Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 23/4

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο σήμερα, όπου θα μείνει μέχρι τις 11 Ιουνίου. Είναι μια θέση που συνεχίζει να κινείται εκτός ορίων (διαβάστε τι σημαίνει και ποιους επηρεάζει ο Άρης εκτός ορίων ΕΔΩ) και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συντηρητικοί υπό αυτήν την επιρροή. Από την άλλη πλευρά, θα θέλουμε και θα αγωνιστούμε για λογαριασμό των ανθρώπων και των πραγμάτων που είναι πιο αγαπητά στην καρδιά μας.

Η Σελήνη περνάει την ημέρα στο ζώδιο της Παρθένου, τονίζοντας τα οικονομικά θέματα, κάνοντας αντίθεση με τον Ποσειδώνα και δημιουργεί ασυνήθιστες, παραπλανητικές ή κρυμμένες σκέψεις σε αυτόν τον τομέα. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα υπάρχουν περίεργες δυσκολίες στις οικονομικές υποθέσεις ενός συνεργάτη ή μιας εταιρείας, που θα προκληθούν από το ίδιο το άτομο ή από άλλους. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για όλα όσα έχουν να κάνουν με τα χρήματα που οφείλουμε κυρίως, καθώς και όσα αφορούν την περιουσία μας ή θέματα κληρονομικά. Ο Ερμής, προχωρά στην ευθυγράμμιση με τον Ουρανό, προκαλώντας ενθουσιασμό ή αλλαγή στις ενέργειες της ημέρας, αλλά δεν θα λείψει και η νευρικότητα.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)
Την Παρασκευή όλα θα είναι διαφορετικά. Kίνηση και αλλαγές μπορεί να δείτε στην εργασία ή στην προσωπική σας ζωή. Μερικοί από εσάς θα δυσκολευτείτε να ελέγξετε τα γεγονότα ή τα συναισθήματα και αυτό θα οδηγήσει σε μια κατάσταση ενθουσιασμού. Θα είναι σαν να μην έχετε αρκετό χρόνο για να ζήσετε κάθε συναίσθημα με τον καλύτερο ή χρήσιμο τρόπο για εσάς. Κάθε δράση σας που σχετίζεται με την κίνηση, σήμερα θα δώσει κάποια πρόοδο στις πράξεις σας.

Την Παρασκευή μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα ή να πραγματοποιήσετε μια νέα ιδέα σας. Οι επαφές σας με άτομα από κοντά ή μακριά, θα έχουν θετική επίδραση στις ενέργειες ή την διάθεσή σας. Εγκαταλελειμμένες εργασίες που σχετίζονται με ακίνητα εκτός της περιοχής σας ή κινητή περιουσία, όπως το μέσο μεταφοράς σας κτλ σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν. Σήμερα θα μπορείτε να έχετε δύσκολες συνομιλίες στην οικογένειά σας. Οι εκπλήξεις σήμερα θα επηρεάσουν κάπως το πορτοφόλι σας ή θα επηρεάσουν τα χρήματα που σχετίζονται με την εργασία σας.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα έχετε συνομιλίες ή υποχρεώσεις κυρίως με γυναίκες. Πιθανόν αυτές οι ενέργειες θα γίνουν εξαιτίας μιας προηγούμενης επαφής που είχατε έρθει.

Κριός – σήμερα τα γεγονότα στη ζωή σας θα έχουν μια γρήγορη κίνηση. Θα σας ζητηθεί όχι μόνο ταχύτητα σκέψης, λήψης αποφάσεων, αλλά και στις ενέργειές σας, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχετε λίγο χρόνο για να ολοκληρώσετε τις εργασίες και τα σχέδιά σας. Στη δουλειά, πιθανόν να συναντήσετε εμπόδια ή καθυστερήσεις, οπότε διατηρείτε το πρόγραμμά σας και να παραμένετε εστιασμένοι. Τα οικονομικά είναι τεταμένα, οπότε καλύτερα εστιάστε σε αυτά και ειδικά σε όσα αφορούν το σπίτι σας.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Λέων – οι περισσότεροι από εσάς θα περιμένετε μια ήσυχη μέρα που σχετίζεται με την συνήθη εργασία, συναντήσεις και εργασίες. Όμως είναι; Προσπαθήστε να μην εκνευριστείτε από τα ενοχλητικά σχόλια και την συμπεριφορά των άλλων ανθρώπων σήμερα, γιατί το μόνο που θα κάνετε είναι να έχετε όλο και περισσότερο άγχος και να εμπλακείτε σε μια σειρά αντιπαραθέσεων. Προσπαθήστε να μην ακούτε άτομα που έχουν δείξει ότι δεν έχουν πρόθεση να βλέπουν τα πράγματα από την δίκη σας άποψη.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Τοξότης – θα χρειαστεί μια οργάνωση των οικονομικών που έχετε εσείς ή η οικογένειά σας. Η καλή ανάπτυξη θα επηρεάσει θετικά την εργασία με έγγραφα, την διευθέτηση συμβατικών σχέσεων και κάθε είδους διοικητική εργασία. Τα πράγματα φαίνεται να ξεδιπλώνονται ομαλά στη ζωή σας αυτή τη στιγμή και επιτυγχάνετε αργά ό,τι έχετε σκεφτεί. Αυτό σας φέρνει μεγάλη χαρά. Προσπαθήστε ωστόσο, να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας, γιατί θα μπορούσατε να κάνετε λάθη.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε περισσότερο με φίλους ή άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Οι αποστάσεις δεν θα είναι πρόβλημα για την επικοινωνία σας μαζί τους. Σήμερα θα μπορείτε να συγκεντρώσετε πολλές πληροφορίες και γνώσεις. Την Παρασκευή θα είστε ευχαριστημένοι με νέα που σχετίζονται με ένα άτομο.

Ταύρος – σήμερα φαίνεται να είναι μια δύσκολη μέρα, γεμάτη πίεση. Η καλύτερη στρατηγική για να αποφύγετε τις εντάσεις, είναι να διατηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ και μια ουδέτερη θέση, όσο μπορείτε. Επικεντρωθείτε στο θέμα και μην παρασυρθείτε από τη σύγχυση. Χαλαρώστε κάνοντας πράγματα που αγαπάτε, όπως το να ασχοληθείτε με το σπίτι. Η μέρα ευνοεί νέες αγορές, εργασίες κήπου, καθαρισμό σπιτιού από περιττά πράγματα και άλλες δραστηριότητες που θα σας φέρουν ικανοποίηση όταν τελειώσει το ενεργό μέρος της ημέρας.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Παρθένος – σήμερα θα θελήσετε να λάβετε καλά νέα, να ζήσετε συναισθήματα που θα φορτίζουν τις μπαταρίες σας, θα σας κάνουν πιο αισιόδοξους. Αυτό είναι δυνατό, αλλά θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από εσάς. Δεν είναι μια καλή μέρα για ιδιοτροπίες και ασυνήθιστη συμπεριφορά. Προσπαθήστε να σκεφτείτε τα πράγματα διεξοδικά πριν κάνετε κάτι ή απέναντι στο ενδεχόμενο να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις. Από την άλλη πλευρά, πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί για να μην μπείτε σε συγκρούσεις με κάποιον από το άμεσο περιβάλλον σας σήμερα. Είναι πιθανές διαφωνίες. Προσπαθήστε να ελέγξετε την ψυχραιμία σας, κρατήστε ένα χαμηλό προφίλ και υιοθετήστε μια πιο διπλωματική στάση. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε την επιδείνωση των προβλημάτων.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Αιγόκερως – αυτή η ημέρα είναι ιδανική για συζητήσεις και διευκρινίσεις. Είναι καιρός να κάνετε μια απογραφή και να μάθετε ακριβώς πού στέκεστε και πού πηγαίνετε. Με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσετε να βασανίζετε τον εαυτό σας και τους άλλους γύρω σας. Θα κάνατε επίσης καλά να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας σε τομείς της ζωής σας, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο. Μια σύγκρουση με νεότερα άτομα ή με ένα παιδί ή εξαιτίας ενός παιδιού, μπορεί να σκοτεινιάσει τη διάθεσή σας.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα είναι μια σημαντική ημέρα για την δουλειά σας. Αυτό θα απαιτήσει να κινητοποιηθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο και να μην αναβάλλετε τίποτα για την επόμενη εβδομάδα. Σκεφτείτε προσεκτικά τι είναι σημαντικό για εσάς και τι είναι απλώς χάσιμο χρόνου. Ένα γεγονός στη ζωή ενός ατόμου θα είναι μια ευκαιρία για διάφορες, φιλοσοφικές σκέψεις.

Δίδυμοι – ήρθε η ώρα να σταματήσετε συνεχώς να ανησυχείτε και να προσπαθείτε να διαχειριστείτε πολύ καλά κάθε κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Σήμερα θα είναι σημαντικό να κινηθείτε διπλωματικά ή να ξεφύγετε από προβλήματα και δυσάρεστα ή ενοχλητικά άτομα. Όσον αφορά τη σχέση σας, δεν είναι καλό να συσσωρεύετε τα προβλήματα. Αντ’ αυτού, τολμήστε να μιλήσετε ειλικρινά με τον σύντροφό σας για αυτό που σας ενοχλεί, διαφορετικά μπορεί να διαπιστώσετε ότι τον κάνετε να έχει συναισθήματα ανησυχίας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα με μια τυχαία συνάντηση από το παρελθόν σας.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ζυγός – αυτή η μέρα μπορεί να σας φέρει καλή τύχη με πολλούς τρόπους. Όλα εξαρτώνται από την προθυμία σας να εκμεταλλευτείτε τις πιθανότητες, να δημιουργήσετε μια καλή διάθεση γύρω σας και κυρίως να είστε όσο το δυνατόν πιο επικοινωνιακοί με τα άτομα με τα οποία πρόκειται να επικοινωνήσετε. Αποφύγετε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που δεν είναι καλά για εσάς σήμερα. Επιλέξτε να περάσετε χρόνο με φίλους που σας αγαπούν και σας καταλαβαίνουν. Αυτό θα ανεβάσει σημαντικά τη διάθεσή σας και θα σας βοηθήσει να γίνετε πολύ πιο αισιόδοξοι. Με αυτόν τον τρόπο, αισθάνεστε ήρεμοι και θετικοί και θα είστε σε θέση να επιτύχετε οτιδήποτε θέλετε.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Υδροχόος – μια μέρα που θα έχετε ενδιαφέρουσα ή χρήσιμη επικοινωνία με γυναίκες στο τηλέφωνο, μέσω του διαδικτύου ή άλλων διαδικτυακών πλατφορμών. Μείνετε σε εγρήγορση σήμερα! Να είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις υπέροχες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας στον επαγγελματικό τομέα. Η υγεία του συζύγου σας μπορεί να έχει ένα μικρό πρόβλημα.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα δυσκολευτείτε να ασχοληθείτε με οποιαδήποτε εργασία και θα προτιμάτε να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για όσους από εσάς φροντίζετε τους συγγενείς ή την περιουσία σας που βρίσκεται σε κάποια απόσταση. Οικονομικά, η Παρασκευή θα είναι πολύ περίπλοκη και θα πρέπει να προσέχετε και τον εαυτό σας και τους άλλους.

Καρκίνος – μια σημαντική μέρα! Να είστε υπεύθυνοι, εκτελεστικοί και μην αναβάλλετε τίποτα μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Θα ήταν σοφό να ακολουθήσετε μια πιο υπεύθυνη και ώριμη προσέγγιση στη ζωή σας. Οργανώστε και δώστε προτεραιότητα στις εργασίες που θέλετε, ώστε να τις εκτελέσετε χωρίς υπερβολική πίεση και άγχος.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Σκορπιός – μια μέρα για αγάπη, τόσο για να την λάβετε όσο και για να την δώσετε στους ανθρώπους που έχουν σημασία στη ζωή σας. Απαλές και ευγενικές λέξεις πρέπει να προέρχονται από εσάς σήμερα, αλλά με ειλικρίνεια σε αυτά που λέτε. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να ελέγχετε πλήρως την κατάσταση σήμερα, καθώς αυτό θα αποδειχθεί σχεδόν αδύνατο. Ήρθε η ώρα να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν μια για πάντα, ειδικά όταν πρόκειται για περιστάσεις γύρω από την ερωτική σας ζωή που σας προκαλούν ενόχληση. Αυτό θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Ιχθύες – περάστε χρόνο με τους φίλους και τους αγαπημένους σας. Είναι σημαντικό να χτίσετε καλές σχέσεις γύρω σας, επειδή αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα σας στηρίξουν και στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε στην ώρα της ανάγκης σας. Βρείτε την ευκαιρία να κάνετε μια ειλικρινή συνομιλία με τον σύντροφό σας σήμερα και να διευκρινίσετε τα θέματα όπου χρειάζεται. Αυτό θα επιτρέψει στη σχέση σας να γίνει πιο ειλικρινής, οικεία και αυθεντική. Αν ταξιδεύετε σήμερα, κάποια γεγονότα θα σας εκπλήξουν.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading