα ή άλλο δράμα ζωής στη ζωή ανθρώπων που γνωρίζετε. Ένα τέτοιο γεγονός θα προκαλέσει μια σειρά από συζητήσεις για κάποιους σημαντικούς κανόνες στη ζωή, ή μαθήματα ζωής που πρέπει να μάθει ο καθένας σε μια δεδομένη χρονική περίοδο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι οικογενειακές σας οικονομικές υποθέσεις θα έχουν καλή εξέλιξη. Θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό, να λάβετε χρήματα και να τακτοποιήσετε άλλες οικονομικές δεσμεύσεις. Οι άντρες θα έχουν ρομαντική διάθεση, με την επιθυμία να αλλάξουν κάτι στην προσωπική τους ζωή ή να βιώσουν κάτι που τους έλειψε πριν από λίγο καιρό για διάφορους λόγους. Μαζί με τον ρομαντισμό ή τα συναισθήματα στη ζωή σας, οι πράξεις σας με τα χρήματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις καθημερινές σας υποθέσεις, από τα οικογενειακά έξοδα ή τα έσοδα μέχρι τις επαγγελματικές σας ενέργειες σε αυτό το θέμα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε μια συζήτηση με έναν άντρα που, ηθελημένα ή όχι, θα σας δώσει μια ιδέα ή μια πληροφορία πολύτιμη για εσάς. Οι γυναίκες θα κοιτάζουν λιγότερο σοβαρά τα δεινά στη ζωή τους, νομίζοντας ότι θα περάσουν μόνα τους. Κάπου μπορεί να λειτουργήσει, αλλά να μην μειώνετε τη σημασία οποιουδήποτε γεγονότος ή συνθήκης στη ζωή σας. Κάποιες “βλάβες” στη διάθεσή σας θα οφείλονται ακριβώς σε μια τέτοια συμπεριφορά εκ μέρους σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να περιμένετε σημαντικά νέα, επιστολές ή μηνύματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 18 έως 24 Μαρτίου, η ζωή μπορεί να σας παρουσιάσει μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία για νέα ή πρόσθετη εργασία, σε ορισμένες περιπτώσεις που σχετίζονται με ταξίδια ή μετεγκατάσταση, επικοινωνία με περισσότερα άτομα ή που σχετίζονται με διαδικτυακή δέσμευση. Είναι πιθανό αυτή την εβδομάδα να ταξιδεύετε πιο συχνά σε σχέση με διάφορες εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσετε. Γενικότερα, η εβδομάδα φέρνει μεγαλύτερη δυναμική στην καθημερινότητά σας που σχετίζεται με διάφορες επαφές, με ανθρώπους ή φορείς από κοντά και μακριά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα περιμένετε μια συζήτηση ή ένα γεγονός στην ερωτική σας ζωή που πιστεύετε ότι θα καθορίσει κατά κάποιο τρόπο το μέλλον σας. Είναι πιθανό τα πράγματα να εξελιχθούν όπως τα περιμένεις, αλλά είναι επίσης πιθανό να εκπλαγείς.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα παρακολουθείτε την υγεία ενός συγγενή ή φίλου, με πιθανή φροντίδα, επισκέψεις στο νοσοκομείο ή άλλες παρόμοιες δεσμεύσεις.
Εσείς οι ίδιοι μπορεί να φροντίσετε την υγεία σας και για αυτό το λόγο θα κάνετε μια επίσκεψη σε γιατρό. Αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη αν σκοπεύετε να οργανώσετε κάποια οικογενειακή εκδήλωση ή συγκέντρωση, καθώς θα δυσκολευτείτε να συγκεντρώσετε όλους ή θα προκύψουν άλλες απρόβλεπτες περιστάσεις. Αυτή θα είναι μια δυσμενής εβδομάδα για γάμο, καθώς προμηνύει μια βραχυπρόθεσμη δέσμευση. Οι άνδρες θα πρέπει να βοηθήσουν έναν φίλο ή να αφιερώσουν χρόνο για ιδιωτικές συνομιλίες με φίλους. Αυτή την εβδομάδα κάποιοι από αυτούς θα έχουν μεγάλη ανάγκη να μιλήσουν με κάποιον, να μοιραστούν τα προβλήματα και τα σχέδιά τους. Η εβδομάδα θα σας εκπλήξει με κάποια απροσδόκητα γεγονότα και εμπειρίες. Μερικές από αυτές τις εκπλήξεις θα έχουν να κάνουν με άτομα της οικογένειάς σας. Οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες που σχετίζονται με διάφορα συναισθήματα που τις συγκινούν αυτή τη στιγμή. Θα βασανιστείτε από κάποιες αμφιβολίες, υποψίες, αλλά δεν θα βρείτε στοιχεία για αυτό. Κάποιες εμπειρίες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε την τάση να αποδέχεστε ως απώλεια ή αποτυχία σας, αλλά και αυτό θα είναι υπερβολικό ως συναίσθημα. Εκεί που πρέπει να προσέξεις είναι οι οικονομικές υποθέσεις και οι σχέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 18 έως 24 Μαρτίου, σας περιμένουν ποικίλες εμπειρίες και εκδηλώσεις ερωτικές ή στην οικογένειά σας. Κάποια από αυτά θα καταφέρουν να σε εκπλήξουν, όπως και οι πράξεις ανθρώπων με τους οποίους έχεις καθημερινή επαφή. Αυτή η εβδομάδα φέρνει απροσδόκητα νέα που σχετίζονται με αρραβώνα ή γάμο και θα είναι μια καλή στιγμή για πρόταση γάμου ,για εσάς που έχετε παρόμοια σχέδια. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε σημαντικές και χρήσιμες συζητήσεις με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο, γείτονες ή ομοϊδεάτες σας, με το οποίο θα συζητήσετε διάφορα πολιτικά, κοινωνικά ή επαγγελματικά γεγονότα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τη σύναψη νέων κοινωνικών, πολιτικών ή επιχειρηματικών σχέσεων με ένα άτομο που έχει ήδη δημιουργήσει καλή φήμη σε αυτούς τους τομείς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η εμπλοκή σε μια σύγκρουση ,εσκεμμένα ή όχι, θα προκαλέσει μια σειρά από κουτσομπολιά ή δυσάρεστα σχόλια για εσάς. Κάποια στιγμή, μπορεί να εκπλαγείτε από την κατάσταση στην οποία έχετε αφήσει τον εαυτό σας να παρασυρθεί, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί ήσασταν με τέτοιες σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε σωστοί και ειλικρινείς στα οικονομικά σας, μην πάρετε ή δώσετε κάτι που δεν σας αξίζει. Θα υπάρξουν παρεξηγήσεις ή μια αμφισβητούμενη κατάσταση οικονομικής φύσεως με άτομο εκτός σπιτιού. Οι άνδρες θα πρέπει να συμβιβαστούν με κάποια απώλεια ή οπισθοδρόμηση. Μπορεί να μην φταίτε εσείς, αλλά η εμπειρία θα είναι εις βάρος σας. Τουλάχιστον θα ξέρετε από εδώ και πέρα ​​ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε και αν μπορείτε να εμπιστευτείτε κανέναν. Κάποια γεγονότα αυτή την εβδομάδα θα σας δείξουν ότι ακόμα και στις στενές σας φιλίες, θα πρέπει να βάλετε όρια σε αυτά που μοιράζεστε και σε αυτά που βασίζεστε ο ένας στον άλλον. Οι γυναίκες θα αναλάβουν το μερίδιό τους στη φροντίδα ενός αγαπημένου άντρα ή στην εκτέλεση εργασιών που είναι σημαντικές για αυτόν, που σχετίζονται με αυτόν ή εξαρτώνται από αυτόν. Η υγεία ενός αγαπημένου προσώπου μπορεί να προκαλέσει ανησυχία, αλλά αυτό είναι σημάδι ορισμένων σοβαρών αλλαγών στον τρόπο ζωής, στη διατροφή κ.λπ. Το αν μπορείτε να επηρεάσετε αυτό το άτομο να φροντίσει καλύτερα τον εαυτό του είναι άλλο θέμα.

ΛΕΩΝ –  Την εβδομάδα από 18 έως 24 Μαρτίου θα έχετε περισσότερες επαγγελματικές δεσμεύσεις ή άλλες επείγουσες ενέργειες που σχετίζονται με ιδρύματα, τράπεζες ή δημόσιους οργανισμούς. Κάποιες από τις σημαντικές σας υποθέσεις μέσα στην εβδομάδα θα σχετίζονται με φίλους ή γνωστούς σας, οι οποίοι θα βασιστούν στην εμπειρία ή τις επαφές σας για να συνειδητοποιήσουν σημαντικά πράγματα για αυτούς. Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη μέσα στην εβδομάδα θα είναι ένα φλερτ που έχει ήδη προκύψει στον χώρο εργασίας σας (για όσους έχουν), καθώς πλέον θα φανεί ποιος είναι ειλικρινής σε αυτή τη σχέση και ποιος έχει κάποιους άλλους στόχους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα εκπλαγείτε από την ανειλικρίνεια ή τις ενέργειες ενός ατόμου που θα προσπαθήσει να πετύχει κάτι με απάτη ή εξαπάτηση. Αυτά τα πράγματα μπορεί να μην σας επηρεάζουν άμεσα. Είναι πιθανό να είστε μάρτυρες μόνο των πράξεών του, που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να περιμένετε εισροή χρημάτων ή πιο ευνοϊκή εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Αυτή η εβδομάδα θα είναι σίγουρα πιο επιτυχημένη από την προηγούμενη, αλλά τα πράγματα θα πρέπει να γίνουν προσεκτικά, βήμα προς βήμα και όχι βιαστικά. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα προκύψουν οικιακά προβλήματα στο σπίτι σας ή με άλλα είδη ιδιοκτησίας που έχετε εσείς ή η οικογένειά σας. Η επίλυση αυτού του προβλήματος δεν θα είναι εύκολη δουλειά, αλλά θα πρέπει να ολοκληρωθεί. Οι άνδρες θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα, τόσο στην προστασία των προσωπικών τους αντικειμένων όσο και στην προστασία των προσωπικών πληροφοριών από υπολογιστή ή τηλέφωνο. Ένα ζήτημα μπορεί να εμφανιστεί πολύ γρήγορα και στη συνέχεια να χρειαστούν μήνες ή χρόνια για να επιλυθεί ή να ξεχαστεί. Τα δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε θα σας αναστατώσουν. Οι γυναίκες θα περάσουν επτά πολύ ενδιαφέρουσες μέρες, με διαφορετικές εμπειρίες και συναισθήματα. Η άνοιξη θα αντανακλά ήδη τη συναισθηματική σας κατάσταση, δίνοντάς σας ελπίδες και αισιοδοξία για κάτι καλό στη ζωή σας. Τα καλά γεγονότα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να έχουν να κάνουν με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Αφορμές για συγκεντρώσεις ή σημαντικά νέα μπορεί να έρθουν μέσω συγγενών ή στενών φίλων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα από 18 έως 24 Μαρτίου θα χρειαστεί να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε δεσμεύσεις που θα έχετε σχετικά με χρήματα ή ένα οικονομικό παραστατικό. Πιθανότατα, η ανάπτυξή τους θα είναι ευνοϊκή για εσάς. Μια ενδιαφέρουσα επιρροή στις χρηματικές σας υποθέσεις θα προέλθει από ένα άτομο με το οποίο συνεργάζεστε ή έχετε μια κοινή δραστηριότητα. Σε γενικές γραμμές, αυτή την εβδομάδα είναι πιθανά έσοδα σε μετρητά από διάφορες πηγές. Αυτή την εβδομάδα θα λυπηθείτε που δεν θα μπορέσετε να παρευρεθείτε σε ένα γεγονός στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας γυναίκας λόγω περιστάσεων πέρα ​​από τον έλεγχό σας. Είναι πιθανό αυτό το γεγονός να συμβεί σε απόσταση από εσάς σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα, γεγονός που θα είναι και ο λόγος για την αδυναμία της προσωπικής παρουσίας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε ενδιαφέρουσες επαφές με άτομα που μπορεί να μην γνωρίζετε προσωπικά και που σίγουρα θα έχουν ευνοϊκή επιρροή στις υποθέσεις σας ή θα σας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες, γνώσεις. Οι άγαμοι άνδρες και γυναίκες θα έχουν την επιθυμία να βιώσουν περισσότερα συναισθήματα στην προσωπική τους ζωή, αλλά σε αυτό το στάδιο θα πρέπει να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα γύρω τους. Οι άνδρες θα πρέπει να αναλάβουν κάποια ευθύνη ή να φροντίσουν ένα στενό άτομο που μπορεί να είναι συγγενής ή φίλος. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια δουλειά για αυτόν ή να δείξετε κάποια άλλη σημαντική βοήθεια. Η υγεία ενός αγαπημένου προσώπου θα είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που απαιτεί ειδική μεταχείριση ή πιο σοβαρή φροντίδα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα μιλήσετε με άτομα που δεν έχετε ακόμη γνωρίσει, κάτι που θα απαιτήσει από εσάς να συμπεριφέρεστε σε διπλωματικό τόνο και σε καμία περίπτωση να μην τους μιλάτε επιθετικά ή αλαζονικά. Οι γυναίκες θα περάσουν μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα, γιατί θα εμφανιστούν πιθανότητες για αυτές από εκεί που δεν το περιμένουν. Θα βοηθήσουν στην υλοποίηση παλιών ιδεών ή σχεδίων ή στην ολοκλήρωση αυτών που έχουν ήδη ξεκινήσει. Θα νιώσετε προστασία από πολλές πλευρές, ακόμη και από άτομα που δεν είναι κοντά σας. Οι αντιξοότητες θα σας βοηθήσουν να πάρετε πιο αποφασιστικές αποφάσεις σχετικά με τον τερματισμό ορισμένων σχέσεων ή δεσμεύσεων που σας ενοχλούν. Όσοι από εσάς έχετε ένα δικό σας παιδί, θα πρέπει να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια για την ανατροφή του ή να το βοηθήσετε να πετύχει έναν σημαντικό στόχο για εκείνον.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα από 18 έως 24 Μαρτίου, πρόκειται να περάσετε μια περίοδο αρκετά συναισθηματική και απρόβλεπτη σε περίπτωση που δεσμευτείτε για ένα ταξίδι, ακόμα κι αν αυτό είναι για οικογενειακούς λόγους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με έναν συγγενή που μένει σε κάποια απόσταση από εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα έχετε λόγους να ανησυχείτε για παιδιά ή νέους που δεν είναι γύρω σας. Διάφορα γεγονότα στη ζωή τους θα αποτελέσουν αφορμή για σημαντικές ή ειλικρινείς συζητήσεις μαζί τους. Η εβδομάδα θα μείνει στη μνήμη με ένα σημαντικό γεγονός ή συζήτηση που σχετίζεται με τη ζωή ενός νεαρού ατόμου ή του παιδιού σας. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας εκπλήξει με διάφορα νέα που σχετίζονται με την υγεία των ανθρώπων που γνωρίζετε. Εσείς οι ίδιοι μπορεί να αισθανθείτε κάποια ενόχληση ή μπορεί να υπάρχει λόγος να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Το να θέλετε κάποιος να έρθει στο σπίτι σας θα σας κάνει να νιώσετε άβολα να αρνηθείτε μια τέτοια ευκαιρία. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα λάβετε διάφορα νέα ή προτάσεις, η εξέλιξη των οποίων αναμένεται στο άμεσο μέλλον και θα ανοίξουν νέους ορίζοντες και νέες ευκαιρίες για πρόοδο και επιτυχία. Μερικές από τις προηγούμενες ενέργειές σας μπορεί επίσης να είναι η αιτία σημαντικών επιτυχιών που θα απολαύσετε αυτή την εβδομάδα. Οι άνδρες θα βιώσουν συναισθηματικά δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζουν ή για το οποίο τρέφουν μεγάλο σεβασμό. Θα μπορούσε να είναι ο αγαπημένος σας ηθοποιός, πολιτικός ή άλλο δημόσιο πρόσωπο. Όσοι από εσάς εμπλέκεστε σε κάποια νομική ή δικαστική υπόθεση, καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι για μια απροσδόκητη εξέλιξη ή έκβαση. Πολύ περισσότερη ένταση μέσα στην εβδομάδα θα σας κάνει σίγουρα ανυπόμονους και εύκολα σε σύγκρουση. Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι προσεκτικές με τα σχόλια που κάνουν για άλλα άτομα είτε είναι συγγενείς, φίλοι ή γνωστοί. Είναι πιθανό να κάνετε ένα τέτοιο σχόλιο παραπλανημένο από ψευδείς πληροφορίες και μπορεί να σας δυσφημήσει μπροστά σε άλλα άτομα. Η εβδομάδα θα ευνοήσει τα ταξίδια, ειδικά αν έχετε μια πρόσκληση για ένα ή μια κράτηση εκ των προτέρων. Είναι πιθανό ένα τέτοιο ταξίδι να σχετίζεται με τον φίλο ή τους φίλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 18 έως 24 Μαρτίου, παρακολουθήστε προσεκτικά, αλλά χωρίς περιττές υποψίες, την εξέλιξη των γεγονότων που θα προκύψουν και θα εξελιχθούν έξω από το σπίτι σας. Μην βιαστείτε να κρίνετε καταστάσεις στη ζωή σας ή άτομα με τα οποία πρόκειται να έρθετε σε επαφή. Αυτή η εβδομάδα θα είναι επιτυχημένη για τον ασθενή και για εκείνους που ξέρουν πώς να εξετάσουν τις λεπτομέρειες. Αν καταφέρετε να πετύχετε μια τέτοια στάση μέσα σας, αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι η αρχή σημαντικών αλλαγών στη ζωή σας προς το καλύτερο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα περιμένετε νέα ή την εξέλιξη διαφόρων γεγονότων στη ζωή παιδιών ή νέων που ανήκουν στην οικογένεια των φίλων, των συναδέλφων ή των γειτόνων σας. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα από τον κύκλο των συγγενών σας. Οι συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα στις περισσότερες περιπτώσεις θα αφορούν ασήμαντα πράγματα, αλλά οι συνέπειές τους μπορεί να είναι αρκετά δυσάρεστες ή μακροχρόνιες. Μερικοί εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου θα μιλήσουν με τον σύντροφό τους για σχέδια που σχετίζονται με τη μελλοντική μητρότητα. Η εβδομάδα θα είναι περίπλοκη για κάποιες από τις εσωτερικές σας υποθέσεις, καθώς αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας δεν θα ανταποκρίνεται πάντα στις επιθυμίες των άλλων μελών της οικογένειάς σας. Οι άνδρες θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσουν τις ημιτελείς εργασίες της περασμένης εβδομάδας πριν προχωρήσουν στις νέες τους υποχρεώσεις. Μερικές από αυτές τις εργασίες μπορεί να είναι δυσάρεστες ή πολύ περίπλοκες, αλλά αφήνοντάς τις πίσω, δεν κάνετε το μέλλον σας ευκολότερο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας, για όσους το έχουν. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιο περιουσιακό ή οικιακό πρόβλημα, με τακτοποίηση εγγράφων ή πληρωμών που σχετίζονται με ακίνητα που έχετε στην κατοχή σας. Οι γυναίκες θα χρειαστεί να οπλιστούν με περισσότερη υπομονή κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών γιατί πολύ λίγα πράγματα θα συμβούν όπως θέλετε ή δουλεύετε. Διαφορετικοί παράγοντες θα επηρεάσουν τις υποθέσεις σας με διαφορετικούς τρόπους και ο έλεγχος πάνω τους θα είναι σχεδόν αδύνατος. Φροντίστε και προστατέψτε προσωπικά αντικείμενα ή πληροφορίες που δεν θέλετε να γίνουν γνωστές σε άλλα άτομα. Οι γονείς- γυναίκες που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο θα πρέπει να ασχοληθούν πιο σοβαρά με ένα πρόβλημα του παιδιού τους. Οι εργασίες και οι υποχρεώσεις σας θα είναι πολλές και αυτή την εβδομάδα, περιορίζοντας τον χρόνο σας για ξεκούραση ή για ευχάριστες δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα από 18 έως 24 Μαρτίου είναι πολύ πιθανό να ανησυχείτε για την υγεία σας ή κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα στη ζωή ενός ατόμου, πιθανότατα από τον κύκλο των στενών συγγενών σας. Το δυσάρεστο σε αυτή την κατάσταση για εσάς θα είναι ότι δεν μπορείτε να βοηθήσετε με τίποτα και ότι πρέπει να βασιστείτε σε μεγάλο βαθμό σε άλλους ανθρώπους ή περιστάσεις. Αυτή η εβδομάδα θα τραβήξει για τους περισσότερους από εσάς μια γραμμή ανάμεσα σε έναν τρόπο ζωής που είχατε μέχρι τώρα και σε έναν άλλο που θα πρέπει να συνηθίσετε από εδώ και στο εξής. Κάποια γεγονότα θα καταφέρουν να σας εκπλήξουν ανεξάρτητα από την επίγνωση και τη στάση σας, αλλά γενικά η εξέλιξή τους δεν θα έχει σκοπό να σας βλάψει, το αντίθετο μάλιστα. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε μια πιο δυναμική επικοινωνία με κάποιον που μένει σε κάποια απόσταση από εσάς. Ο λόγος για αυτό θα είναι διάφορα ταχέως αναπτυσσόμενα γεγονότα τις τελευταίες ημέρες ή εβδομάδες. Αυτή η εβδομάδα θα ευνοήσει τις οικονομικές σας υποθέσεις, ειδικά όσοι από εσάς αναζητάτε νέες ευκαιρίες εργασίας ή για μια επιπλέον. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να περιμένετε χρήματα ή άλλες ευνοϊκές ενέργειες οικονομικής φύσης από ένα κοντινό άτομο. Οι άντρες θα επιβαρυνθούν με ποικίλα προβλήματα και οι επιπλοκές σε κάποιες οικογενειακές, επαγγελματικές ή φιλικές σχέσεις θα επιδεινώσουν την κατάσταση γύρω σας. Κάποια προβλήματα θα είναι καλό να τα αφήσετε για επίλυση στο εγγύς ή πιο μακρινό μέλλον. Μην προσπαθήσετε να κανονίσετε τη ζωή σας με τον δικό σας τρόπο σε μόλις επτά ημέρες. Να είστε προσεκτικοί όταν αντιμετωπίζετε άτομα που μπορεί να ενισχύουν τους φόβους ή τις ανησυχίες σας με τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους. Για τις γυναίκες αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την ανάπτυξη νέων γνωριμιών, καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τον νέο σας σύντροφο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα βιώσετε απογοήτευση ή παρεξήγηση των ενεργειών μιας γυναίκας που δεν μένει στο σπίτι σας. Οι πράξεις της προκαλούν σύγχυση γιατί δεν φέρνουν καμία επιτυχία ή όφελος, το αντίθετο μάλιστα. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει μια αλλαγή στο πλάνο σας που σχετίζεται με ταξίδια, η οποία μπορεί να αναβληθεί ή να χρειαστεί να επιταχύνετε την υλοποίησή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα από 18 έως 24 Μαρτίου θα έχετε σοβαρές συζητήσεις και συζητήσεις στην οικογένειά σας για χρηματικά θέματα, επερχόμενα έξοδα ή ευκαιρίες για επιπλέον έσοδα. Διάφορα γεγονότα θα απαιτήσουν τώρα να προγραμματίσετε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας, να εξετάσετε το εισόδημά σας και να είστε φειδωλοί στις δαπάνες σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα αναβάλλετε μία συνάντηση ή θα επικοινωνήσετε με άλλον τρόπο με το συγκεκριμένο άτομο (ομάδα ατόμων) εάν οι δεσμεύσεις σας είναι επείγουσες. Γενικά, μέσα στην εβδομάδα θα συναντήσετε ένα ενοχλητικό άτομο που θα σας ενοχλήσει με διάφορες ιδιοτροπίες. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα κάνετε με δυσπιστία κάποιες αγορές που είναι σημαντικές για την άνεση του σπιτιού σας ή που αποτελούν προτεραιότητα για ένα μέλος της οικογένειάς σας. Στο τέλος, θα αποδειχθεί ότι κάνατε μια καλή συμφωνία ή ότι πήρατε μια σωστή απόφαση. Η εβδομάδα θα ευνοήσει την ανάπτυξη των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, ειδικά αν βάλετε κάποιες νέες ιδέες στην εφαρμογή τους ή αποφασίσετε να πειραματιστείτε με αλλαγές ανάλογα με τις τρέχουσες συνθήκες. Η εβδομάδα θα είναι ενδιαφέρουσα για εσάς λόγω ειδήσεων που θα λάβετε σημαντικά για την εργασία ή την επιχείρησή σας. Οι άντρες θα θέλουν μια χαλαρή και διασκεδαστική εβδομάδα, αλλά οι εργασίες και οι ευθύνες που έχετε είναι απίθανο να υποστηρίξουν έναν τόσο χαλαρό χρόνο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε πολύ πιο διατεθειμένοι να θυμώσετε με οποιαδήποτε δυσκολία ή εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο σας για την ολοκλήρωση των καθηκόντων σας. Μερικές από τις καλές εμπειρίες κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα σχετίζονται με τη λήψη χρημάτων ή την υπογραφή/διακανονισμό ενός εγγράφου/συμβολαίου που είναι σημαντικό για εσάς. Οι γυναίκες θα είναι σε ευνοϊκή θέση να αποδείξουν τον εαυτό τους μέσω των ικανοτήτων και των γνώσεών τους. Οι νέες ευκαιρίες, όπου προκύπτουν, θα βοηθήσουν μόνο στο να δείξετε πιο ξεκάθαρα τι μπορείτε να κάνετε και ότι έχετε παραμεληθεί αδικαιολόγητα μέχρι τώρα. Πολλές καλές καταστάσεις θα προκύψουν μπροστά σας κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αλλά πιθανότατα θα γίνουν αισθητές και θα χρησιμοποιηθούν κυρίως από τους πιο προετοιμασμένους (πνευματικά και ψυχικά) από σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα από 18 έως 24 Μαρτίου, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με τα έξοδά σας, καθώς σας έρχονται αρκετές σοβαρές πληρωμές που δεν μπορείτε ή δεν πρέπει να αναβάλετε. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε πιο σοβαρές συζητήσεις στην οικογένειά σας σχετικά με τον προϋπολογισμό σας, τα τρέχοντα ή μελλοντικά σας έσοδα και έξοδα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε στη χώρα που ζείτε, αλλά θα συμβεί ένα γεγονός ή μια κατάσταση που θα επηρεάσει κατά κάποιο τρόπο την καλή σας διάθεση. Για κάποιους από εσάς είναι πιθανό ένα ταξίδι που πρέπει να αναλάβετε από υποχρέωση ή απροθυμία. Απαιτείται προσοχή σε ένα ταξίδι, όχι μόνο ως τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας, αλλά και ως καλοί τρόποι οδήγησης που θα πρέπει να επιδείξετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα αντιμετωπίσετε απροσδόκητα προβλήματα που θα είναι πραγματικά για το καλό σας, καθώς θα σας δείξουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα μιας κατάστασης που σχετίζεται με την εργασία ή την οικογένειά σας. Αυτά τα προβλήματα θα σας βοηθήσουν να πάρετε πιο αποφασιστικές αποφάσεις ή να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε πιο συχνές συζητήσεις με φίλους που θα συζητήσουν ή θα μοιραστούν μαζί σας οικονομικά προβλήματα ή καταστάσεις στην οικογένεια και τη δουλειά τους. Πιθανές είναι οι οικονομικές σχέσεις με άτομα από τον ευρύτερο συγγενικό σας κύκλο που σχετίζονται με κάποιο έγγραφο ή διακανονισμό χρηματικών υποχρεώσεων. Οι άνδρες, είτε το θέλουν είτε όχι, θα πρέπει να δεσμευτούν σε περισσότερες οικογενειακές εργασίες. Δυσκολίες θα έρθουν εκεί που θα αντιμετωπίσετε τη δύσκολη φύση του συγγενή σας, αλλά θα πρέπει να βρείτε έναν διπλωματικό τρόπο για να ξεπεράσετε την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, φυσικά θα βρείτε μια λύση σε κάποιες αμφιβολίες ή υποψίες σας. Οι γυναίκες θα αναλάβουν περισσότερα καθήκοντα και δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα παιδί ή εγγόνια, κάτι που μερικές φορές μπορεί να δημιουργήσει ένταση στη σχέση με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας. Η ίδια η εβδομάδα φέρνει διάφορες ευνοϊκές ευκαιρίες για την υλοποίηση των προσωπικών ή επαγγελματικών σας σχεδίων, αρκεί να έχετε αρκετό χρόνο για αυτά. Στην πραγματικότητα, είναι η υπερβολική σου ενασχόληση μέσα στην εβδομάδα που μπορεί να γίνει αιτία συγκρούσεων ή να δημιουργήσει δυσμενείς συνθήκες για την επίτευξη σημαντικών επιτυχιών.

ΙΧΘΥΕΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 18 έως 24 Μαρτίου, θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε τις οικογενειακές σας οικονομικές υποθέσεις ή να κανονίσετε έγγραφα που σχετίζονται με χρήματα σημαντικά για εσάς. Γενικά, οι οικονομικές σας υποθέσεις θα έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν ευνοϊκά και σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα θα εξαρτηθούν από την οργάνωσή σας και την εκπλήρωση συγκεκριμένων δεσμεύσεων. Αυτή την εβδομάδα θα περάσετε ευνοϊκά για να σταθεροποιήσετε και να εναρμονίσετε τις ερωτικές σας σχέσεις, για να μιλήσετε για πιο ευαίσθητα θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Μέσα στην εβδομάδα θα περιμένεις συναντήσεις ή συγκεντρώσεις σε διάφορες περιστάσεις, αλλά είναι πιθανές αναβολές για διάφορους λόγους, τόσο από την πλευρά σου όσο και από άλλους ανθρώπους. Μέσα στην εβδομάδα θα βιώσετε συναισθηματικά μια απογοήτευση που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο από το στενό σας περιβάλλον. Είναι πιθανό η απογοήτευση να σχετίζεται με κάποιο ψέμα, απάτη, εξαπάτηση ή απόκρυψη τέτοιων ενεργειών. Όσοι από εσάς δεν είστε σε σοβαρή σχέση αυτή τη στιγμή, θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε τα θεμέλια μιας νέας πολλά υποσχόμενης αγάπης ή να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον, διασκεδαστικό άτομο. Οι άντρες θα έχουν μια όμορφη δέσμευση με μια κοπέλα ή μια νεαρή γυναίκα που μπορεί να είναι από τον κύκλο των συγγενών σας, φίλων ή μια γυναίκα με την οποία συνεργάζεστε. Η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη με κάποιες απροσδόκητες έως και κωμικές καταστάσεις στη ζωή σας. Δυστυχώς, μερικά από αυτά μπορεί να σχετίζονται με τις προσπάθειές σας να ξεφύγετε κρυφά από κάποια υποχρέωση, να πείτε ψέματα για να προστατευθείτε από κάποιο πρόβλημα ή άλλη παρόμοια κατάσταση. Οι έρωτες εκείνων των ανδρών που έχουν παράλληλη σχέση εκτός γάμου θα απαιτήσουν προσοχή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα πρέπει να είναι, πάνω από όλα, οι πυλώνες της οικογένειάς τους, στους οποίους θα βασίζονται για την εκπαίδευση ή την ανάπτυξη των μικρών παιδιών και ό,τι άλλο σχετίζεται με το σπίτι. Η εβδομάδα φέρνει νέα που σχετίζονται με τη μητρότητα ή ένα ιδιαίτερο γεγονός στη ζωή ενός μικρού παιδιού. Πολλές ενδιαφέρουσες εμπειρίες που έχετε κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, και δεν θα σχετίζονται μόνο με την οικογένεια ή τις οικογενειακές σας υποθέσεις, αλλά θα σχετίζονται επίσης με την εργασία σας ή τα δημόσια συμφέροντα και τα καθήκοντά σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading