,

Σκέψου να είσαι κάπου εκεί στα 40 και να ψάχνεις την αγάπη σε προφίλ και ενεργούς χρήστες…

Και σκέψου λέει μια μέρα να ξυπνούσες και να μην άνοιγες τα δεδομένα του κινητού σου πριν καν ανοίξεις τα μάτια σου το πρωί, πριν καν πιείς την πρώτη γουλιά καφέ. Σκέψου να έκλεινες ραντεβού με τους κολλητούς στο στέκι σας και να μην τσατάρατε στο FB. Σκέψου να καθόσασταν γύρω από ένα τραπέζι και να συζητούσατε, ν’ ανταλλάζατε αστεία στιγμιότυπα της μέρας και της ζωής σας, χωρίς emoticons. Σκέψου να ανταλλάζατε γνώμες κι απόψεις κι όχι likes και καρδούλες στο ίνστα. Σκέψου να ζούσατε κάθε λεπτό στις εκδρομές και τα ταξίδια σας, χωρίς καμία απολύτως στημένη πόζα για ν’ ανεβάσετε story. Σκέψου το “λυπάμαι” και το “νοιάζομαι” να ήταν μια αγκαλιά κι ένα φιλί στο μέτωπο κι όχι φατσούλες στο messenger. Σκέψου το φλερτ να ξεκινούσε μ’ ένα βλέμμα κι ένα χαμόγελο απ’ το διπλανό τραπέζι σ’ ένα μπαρ κι όχι μ’ ένα μήνυμα στα αιτήματά σου. Σκέψου να σ’ έψαχνε κάποιος με το βλέμμα να σε δει να ξεπροβάλεις από μια γωνία για να σε αντικρύσει και να μην ψάχνει στην οθόνη του κινητού του την πράσινη βούλα δίπλα απ’ το όνομά σου. Σκέψου στον πρώτο σας καβγά, δυο ζευγάρια μάτια να κοιτάζονται από απόσταση αναπνοής και να μην περιλαμβάνονται block, ignore, delete κι ατέλειωτα “διαβάστηκε”. Σκέψου το “θέλω να σε δω” να ήταν “κλείνω κι έρχομαι” κι όχι βιντεοκλήση.

Και σκέψου τώρα να είσαι κάπου εκεί στα 40 και να έχεις ζήσει μια ζωή χωρίς check in, χωρίς αιτήματα φιλίας και “σκουντήγματα”. Σκέψου να πρέπει να αποδεχτείς πως η φιλία έγινε πια tag, το φλερτ, καρδούλα κάτω απ’ τη φώτο προφίλ και ο έρωτας gif στα ιδιωτικά μηνύματα. Σκέψου να είσαι κάπου εκεί στα 40 και να ψάχνεις την αγάπη, όχι σε ψυχές και βλέμματα, αλλά σε προφίλ και ενεργούς χρήστες. Σκέψου να πρέπει να ξεχάσεις όσα ήξερες και ή να συμβιβαστείς μ’ όλα τα καινούρια δεδομένα ή να αποδεχτείς τη μοναξιά. Γιατί… σκέψου μια μέρα να έσβηναν οι οθόνες μας… σκέψου πόσο θα φώτιζαν τα μάτια μας!

Κική Γιοβανοπούλου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading