,

Η ζωή λήγει…

Μια ζωή που γεμίζει στιγμές, αυτό είναι. Στιγμές που είναι στο χέρι σου να είναι όμορφες, καθώς ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και τους δρόμους που θα διαλέξει να διαβεί. Την ημερομηνία λήξης δεν την ξέρει κανείς, για αυτό τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μια ζωή γεμάτη όμορφες στιγμές, γέλια, χαμόγελα, δυσκολίες, λύπες, κλάματα, αυτό είναι. Απ’ όλα έχει ο κόσμος τούτος. Κάθε πρωί ξυπνάς στήνεις τον άσπρο καμβά και ζωγραφίζεις την νέα μέρα, ονειρεύεσαι, ακόμα κι αν δεν καταφέρεις όλα όσα ζωγράφισες, η προσπάθεια αξίζει, η προσπάθεια μετράει. Κάθε μέρα και ένα έντονο χρώμα στο καμβά και στην καρδιά σου, μια νίκη για μια υγιή ψυχή.

Τίποτα δεν είναι άσπρο ή μαύρο, υπάρχει στιγμές το γκρίζο. Ακόμα κι αν βυθίστηκα για καιρό στο μαύρο, πάντα μέσα σε αυτό το μαύρο, υπήρχαν γραμμές γκρίζου που φώτιζαν την καταχνιά που με είχε σκεπάσει. Η ζωή λήγει για να ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα, για να δίνουμε χώρο σε άσχημα σχόλια που τελικά δεν δίνουν τίποτα στην ζωή μας. Η λήξη θα εξαρτηθεί μόνο από τι θα αφήσεις να εισχωρήσει βαθιά στην ψυχή σου. Αν σε ό,τι κάνεις, χαμογελάς και όταν πέφτεις σηκώνεσαι, τότε δεν θα σε νοιάζει η λήξη, θα σε νοιάζει μόνο το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

Άνδρεα Αρβανιτίδου

https://www.andreaarvanitidou.com/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading