,

Μη μου διαφημίζεις την ευτυχία σου… δε μασάω!

Και είναι και κάτι τύποι που έχουν τόση αγωνία να πείσουν ότι είναι ευτυχισμένοι χωρίς εσένα! Ότι τάχα δεν τρέχει κάστανο και συνέχισαν δίχως πρόβλημα… ότι δεν ήσουν δα και κάτι σπουδαίο ώστε να μην μπορούν να σε αντικαταστήσουν! Τι γελοίο Θεέ μου! Αναντικατάστατος σίγουρα κανείς, μα η μοναδικότητα σας λέει κάτι εσάς που κολυμπάτε απλά στην επιφάνεια; Φίλε μου, ξέρεις καλύτερα ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν για μια μόνο φορά κι αυτό αν είσαι τυχερός. Γνωρίζεις φίλε μου ότι αν δεν κρατήσεις αυτό το ένα, το απίστευτο που σε έκανε απίστευτο κι εσένα, δε θα υπάρξεις έτσι ξανά. Μπράβο σου και ζήτω σου αν πήγες παρακάτω, όμως αν το διαφημίζεις… πες μου γιατί νιώθεις αυτή την ανάγκη; Ζήσε το αθόρυβα και σιωπηλά το υπέροχο. Απόλαυσέ το χωρίς τυμπανοκρουσίες, γιατί δεν πείθεις.

Μη μου μοστράρεις τη χαρά σου, γιατί εγώ δε μασάω. Ξέρω ποια είμαι, τι δίνω και ξέρω καλύτερα αν υπάρχουν πολλές σαν εμένα. Κι εσύ το ξέρεις… Λυπάμαι εσένα και για σένα με το πόσο λίγος είσαι. Λυπάμαι και την επόμενη που δε θα αργήσει να δει πόσο ρηχός κι άδειος είσαι και δε νομίζω ότι θα μείνει για πολύ να διαφημίζεται μαζί σου. Συνέχισε… δείξε μου πόσο ευτυχισμένος είσαι χωρίς εμένα. Δείξε σε όλο τον κόσμο πόσο καλά είσαι τώρα που δεν υπάρχω στη ζωή σου, αλλά υπάρχω και θα υπάρχω στο αίμα σου… στα όνειρά σου… ποιος θαρρείς θα σε πιστέψει; Συνέχισε… πλάκα έχεις!

Θώμη Μπαλτσαβιά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading