,

Χοιρινό κότσι στη γάστρα με πατάτες και καροτάκι

Υλικά για τα κότσια

Υλικά για τις πατάτες και τα καρότα

 

Εκτέλεση για πατάτες – καρότα

Βάζουμε τις πατάτες και τα καρότα στη γάστρα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε. Στο τέλος βάζουμε και το νερό.

Εκτέλεση  για  τα  κότσια
Πλένουμε τα κότσια.
Χαράζουμε με ένα μαχαίρι σε διάφορα σημεία το κάθε κότσι και εκεί μέσα προσθέτουμε το σκόρδο.
Ανακατεύουμε στο multi τα υλικά για τα κότσια (μουστάρδα – μέλι κλπ) και αλείφουμε τα κότσια ώστε το υλικό να πάει παντού.
Τα τοποθετούμε πάνω από τις πατάτες.
Κλείνουμε τη γάστρα και τα τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο (στους 200 περίπου βαθμούς) για δύο περίπου ώρες. Ελέγχουμε στην πορεία αν χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο νερό.

 

Της Χριστίνας Κέμου

https://xristinacook.wordpress.com/

Instagram : xristina.kemou

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading