,

Η ώρα της αλήθειας – Όχι, δεν μας νοιάζει μόνο το χιούμορ σ’ έναν άντρα!

Η ώρα της αλήθειας. - Επεισόδιο 3

Η ώρα της αλήθειας ήρθε, για να καταρρίψουμε τον μύθο που θέλει τη γυναίκα να ενδιαφέρεται μόνο για τον χαρακτήρα του άντρα και όχι για την εμφάνιση του!

Τολμώ να πω, μιλώντας εκ μέρους μεγάλης μερίδας γυναικών, πως όλα αυτά περί μειωμένου γυναικείου ενδιαφέροντος της εξωτερικής εμφάνισης του άντρα, είναι φήμες που τις έπλασαν οι ίδιοι οι άνδρες, προκειμένου να έχουν την απόλυτη δικαιολογία, ώστε ανενόχλητοι να τρώνε ό,τι θέλουν, να πίνουν ό,τι θέλουν χωρίς να χρειάζεται να προσέχουν συνεχώς την σιλουέτα τους, χωρίς να ρίχνουν στάλα ιδρώτα, γυμνάζοντας το σώμα τους. Εξ’ ου και η γνωστή φράση «η κοιλίτσα για τον άντρα είναι κιμπαριλίκι!». Όλα ένα υποχθόνιο σχέδιο των ανδρών!

Αν γκουγκλάρεις στο διαδίκτυο τι θέλουν οι γυναίκες από τους άνδρες, θα δεις 8 στα 10 sites, πως ζητούν τον σεβασμό, την αγάπη, την ειλικρίνεια, μα σχεδόν πουθενά δεν θα δεις να γράφουν για το καλογυμνασμένο σώμα του. Βλέπεις είμαστε υπεράνω των επιφανειακών χαρισμάτων!

Λάθος! Φυσικά και ενδιαφερόμαστε για το στήθος μάρμαρο, για τα στητά οπίσθια, τα στιβαρά μπράτσα και τους γυμνασμένους κοιλιακούς. Ποια γυναίκα δεν θέλει έναν τέτοιο άντρα στο κρεβάτι της; Ποια γυναίκα δεν θέλει έναν τέτοιο άντρα να της καρφώσει το βέλος του έρωτα; Η άποψη «εγώ θέλω ο άντρας να είναι έξυπνος, με χιούμορ, ευγενικός και δεν με νοιάζει η εξωτερική του εμφάνιση» δεν μας αντιπροσωπεύει. Όχι χρυσό μου! Τόσος κόπος, τόσες θυσίες, δίαιτες, γυμναστήρια για να έχω το κορμί που θέλεις, ενώ εσύ επαναπαύεσαι μόνο στο χιούμορ και την εξυπνάδα; Ε όχι! Αδικία! Τα θέλουμε όλα, όπως τα θέλετε κι εσείς!

Οι καιροί άλλαξαν, ο άνθρωπος πρέπει να φροντίζει και να αγαπάει το σώμα του και ισχύει το ίδιο για όλους, όχι μόνο για τις γυναίκες. Εξάλλου, όπως εσείς θέλετε να έχετε δίπλα σας μια όμορφη γυναίκα, έτσι κι εμείς θέλουμε να έχουμε δίπλα μας έναν όμορφο άντρα!

Της Λένας Χρυσάφη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading