,

Υπερπαρέχεσαι και δεν σου αξίζει!

Είμαι θυμωμένη σήμερα! Όχι, όχι, δεν είμαι θυμωμένη, είμαι έξαλλη! Ξέρεις γιατί; Γιατί είσαι μεγάλο θύμα κορίτσι μου! Ναι εσύ! Από τα μεγαλύτερα! Πώς να είμαι χαρούμενη για εσένα; Πιστεύεις σου αξίζει να μην είσαι προτεραιότητα; Γιατί τιμωρείς τον εαυτό σου έτσι; Γιατί θέλεις να κυνηγάς καταστάσεις και να μην ζεις, όπως προσπαθούν όλοι που σέβονται τον εαυτό τους; Γιατί η αυτοεκτίμησή σου είναι τόσο χαμηλή και αναλώνεσαι σε πρόσωπα που δεν σε καλύπτουν; Γιατί να είσαι ευχαριστημένη με τα ψίχουλα;

Είσαι τόσο δυναμική, τόσο δοτική, αλλά για εσένα δεν κρατάς στάλα εγωισμού. Κάτσε να στα πω… Πρέπει πρώτα να γεμίσεις και μετά να δώσεις. Ή να γεμίζεις σιγά σιγά και να δίνεις λίγο λίγο. Όχι μια και έξω, αφού βλέπεις δεν είσαι ευτυχισμένη. Γιατί είσαι τόσο διαθέσιμη, όταν δεν υπάρχει η αντίστοιχη ανταπόκριση; Θα χαρώ για εσένα όταν στο πλάι σου βρεθεί άνθρωπος που από την αρχή θα σε κοιτά στα μάτια, θα είστε μαζί χωρίς να κοιτάτε το ρολόι, χωρίς να σας νοιάζουν οι υποχρεώσεις. Θα περνάτε όμορφα μαζί! Αυτή είναι η κατάσταση ευτυχίας που σου αξίζει. Όχι να σε παίρνει τηλέφωνο και να τρέχεις, να σου γράφει μηνύματα και να απαντάς όπου και αν είσαι και την επόμενη στιγμή να σε αδειάζει με κάποια δικαιολογία! Μην το δέχεσαι άλλο αυτό, όσο ερωτευμένη και αν είσαι!

Υπάρχουν όρια και εσύ δεν τα έχεις κάνει γνωστά. Έχεις ζωή, φίλους που σε αγαπούν, εξαιρετικά παιδιά και έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο να αντλήσεις δύναμη. Μην εγκλωβίζεσαι σε επαναστάτες χωρίς αιτία! Ζήσε την προσωπική σου επανάσταση και αποτίναξε την άσχημη εκτίμηση προς εσένα!

Ελένη Ρέγγα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading