The Women

Made for Writing Lovers

,

Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 4/9

ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, το Σάββατο θα έχετε σημαντικά καθήκοντα να εκτελέσετε και να εναρμονίσετε διαφορετικές σχέσεις. Σήμερα πιθανότατα θα ζήσετε μια έκπληξη που σχετίζεται με ένα άτομο από άλλη τοποθεσία. Τα προβλήματα σήμερα θα έχουν νέα εξέλιξη την Κυριακή. Η επιτυχής επίλυση θα εξαρτηθεί από την προσωπική σας προσέγγιση σε αυτο. Αυτή είναι μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια, ανεξάρτητα από το σκοπό τους.
Κριοί – θα έχετε μια μέρα εκπλήξεων. Θα πρέπει να μείνετε σε εγρήγορση, καθώς είναι μια εποχή που η σύγχυση κυριαρχεί.
Λέων – η επικοινωνία ή οι κοινές ενέργειες με μια γυναίκα θα απαιτήσουν προσοχή. Είναι πιθανές ανέντιμες ενέργειες εναντίον σας, υποκρισία ή παραπλάνηση με ψευδείς πληροφορίες.
Τοξότης – το Σάββατο είναι μια επικίνδυνη ημέρα, κατά την οποία όλα θα πρέπει να συμβούν αργά. Χρησιμοποιήστε περισσότερη σοφία στη λήψη αποφάσεων και αποφύγετε τυχόν συναισθηματικές αντιδράσεις.

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, έχετε μια κουραστική και δυναμική μέρα μπροστά σας. Οι ερωτικές σας εμπειρίες θα είναι πολύ συναισθηματικές, ειδικά αν βρίσκεστε στην αρχή μιας νέας σχέσης. Είναι δυνατοί επισκέπτες ή επισκέψεις σε διάφορα μέρη. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, τόσο στη χώρα όπου ζείτε, όσο και στο εξωτερικό. Αποφύγετε τις θλιβερές ή απαισιόδοξες διαθέσεις, σήμερα δεν είναι μέρα για τέτοια.
Ταύρος – πρόκειται να περάσετε μια μέρα σοβαρού προβληματισμού για θέματα που σχετίζονται με την προσωπική, οικογενειακή ή επαγγελματική ζωή.
Παρθένος – η μέρα φέρνει συνομιλίες ή υποχρεώσεις με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.
Αιγόκερως – αυτή η μέρα φέρνει καλή τύχη ή μια νέα ευκαιρία ειδικά για αγόρια ή νέους άνδρες που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Δίδυμου, Ζυγού ή Υδροχόου, το Σάββατο φέρνει πολύ τολμηρές ιδέες και σχέδια υλοποίησης. Θα θέλετε να επιτύχετε πολλά, με ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα εντός αυτής της ημέρας ή μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Η επικοινωνία σας με άτομα κοντά και μακριά θα είναι καλά αναπτυγμένη. Τα ταξίδια θα είναι επίσης ενδιαφέροντα και αξέχαστα. Σήμερα μπορείτε να ξεκινήσετε με τόλμη νέα πράγματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, την εργασία ή την προσωπική σας ζωή. Στην αγάπη, προσπαθήστε να διατηρήσετε αυτό που έχετε πετύχει.
Δίδυμοι – θα χρειαστεί να περιμένετε την εξέλιξη ορισμένων γεγονότων ή σχέσεων.
Ζυγός – η μέρα φέρνει κέρδος ή επιτυχία σε πράγματα που σχετίζονται με κάποιο είδος παραγωγής, εργασίας, αγαθών, αντικειμένων κ.λπ.
Υδροχόοι – το Σάββατο θα ευνοήσει τις οικονομικές υποθέσεις, αλλά θα απαιτήσει επίσης λιγότερα συναισθήματα όταν ασχολείστε μαζί τους.

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, το Σάββατο δώστε προσοχή και σκεφτείτε μερικές από τις νέες ιδέες σας και την πιθανή υλοποίησή τους αυτόν τον μήνα. Εάν μια τέτοια ιδέα απαιτεί μεγαλύτερο χρόνο ανάπτυξης, μην αφήσετε αυτό να σας σταματήσει. Το Σάββατο, ίσως χρειαστεί να αναβάλλετε μια συνάντηση ή μια επίσκεψη, η οποία μπορεί να οφείλεται σε πληροφορίες της τελευταίας στιγμής. Οι επαφές σας με άτομα που τους αρέσει να εξαπατούν ή να χειραγωγούν τους άλλους θα απαιτήσουν προσοχή. Σήμερα, πολλοί θα έχουν μια απροσδόκητη ή παράξενη εμπειρία με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.
Καρκίνος – Το Σάββατο θα απαιτήσει πολλή υπομονή και έλεγχο στις απαισιόδοξες ή αρνητικές διαθέσεις που θα σας έρχονται σήμερα.
Σκορπιός – η ημέρα θα υποστηρίξει σχέδια που σχετίζονται με ευχάριστες συναντήσεις και συγκεντρώσεις, με συναισθήματα αγάπης ή για εξομολογήσεις αγάπης.
Ιχθύες – οι πλανήτες είναι υπέρ σας σήμερα και σύντομα θα σας βοηθήσουν να δείτε καθαρά την κατάστασή σας ή τις καταστάσεις γύρω σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading