,

Ερωτική εξομολόγηση

Τα βλέμματα που συναντήθηκαν. Τα σώματα που άγγιξαν ελάχιστα στο σπίτι, το ένα με το άλλο. Οι στιγμές που πέρασαν και χάθηκαν. Οι στιγμές που δεν γυρίζουν πίσω. Δύο άνθρωποι. Εκείνη κι εκείνος. Δύο διαφορετικοί χαρακτήρες. Δύο αντίθετοι κόσμοι που δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν τους ανθρώπους αυτούς. Συναισθήματα που δημιουργήθηκαν. Απόσταση. Χρόνος. Αποφυγή. Δικαιολογίες. Απόσταση. Δύο άνθρωποι που δεν ξέχασαν. Δεν ξέχασαν ο ένας τον άλλον. Κι όμως προχώρησαν. Πήγαν παρακάτω. Πήγαν παρακάτω κλειδώνοντας τα συναισθήματά τους βαθιά μέσα τους.

Η ζωή τους χώρισε. Η ζωή δεν τους ήθελε μαζί. Κι όμως αυτοί είχαν την φλόγα μέσα τους. Δύο άγνωστοι στους άλλους μπροστά, δύο θηρία σε κλουβιά όταν βρίσκονταν οι δυο τους. Δύο τέλειοι ξένοι για τους άλλους. Δύο εχθροί αναμεταξύ τους. Δύο ισχυροί χαρακτήρες προσπαθώντας ο ένας να εξημερώσει τον άλλον. Ένας Ταύρος και μια Αιγόκερως. Απόψε πίνω για μας. Στην ερωτική εξομολόγηση που δεν μου έκανες ποτέ. Στα συναισθήματα που ένιωσες, αλλά δεν βρήκες τρόπο να τα εκφράσεις με τον σωστό τρόπο. Στην υγειά μας μωρό μου. Να ‘σαι καλά.

Χρυσάνθη Σ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading