,

Ένα μήνυμα που δεν στάλθηκε…

Χαθήκαμε, χωρίσαμε, χάσαμε… Εμείς που κάναμε τα πάντα για να βρεθούμε. Μια αγάπη μεγάλη, ο μεγάλος σου έρωτας που έσβησε όλους τους προηγούμενους. Το πιο ταιριαστό ζευγάρι όπως έλεγαν όλοι. Έλα μου που ήρθε μια παρεξήγηση και η μια κουβέντα έφερε την άλλη… Ήμουν στα τέρματα, ήθελα παιδιά μαζί σου, οικογένεια, εσύ μου έλεγες βιάζομαι στα 2 χρόνια, κάτσε λίγο να ζήσουμε. Έφυγα γιατί ένιωθα πως δεν με θες, μιλήσαμε ξανά, πάλι και πάλι, μα άκρη δεν βγάλαμε, μαλώσαμε πάλι. Εγώ τελικά έφτασα στο αμήν, ήθελα να μιλήσουμε ξεκάθαρα, “Τι θες για μας, πες μου επιτέλους τι σκέφτεσαι!” έστειλα.

Δεν απάντησες εκείνο το βράδυ, ούτε το επόμενο, μετά από μια βδομάδα ήρθε ένα τηλέφωνο και μου είπες “Δεν αντέχω, θέλω να σε βλέπω έστω, ας μην είμαστε μαζί, απλά να υπάρχεις στην ζωή μου και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει…”. Ωραία! Μπράβο! Ο “μεγάλος έρωτάς σου” υποτίθεται, σε ρωτάει τι θες και του απαντάς “σε θέλω για κομπάρσο στη ζωή μου”. Όχι φιλαράκο μου, λυπάμαι… Εσύ με έμαθες να είμαι πρωταγωνίστρια.

Πέρασαν μήνες από τότε, κρυφοκοιτούσα το προφίλ σου, ανέβαζες τραγούδια, έψαχνα να δω αν είναι για μένα και αν κάποτε μου τα είχες τραγουδήσει. Δύο άνθρωποι όμως που η ιστορία τους δεν τελείωσε, μέλλει να συναντηθούν πάλι. Έφτασε εκείνη η μέρα που βρέθηκα στον δρόμο σου τυχαία, ο έρωτας δεν έφυγε ποτέ, τα μάτια σου αρκούσαν να μου το δείξουν, ήθελες να μιλήσουμε, να βρεθούμε, να συζητήσουμε. Πόσο το ήθελα να ήξερες! Εκείνο το μήνυμα και το τηλέφωνο μετά που το πήρα για απάντηση, εκείνο το μήνυμα αγάπη μου δεν το πήρες ποτέ τελικά, εσύ απλά με ήθελες στη ζωή σου έστω ως άνθρωπο και ‘γω πίστεψα ότι ήταν η απάντηση αυτή, αχ βρε δίκτυα κινητής μας καταστρέψατε!

Όντως, τι χαζή που ήμουν… δεν παραδόθηκε ποτέ! Και τώρα τι; Ξαναρχίζουμε; Δυστυχώς το μήνυμα αυτό έμελλε να χαλάσει το happy end, έκανες μια σύντομη σχέση στους μήνες αυτούς και θα γίνεις μπαμπάς, δεν θες να την παντρευτείς, ανεξάρτητα από μας, δεν ήσουν έτοιμος. Δυστυχώς αγάπη μου όμως δεν μπορώ αυτό που θέλαμε μαζί να στο δώσει άλλη, φύγε λοιπόν πήγαινε εκεί που προσπάθησες να με ξεχάσεις όπως λες και θα κλείσω με την τραγική ειρωνεία της ιστορίας την οποία παραδέχτηκες ότι θα σε καταδιώκει. Χωρίσαμε γιατί βιαζόμουν εγώ και τώρα περιμένεις παιδί με μια γυναίκα που δεν θες και δεν θα παντρευτείς. Karma is a bitch τελικά!

Mary R

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading