,

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 6-12/12

Αναμένετε πότε ακραία δυνατά και πότε ακραία ήρεμα παγκόσμια γεγονότα, όσον αφορά την οικονομία και άλλα παγκόσμια γεγονότα. Αυτό συμβαίνει στον άξονα Ταύρου / Σκορπιού που ασχολείται με την οικονομία, τα χρήματα, τα γεωφυσικά, καθώς και τα ψυχολογικά και τα συναισθηματικά θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου
Το εξάγωνο του Άρη, ο Πλούτωνας από την περασμένη Παρασκευή έως αυτή την Πέμπτη, φέρνει ένα κύμα ενέργειας. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αντιμετωπίσετε δύσκολα έργα που φαινόταν πολύ δύσκολο να επιτευχθούν.
Το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα από Δευτέρα έως Τετάρτη μπορεί να περιπλέξει τις συζητήσεις και τις επαγγελματικές συναλλαγές λόγω παραπληροφόρησης ή σύγχυσης. Προσπαθήστε λοιπόν να μείνετε στα βασικά της επικοινωνίας. Μείνετε μακριά από θεωρίες συνωμοσίας, ναρκωτικά και αλκοόλ.

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου
Το τετράγωνο του Άρη, ο Δίας από την περασμένη Κυριακή έως αυτό το Σάββατο και αποφύγετε όμως να ενεργήσετε βιαστικά χωρίς να λάβετε υπόψη τις συνέπειες των τολμηρών πράξεών σας.

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου
Η όψη Αφροδίτη Ερμής από την Πέμπτη έως το Σάββατο φέρνει γοητεία και ομαλή επικοινωνία, αγάπη, φιλία και διπλωματία. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρείτε ειρηνικές διευθετήσεις στις διαφορές και να καταρρίψετε τυχόν εμπόδια.
Ο Πλούτωνας από την Πέμπτη έως το Σάββατο, φέρνει βαθιά και έντονη σκέψη και συζητήσεις. Η διεισδυτική του μυαλού σας μπορεί να αποκαλύψει μυστικά και πλοκές.
1ο τέταρτο της Σελήνης σύνοδο με τον Ποσειδώνα, αυξάνει τη συναισθηματική σας ευαισθησία αλλά και το επίπεδο σύγχυσης. Μπορείτε να αισθανθείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων, αλλά μπορεί να λαμβάνετε λάθος σήματα. Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να είστε ευάλωτοι σε εξαπάτηση και σκάνδαλα.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα από τις 5 έως τις 30 Δεκεμβρίου, φέρνει ένταση στην ερωτική σας ζωή. Η στιγμιαία έλξη, οι καρμικές σχέσεις, είναι όλα πιθανά. Ωστόσο, φέρνει τον κίνδυνο χειραγώγησης, καταδίωξης, μυστικότητας, ζήλιας και κτητικότητας.
Το εξάγωνο Ερμή – Δία από την Παρασκευή έως την επόμενη Δευτέρα, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κοιτάξετε μπροστά και να κάνετε σχέδια. Οι διπλωματικές σας ικανότητες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την επίλυση διαφωνιών.

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου
Το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα από την Παρασκευή έως την επόμενη Τρίτη, μπορεί να φέρει σύγχυση, εξαπάτηση και απογοήτευση. Μπορεί να νιώθετε ανασφάλεια, ενοχές. Η υπερβολική εξιδανίκευση και η ευκολοπιστία μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια, σκάνδαλα ή συκοφαντία.

ΚΡΙΟΣ
Δεν αποκλείονται διάφορα εμπόδια ή προβλήματα. Αναζητήστε γρήγορες, πρακτικές και ακόμη και συμβιβαστικές επιλογές για την επίλυσή τους.
Αυτή η εβδομάδα φέρνει πολλά συναισθήματα με παιδιά και νέους που μπορεί να ζουν στο σπίτι σας ή να βρίσκονται σε κάποια απόσταση από αυτά.
Οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν τόσο για δουλειά για συγκεκριμένο σκοπό, όσο και με την οικογένεια για χάρη στενών συγγενών.
Αυτή η εβδομάδα θα έρθει στη ζωή σας με κάποια προβλήματα από το πρόσφατο παρελθόν σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα σχετίζονται με κάποιες ίντριγκες, παρασκηνιακές ενέργειες, η επίδραση των οποίων συνεχίζεται ακόμα στη ζωή σας. Οι «πηγές» θα είναι κοντά σας και θα είναι από τον κύκλο των συγγενών, των συναδέλφων ή των γειτόνων σας.
Οι γυναίκες θα δείτε ότι μπροστά σας υπάρχουν κάποια σημαντικά γεγονότα ή καταστάσεις που θα απαιτήσουν να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, να απαντήσετε σε μια σημαντική πρόταση και γενικά να κάνετε βήματα που σε ορισμένες περιπτώσεις θα σας αλλάξουν άρδην τη ζωή. Να είστε προσεκτικοί, μην βασίζεστε μόνο στα τρέχοντα συναισθήματά σας και ζητήστε συμβουλές, ζητήστε βοήθεια, αποφασίστε μόνοι σας!
Κάποια απροσδόκητα οικιακά προβλήματα στο σπίτι σας ή με ένα ακίνητο που έχετε στην κατοχή σας, μπορούν όχι μόνο να σας χαλάσουν τη διάθεση, αλλά και να αλλάξουν σημαντικά το εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ορισμένες καταστάσεις μπορεί να απαιτήσουν από εσάς να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες μέσω συγγενών ή φίλων ή του Διαδικτύου.
Παρά την εορταστική ευφορία, η εβδομάδα θα απαιτήσει να τηρήσετε πιο υπεύθυνη στάση σε δεσμεύσεις και υποσχέσεις.
Η ερωτική σας ζωή θα είναι τόσο συναισθηματική όσο της επιτρέπετε. Θα προσπαθήσετε να ελέγξετε τη σχέση με το ταίρι σας, κάτι που μπορεί να είναι καλό, αλλά και να προκαλέσει αντίθεση.
Οι άντρες θα περάσουν δύσκολες στιγμές που σχετίζονται με συναισθηματικές εμπειρίες γύρω από στενούς συγγενείς ή φίλους. Τα νέα μερικές φορές θα σας βρουν απροετοίμαστους για τέτοια δυσάρεστα συναισθήματα και το άγχος μπορεί να είναι μεγάλο μέρος της ζωής σας αυτές τις επτά ημέρες. Οι γυναίκες θα έχουν περισσότερη δουλειά, επαγγελματικές ευθύνες, επαφές με εκπροσώπους διαφόρων φορέων. Απροσδόκητες καταστάσεις θα σας δείξουν ότι ακόμα κάποια πράγματα μπορούν εύκολα να σας κάνουν να κλάψετε ή κάποιοι άνθρωποι μπορούν εύκολα να σας απογοητεύσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα χρειαστεί να αποφύγετε καταστάσεις ή αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα υγείας ή να περιπλέξουν ένα ήδη υπάρχον. Η υγεία σας πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας, αλλά όχι εις βάρος των σχέσεών σας με άλλους ανθρώπους.
Σε μεγάλο βαθμό, τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας, η εξέλιξή τους ως επιτυχία ή αποτυχία, θα εξαρτηθούν από τη συναισθηματική και ψυχική σας κατάσταση.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα είναι σημαντικό να έχετε εμπιστοσύνη στα καλά πράγματα στη ζωή σας, στα μικρά θαύματα που καταφέρνουν πάντα να μας εκπλήσσουν.
Οι άντρες θα προτιμήσουν τον έρωτά τους ανεξάρτητα από το ποια είναι η αγαπημένη γυναίκα στην καρδιά σας. Πρόκειται να συναντήσετε ή να επανασυνδεθείτε με ένα άτομο που γεννήθηκε στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου, με το οποίο θα έχετε σημαντικά θέματα να συζητήσετε. Οι γυναίκες θα επικεντρωθούν στη δουλειά ή την επιχείρησή τους, όπου θα χαρείτε με συγκεκριμένες επιτυχίες ή την αναγνώριση που σας αξίζει. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας αναστατώσει με δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με την ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα οικονομική σχέση με μια γυναίκα. Είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί σε πραγματική επαφή, αλλά είναι δυνατή και η εικονική επικοινωνία.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για εργασία με οικονομικά έγγραφα, για λήψη χρημάτων με τραπεζικό έμβασμα ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Αυτή την εβδομάδα όμως, τα οικονομικά σου με έναν άντρα που θα έχει κάποιες δυσκολίες θα απαιτήσουν προσοχή. Τέτοια γεγονότα θα κάνουν απαραίτητο να προγραμματίσετε καλά τα έξοδά σας και να είστε προσεκτικοί όταν εργάζεστε με οικονομικά έγγραφα ή συμφωνίες.
Η συναισθηματικότητα και η ψυχική πίεση που θα υποστείτε, θα επηρεάσει την αγάπη και την οικογενειακή σας ζωή. Για τέτοιους λόγους, διαφωνίες και συγκρούσεις με το ταίρι σας θα προκύψουν συχνότερα, ακόμη και για ασήμαντα πράγματα, που όμως μπορεί να προκαλέσουν σοβαρότερη σύγκρουση και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και ρήξη στη σχέση σας.
Κρατήστε τα προσωπικά σας αντικείμενα και έγγραφα σε δημόσιο χώρο ή από την περιέργεια κακόβουλων ατόμων.
Οι άνδρες θα έχουν προσωπικές ανησυχίες για τα ταξίδια ή τους ανθρώπους που ζουν σε απόσταση. Να είστε πολύ προσεκτικοί με το τι σας λένε οι άλλοι, με τις ειδήσεις που βλέπετε στην τηλεόραση ή διαβάζετε. Πολλά ψεύτικα πράγματα θα εξαπλωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και με τη συναισθηματικότητά σας μπορείτε να αντιδράσετε γρήγορα. Οι γυναίκες μπορεί να έχετε υποχρέωση να πληρώσετε φόρους ή άλλα έγγραφα που σχετίζονται με την ιδιοκτησία ή την περιουσία σας. Τα καλά πράγματα αυτή την εβδομάδα για εσάς θα συνδέονται με μια απροσδόκητη τύχη ή ευκαιρία.

ΛΕΩΝ
Θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες που μπορούν να σας δώσουν νέες ιδέες ή να σας κάνουν πιο αισιόδοξους για το μέλλον σας. Άλλα θα σχετίζονται με τα οικονομικά σας συμφέροντα και είναι πιθανή καλή ταμειακή ροή αυτή την εβδομάδα.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα ανησυχείτε για προβλήματα στη ζωή ενός αγαπημένου σας προσώπου, που μπορεί να είναι υγείας ή επαγγελματικής φύσης. Αυτά τα προβλήματα είναι πραγματικά σοβαρά και ασαφούς εξέλιξης.
Οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν δύσκολες ή περίπλοκες αποφάσεις που σχετίζονται με τον ερωτικό τους σύντροφο ή τους αγαπημένους τους. Θα περιμένετε περισσότερη δραστηριότητα από τις γυναίκες σε τέτοιες καταστάσεις. Αφήστε τους να πάρουν τις αποφάσεις και εσείς αποφύγετε την ανάλογη ευθύνη. Οι γυναίκες θα αναλάβουν κάποιες εργασίες στο σπίτι τους, που προορίζονταν για έναν άντρα. Ειδήσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη προβλήματος υγείας ενός ατόμου που γνωρίζετε είναι πιθανές. Κάποια νέα μέσα στην εβδομάδα θα σας προκαλέσουν προσωρινό άγχος μέχρι να λάβετε σαφείς και αξιόπιστες πληροφορίες για αυτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα είστε απασχολημένοι με γεγονότα ή προβλήματα στην οικογένεια των φίλων σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για προτάσεις γάμου και για να συζητήσετε το μέλλον της δικής σας ρομαντικής σχέσης.
Η εβδομάδα θα έχει και τις δύσκολες στιγμές της, που σχετίζονται με δυσάρεστα νέα από τη ζωή ενός αγαπημένου προσώπου, στην προσωπική ή ερωτική του ζωή. Η εβδομάδα φέρνει νέα που σχετίζονται με ένα σοβαρό πρόβλημα στη ζωή ενός ατόμου.
Εάν ταξιδέψετε αυτή την εβδομάδα, μπορεί να αντιμετωπίσετε μια σύγκρουση ή σύγκρουση με κάποιον που θα είναι από την οικογένειά σας, από τη δουλειά σας ή θα είναι εκπρόσωπος κάποιας υπηρεσίας.
Οι άντρες θα έχουν αφορμές για ευχάριστα συναισθήματα, που θα αφήσουν πίσω τους μια διαρκή ανάμνηση. Θα μπορέσετε να πάρετε σημαντικές και υπεύθυνες αποφάσεις υπέρ ή προς το συμφέρον σας. Οι γυναίκες θα ενθουσιαστούν από γεγονότα στη ζωή μιας στενής τους γυναίκας. Αυτό το μήνα θα μπορέσετε να πετύχετε σημαντικά αποτελέσματα, να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά στη συναισθηματική σας ζωή σίγουρα θα υπάρχει αστάθεια, δυσαρέσκεια ή στεναχώρια. Όσοι από εσάς δεν είστε δεσμευμένοι, μπορείτε να αναζητήσετε μια νέα σχέση και να κάνετε ένα πρώτο ραντεβού.

ΖΥΓΟΣ
Θα περάσετε καλά με το να ξαναρχίσετε και να εναρμονίσετε σχέσεις με συγγενείς με τους οποίους σπάνια έχετε επαφή. Μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί σας και μπορείτε ακόμη και να προγραμματίσετε μια συνάντηση μαζί τους μέχρι το τέλος του έτους.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την εκπλήρωση των επαγγελματικών σας καθηκόντων και υποχρεώσεων.
Δεν αποκλείονται συζητήσεις που σχετίζονται με νέα δουλειά, νέα δραστηριότητα ή ανάπτυξη νέων επαγγελματικών σχέσεων. Ευνοϊκή εβδομάδα για τις οικονομικές σας υποθέσεις, για τη συνεργασία με ένα συμβόλαιο ή ένα έγγραφο οικονομικής φύσης.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσέξτε την απώλεια, την κλοπή ή την ανεπιθύμητη πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία.
Οι άντρες θα έχουν αρκετές εργασίες στο σπίτι, γι’ αυτό αποφύγετε να δίνετε υποσχέσεις για τις οποίες μπορεί να είστε απροετοίμαστοι. Η εβδομάδα θα έρθει στη ζωή σας με λίγη τύχη, αλλά η επίδρασή της μπορεί να γίνει αισθητή αργότερα. Οι γυναίκες θα έχουν αρκετή δουλειά αυτές τις επτά ημέρες. Η ερωτική σας ζωή θα σας πάρει επίσης χρόνο, ειδικά αν θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας. Οι οικονομικές σας υποθέσεις και οι δραστηριότητές σας θα έχουν καλή εξέλιξη, από την οποία θα περιμένετε πραγματικά ή γρήγορα έσοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα βιώσετε περισσότερο άγχος και θα είστε ανήσυχοι στις σκέψεις σας, αβέβαιοι στα σχέδιά σας. Θα είστε ανυπόμονοι, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα στο σπίτι ή στη δουλειά. Οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις μπορεί να είναι συνηθισμένες.
Θα υπάρξουν περισσότερες οικογενειακές δεσμεύσεις αυτή την εβδομάδα και όλοι θα περιμένουν να τις επιλύσετε. Μην περιμένετε να λάβετε βοήθεια από άλλους ανθρώπους, αλλά βάλτε τον εαυτό σας να κάνει τα πάντα μόνοι σας.
Θα μπορούσε να είναι μια εβδομάδα στασιμότητας, δουλειάς ρουτίνας και μονότονων οικιακών δουλειών.
Η εβδομάδα θα ευνοήσει τη διευθέτηση διαφόρων εγγράφων ή συμβολαίων (οικονομικής κυρίως φύσης). Μερικοί από εσάς μπορεί να λάβετε μια προσφορά για μια καλύτερα αμειβόμενη εργασία ή μια πρόσθετη δέσμευση που θα φέρει πρόσθετα έσοδα στον προϋπολογισμό σας.
Οι άνδρες θα διασκεδάσουν επικοινωνώντας με φίλους ,ενώ μερικές φιλίες μπορεί να έχουν ακόμη και μια ενδιαφέρουσα και απροσδόκητη εξέλιξη. Οι γυναίκες θα αναλάβουν οικειοθελώς μεγαλύτερα οικογενειακά καθήκοντα και ευθύνες. Αφορμές για συναντήσεις, συζητήσεις ή συγκεντρώσεις μέσα στην εβδομάδα θα είναι τόσο λόγω μιας κοπέλας, όσο και ενός μεσήλικα άνδρα. Το εισόδημα στον προσωπικό σας προϋπολογισμό είναι δυνατό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρά τις κάποιες αρνητικές επιρροές, με περισσότερη προσπάθεια και φιλοδοξία θα καταφέρετε να πετύχετε σημαντικά αποτελέσματα για εσάς. Να είστε προσεκτικοί εάν με οποιονδήποτε τρόπο η επιτυχία των πράξεών σας εξαρτάται από τις ενέργειες ή τις αποφάσεις άλλων ανθρώπων.
Οικονομικά, η εβδομάδα θα ενθουσιάσει πολλούς από εσάς με τα έσοδα του οικογενειακού προϋπολογισμού.
Είναι πιθανό κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών να ξεκινήσει μια διαδικασία αλλαγής, που σχετίζεται με έναν νέο τρόπο ζωής, τη μετακόμιση σε ένα νέο μέρος για να ζήσετε ή μια νέα δουλειά.
Μέσα στην εβδομάδα θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία υποθέσεις που ξεκινήσατε στα τέλη Νοεμβρίου.
Ενδιαφέροντα γεγονότα αυτή την εβδομάδα θα βιώσετε στην αγάπη. Μια έκπληξη που σχετίζεται με μια παλιά ή μια νέα αγάπη είναι πιθανή.
Οι άνδρες θα έχουν υπεύθυνα καθήκοντα που σχετίζονται με ένα παιδί ή νέους, κυρίως συγγενείς. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα είναι πιο υπεύθυνες και απαιτούν γρήγορη δράση. Εμπειρίες που σχετίζονται με τη γέννηση ενός μωρού ή τα γενέθλια ενός παιδιού είναι πιθανές. Οι γυναίκες θα περάσουν μια εβδομάδα κατά την οποία θα πρέπει να λάβουν σοβαρές αποφάσεις και να ασκήσουν υπεύθυνα τα καθήκοντά τους στο σπίτι και στη δουλειά. Είναι δυνατές επαφές με νομικό ή δικαστικό ίδρυμα, συμβολαιογράφο που σχετίζεται με τη διευθέτηση εγγράφου ή οικονομικής υπόθεσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιοι από εσάς θα έχετε ταξιδιωτικές δυσκολίες ή θα αντιμετωπίσετε διάφορες περίπλοκες καταστάσεις ενώ ταξιδεύετε.
Είναι πιθανές παρεξηγήσεις ή άλλα απροσδόκητα γεγονότα που σχετίζονται με ένα άτομο που ζει σε κάποια απόσταση από εσάς.
Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πολλοί θα επιβαρυνθούν με ένα οικιακό πρόβλημα, το οποίο μπορεί να σχετίζεται με μια απροσδόκητη βλάβη σε εξοπλισμό, ένα ατύχημα με ρεύμα ή νερό και άλλα.
Αυτές οι επτά ημέρες θα είναι σημαντικές για την ερωτική σας ζωή. Θα έχετε λόγους να χαρείτε ή να βιώσετε κάτι συναισθηματικό, ακόμα και όσοι ψάχνετε μέχρι τώρα τον σύντροφό σας.
Οι άντρες θα περάσουν επτά σημαντικές μέρες, στις οποίες θα υπάρχουν κάποιες δοκιμασίες μπροστά σας που έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε. Οι γυναίκες θα έχουν αρκετά καθήκοντα και προκλήσεις που σχετίζονται με το σπίτι και τις οικογενειακές σχέσεις με διάφορους συγγενείς. Το καλό είναι ότι δεν θα σου λείψει η αγάπη αν είναι σημαντική για σένα. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να ανανεώσετε την αγάπη, τόσο στο σπίτι, όσο και έξω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα μιλήσετε για το μέλλον σας όσον αφορά την οικονομική σας κατάσταση.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για νέες γνωριμίες ή για ένα πρώτο ρομαντικό ραντεβού ίσως και διαδικτυακού.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι γυναίκες του στενού οικογενειακού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα παίξουν σημαντικό και θετικό ρόλο στις υποθέσεις σας.
Είναι από μια γυναίκα που θα λάβετε σημαντικές συμβουλές, προτάσεις ή υποστήριξη, κάτι που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και νέες ευκαιρίες εξέλιξης το 2022.
Αυτή την εβδομάδα, πολλοί θα χαρούν την τύχη, που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια απρόσμενη, αλλά σημαντική αλλαγή στην οικογένεια ή στην εργασία.
Οι άνδρες θα πρέπει να αναλάβουν μεγαλύτερη ευθύνη για την επίλυση οικιακών προβλημάτων στο σπίτι και την προετοιμασία του σπιτιού. Προσέξτε την πιθανότητα να ξεχάσετε κάπου κάτι που είναι σημαντικό για εσάς, μια τραπεζική κάρτα, έγγραφα, προσωπικά αντικείμενα και άλλα. Οι γυναίκες θα περάσουν πιο φωτεινά και θετικά. Η εβδομάδα έρχεται με τις απρόσμενες καταστάσεις και τις εμπειρίες της, χωρίς να σε ρωτήσει αν είσαι έτοιμος για αυτά και αν είναι μέσα στις επιθυμίες σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Διάφορα γεγονότα θα ευνοήσουν τις πράξεις σας, που θα έχουν ως στόχο να εναρμονίσουν την ερωτική σας σχέση. Αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις ή να χωρίσετε με άτομα των οποίων η παρέμβαση στη ζωή σας σας βλάπτει.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για μια νέα αισθηματική γνωριμία, αν και το άτομο με το οποίο θα σας φέρει κοντά η μοίρα θα σας πλησιάσει αργά και επιφυλακτικά, λόγω μιας πικρής εμπειρίας από προηγούμενη σχέση.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για τη δουλειά ή τα επαγγελματικά σας, ειδικά αν συνεργάζεστε κυρίως με άνδρες, όπως συναδέλφους ή πελάτες.
Αυτές τις επτά ημέρες θα έχετε περισσότερες εργασίες και θα επιβαρυνθείτε με περισσότερη δουλειά, κάτι που θα σας απαιτήσει να σχεδιάσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα.
Η υγεία των κάτω των 30 θα είναι ασταθής για αυτό προσέξτε
Οι άντρες θα περάσουν επτά ενδιαφέρουσες ημέρες, στις οποίες όσοι είναι πιο δραστήριοι από εσάς θα μπορέσουν να επιτύχουν σημαντική επιτυχία. Αυτή την εβδομάδα θα χαρείτε με λόγια, αποφάσεις ή πράξεις ανθρώπων που σίγουρα θα είναι υπέρ και σας ενδιαφέρουν. Οι γυναίκες θα έχουν αρκετά επαγγελματικά καθήκοντα. Θα αποδειχθεί ότι έχετε επίσης εγκαταλειμμένες ή ανεκπλήρωτες εργασίες από τον προηγούμενο μήνα ή την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι πιθανό να ταξιδέψετε κυρίως το Σαββατοκύριακο, αλλά είναι επίσης πιθανό να αναβληθεί λόγω απροσδόκητων συνθηκών.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading