,

Άλλαξες… και έτσι ξαφνικά, χάθηκαν όλα όσα είχαμε ονειρευτεί

Βράδιασε και έμεινα μόνη με τις αναμνήσεις να περιστρέφονται στο δωμάτιό μας. Το δωμάτιο που κάποτε το έλουζε το άπλετο φως του ήλιου την ημέρα και όταν ερχόταν η νύχτα, φεγγοβολούσε από τα σώματά μας. Εκεί που κάναμε σχέδια και όνειρα για το μέλλον μας, μας συνεπήρε τόσο πολύ ο ενθουσιασμός και ξεχάσαμε το παρόν. Ένα παρόν που “υποτιμήσαμε” και το αφήσαμε να πάρει όλες εκείνες τις στιγμές και τις χαρές μας και να τις μεταφέρει στο αγαπημένο μας μέρος, εκεί όπου δημιουργούσαμε τα όνειρά μας.

Άλλαξες… και έτσι ξαφνικά, χάθηκαν όλα όσα είχαμε ονειρευτεί. Ήρθε το σκοτάδι και έκλεψε τη χαρά του ήλιου μέσα από τα χέρια μου, τα χάδια σου έγιναν αγκάθια και το βλέμμα σου έμοιαζε άγριο, σαν της θάλασσας τα κύματα. Είχες γίνει ίδιος με το σκοτάδι. Αγναντεύοντας το δικό μου πέλαγος, έψαχνα διέξοδο να φύγω από το κάποτε ζεστό λιμάνι σου. Και έτσι, έκλεισα την πόρτα μας και άφησα πίσω μου, όλα όσα μας ένωναν. Το παρόν με τράβηξε πίσω, από το αγαπημένο μας μέρος.

Sasa Ken

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading