,

Ήταν κι η καραντίνα μια κάποια λύση στις αναβολές μας!

Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς καραντίνα; Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην κάνουμε, ό,τι ο εγκλεισμός ήταν η αφορμή για να μην κάνουμε. Είμαστε ελεύθεροι πια…

Ελεύθεροι να πλησιάσουμε ανθρώπους που μας έλειψαν. Να έρθουμε κοντά μ’ αυτούς που θέλουμε να έρθουμε κοντά. Να εκδηλώσουμε τα συναισθήματά μας σ’ αυτούς που μας τα προκαλούν. Να αγγιχτούμε. Να περπατήσουμε μαζί. Να απολαύσουμε παρέα με την επιθυμητή συντροφιά τον καφέ μας. Να κρατήσουμε το χέρι του αγαπημένου μας. Να χαρούμε την επαφή από κοντά, με άτομα που νιώθουμε κοντά μας. Να αγκαλιαστούμε. Να προγραμματίσουμε μια εκδρομή με τα πρόσωπα που θέλουμε μαζί μας. Να μοιράσουμε τα “σ’ αγαπώ” μας σ’ όποιους και για όποιους τα νιώθουμε.

Είμαστε ελεύθεροι πια να θέλουμε και να κάνουμε ό,τι θέλουμε, μ’ όποιους θέλουμε. Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες και εμπόδια τύπου “δεν μπορώ”, παρά μόνο ευκαιρίες για να αποδείξουμε το “τι πραγματικά θέλω” και “πόσο δυνατά το θέλω”!

Ήταν η καραντίνα μια κάποια λύση (στις αναβολές μας)!

 

Του Γιώργου Αγγελόπουλου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading