,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 19/1/2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, εστιάστε σήμερα στην εκτέλεση σημαντικών εργασιών για το σπίτι σας. Την Τετάρτη, αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε φέτος. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από τα ζώδια του αέρα θα σας αναζητήσουν με ενδιαφέροντα νέα ή προτάσεις. Σήμερα θα έχετε την τάση να πάρετε αποφάσεις ή αλλαγές που πιστεύετε ότι θα σας βγάλουν από τη μονοτονία της καθημερινότητάς σας. Πιθανές είναι οι συναντήσεις με άτομα που θα έχουν κάτι για να παραπονεθούν.

Κριός – η Τετάρτη φέρνει την ανάγκη για ταχύτητα, ακρίβεια και επαγγελματισμό στην εκτέλεση κάποιων από τις κύριες εργασίες σας. Οι χρηματικές σας υποθέσεις θα έχουν καλή εξέλιξη.
Λέων – η μέρα φέρνει προβλήματα που σχετίζονται με έναν άγνωστο, ο οποίος σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι πελάτης σας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.
Τοξότης – μπορεί να αισθάνεστε λίγο εγκαταλελειμμένοι, επειδή οι διευθετήσεις και οι φίλοι φαίνεται να είναι πιο σημαντικοί για τον σύντροφό σας από εσάς. Αντιμετωπίζετε μια σχεδόν αδύνατη κατάσταση και αντιμετωπίζετε φαινομενικά άλυτα προβλήματα στην εργασία.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη θα έχετε μια συζήτηση ή άλλη σημαντική δέσμευση για εσάς που σχετίζεται με ένα άτομο που ζει σε άλλη τοποθεσία. Αυτή η μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια αν έχετε συγκεκριμένο στόχο ή δουλειά. Θα ανησυχείτε από ένα απροσδόκητο γεγονός ή αποτυχία των σχεδίων του συγγενή σας. Οι νέες γνωριμίες σήμερα θα είναι μακροχρόνιες. Η μέρα θα σας ζητήσει να κάνετε ένα δώρο, να χαρίσετε λουλούδια ή μια άλλη κίνηση προσοχής σε ένα πρόσωπο που γνωρίσατε πρόσφατα.

Ταύρος – θα είναι σημαντικό σήμερα να επικοινωνήσετε με περισσότερα άτομα, είτε αυτό θα συμβεί σε πραγματικές συναντήσεις, είτε σε εικονικές ή τηλεφωνικές επαφές.
Παρθένος – σήμερα τα νέα φέρνουν αλλαγές σε ορισμένα από τα σχέδιά σας για τα οποία έχετε δεσμευτεί μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.
Αιγόκερως – θα σας απασχολήσει ένα θέμα σχετικά με ένα αγόρι ή έναν άντρα. Η δουλειά στην οποία ασχολείστε είναι πιο εκτεταμένη από ό,τι περιμένατε. Υπάρχουν πολλές νέες προοπτικές καριέρας στη διάθεσή σας.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη θα προκληθείτε από γεγονότα που θα απαιτήσουν αλλαγή στα σχέδιά σας για το σπίτι, τον τρόπο εργασίας σας και πολλά άλλα. Ακόμα κι αν δεν συμβούν τέτοια γεγονότα, καλό θα είναι να βγείτε από την καθημερινότητά σας και να κάνετε κάτι διαφορετικό, ακόμα κι αν είναι κάτι ασυνήθιστο για εσάς. Σήμερα θα εκπλαγείτε από μια συζήτηση ή ένα γεγονός οικονομικής φύσης. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για να αφήσετε τα υπάρχοντά σας για επισκευές ή να απελευθερώσετε το σπίτι σας από περιττά. Μπορεί να υπάρχει κόστος για την υγεία σας ή την υγεία ενός αγαπημένου σας προσώπου. Θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τις προσπάθειες κάποιου να σας εξαπατήσει ή να σας ξεγελάσει.

Δίδυμος – σήμερα οι οικογενειακές εργασίες θα έχουν καλή εξέλιξη και θα σας εμπνεύσουν ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και τους αγαπημένους σας.
Ζυγός – θα είναι σημαντικό να μην κάνετε λάθη, παραλείψεις ή βιαστικές πράξεις. Υπάρχει ο κίνδυνος μιας δόλιας ή απατηλής κατάστασης από την οποία θα βγείτε με κάποια απώλεια.
Υδροχόος – σήμερα όλα θα είναι αγάπη, πολλά συναισθήματα. Θα καθορίσουν κάθε σας ενέργεια και οι επιτυχίες ή οι αποτυχίες σας θα εξαρτηθούν από αυτά.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από την ικανότητά σας να εκτελείτε υπεύθυνα τα καθήκοντά σας. Όσο πιο πρακτικοί είστε στις ενέργειές σας, τόσο πιο σταθερά αποτελέσματα θα μπορείτε να επιτύχετε. Ο έλεγχος των συναισθημάτων, των ιδιοτροπιών και των εγωιστικών επιθυμιών πρέπει να είναι πολύ μεγάλος. Διώξτε την ένταση που δημιουργείτε μόνοι σας ή που κάποιος σας προκαλεί. Η αρνητική επίδρασή του σε εσάς μπορεί επίσης να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας. Η ανυπομονησία σας μπορεί να οδηγήσει σε αμέλεια στις πράξεις σας.

Καρκίνος – η μέρα φέρνει κάποιες σημαντικές στιγμές στις οποίες απαιτείται όχι μόνο να ενεργήσετε γρήγορα, λογικά και πρακτικά, αλλά και να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και πιθανώς σε αυτά που υπόσχεστε.
Σκορπιός – αντιμετωπίζετε εργασίες που σχετίζονται με μικρές επισκευές ή υλικά θέματα που είναι σημαντικά για το σπίτι ή την οικογένειά σας.
Ιχθύες – το σώμα σας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και τα νεύρα σας είναι επίσης στα άκρα. Απογοητεύσεις από τους φίλους ή την οικογένειά σας ή ακόμα και καυγάδες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading