,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 29/6

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα είστε πολύ συναισθηματικοί και ευσυγκίνητοι. Θα έχετε περισσότερες υποχρεώσεις σχετικά με το σπίτι ή τους συγγενείς. Η Τρίτη θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για την ανάπτυξη των επαγγελματικών σας καθηκόντων, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε λογικά τις ευνοϊκές τάσεις αυτής της ημέρας.

Κριός – οι συγκρούσεις σήμερα μπορεί να έχουν απρόσμενες εξελίξεις και να βλάψουν σοβαρά τη σχέση σας.

Λέων – μια αιτία χαράς σήμερα, μπορεί να είναι νέα ή ένα γεγονός, μια χειρονομία προσοχής ή δώρο που σχετίζεται με έναν άνδρα.

Τοξότης – σήμερα θα υπάρξουν απροσδόκητα καθήκοντα, η εφαρμογή των οποίων θα είναι σημαντικό να συμβεί μέσα σε αυτήν την ημέρα.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για να αναλάβετε εργασίες, για την λύση των οποίων θα χρειαστείτε βοήθεια από άλλους ανθρώπους. Σήμερα θα μπορείτε να βασίζεστε στην τύχη σας, αλλά μόνο με πιστές και σωστές ενέργειες από την πλευρά σας. Την Τρίτη, πιθανότατα θα μπείτε σε προβλήματα με άτομα που αντιτίθενται στις φιλοδοξίες ή τις επιθυμίες σας.

Ταύρος – θα πρέπει να κάνετε μια αξιολόγηση του δικού σας χαρακτήρα, ο οποίος σήμερα θα δημιουργήσει ανεπιθύμητα προβλήματα ή αντιπαράθεση.

Παρθένος – μια ευοίωνη μέρα για την εκκαθάριση ορισμένων προβλημάτων, προβλημάτων εναρμόνισης των σχέσεων και πραγματοποίησης ευκαιριών που έχετε παραμελήσει.

Αιγόκερως – σήμερα μπορείτε να έχετε περισσότερη δουλειά από ό,τι προγραμματίσατε. Την Τρίτη, μπορεί να σας ενδιαφέρει να μιλήσετε με άτομα γύρω σας που έχουν γεννηθεί κάτω από το ζώδια Ιχθείς, Καρκίνος ή Σκορπιός.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα λάβετε νέα ή θα έχετε μια συνομιλία που θα σας παρακινήσει να αποφασίσετε για μια αλλαγή. Στην εργασία, θα αντιμετωπίσετε μια σύγκρουση ή παρανόηση με έναν συνάδελφο, πελάτη ή διευθυντή. Την Τρίτη, θα έχετε πρόβλημα με κάποιον στην οικογένειά σας. Σήμερα μην βιαστείτε να πανικοβληθείτε και μην βιαστείτε να ηρεμήσετε. Πιθανότατα ακόμα δεν έχετε την ευκαιρία να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας.

Δίδυμοι – μια δύσκολη μέρα. Σκεφτείτε μερικές φορές πριν πείτε κάτι. Αποφύγετε τα κόλπα, τους χειρισμούς, τα ψέματα, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν καταιγίδα.

Ζυγός – στην οικογένειά σας σήμερα μπορείτε να συζητήσετε διάφορα οικονομικά θέματα ή δεσμεύσεις με έγγραφα που θα έχουν σχέση με χρήματα.

Υδροχόος – σήμερα θα έχετε συνομιλίες ή συναντήσεις με φίλους και γνωστούς που δεν ζουν στην περιοχή σας.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, την Τρίτη σκεφτείτε τις ενέργειές σας από τις δύο τελευταίες ημέρες και ειλικρινά σκεφτείτε εάν είστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχετε κάνει. Σήμερα δεν είναι ώρα για αντιπαράθεση, αλλά για συμφιλίωση και ταπεινότητα. Περισσότερο από ποτέ σήμερα θα χρειαστείτε υπομονή και πάνω απ’ όλα κατανόηση στον πόνο ή το άγχος ενός ατόμου που είναι σημαντικό για εσάς. Τα όνειρα είναι προγνωστικά. Οι συναντήσεις και οι συνομιλίες θα σηματοδοτήσουν σημαντικά μελλοντικά γεγονότα.

Καρκίνος – μην αγνοείτε τα προβλήματα και τις εργασίες του σπιτιού σας. Τα γεγονότα στη ζωή ενός συγγενή που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη θα απαιτήσουν προσοχή.

Σκορπιός – μια υπέροχη μέρα στην οποία θα επιτύχετε όσο οι φιλοδοξίες σας συμβαδίζουν με τις δυνατότητές σας. Δεν θα χάσετε νέες ευκαιρίες, αλλά για αυτό θα απαιτηθεί κινητοποίηση και σκληρή δουλειά από την πλευρά σας.

Ιχθείς – θα έχετε μια συναισθηματικά δύσκολη μέρα, η οποία θα στοχεύει να σας διδάξει κάποια μαθήματα ζωής, ίσως σε σχέση με παλιά θέματα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading