Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 24/3

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 24/3

Σήμερα, κάποια γεγονότα της αρχής της εβδομάδας θα έχουν κάποιες αλλαγές. Μερικοί από εσάς θα βιώσετε ή θα πάρετε απρόσμενες αποφάσεις ή θα κάνετε ενέργειες που μερικές φορές θα είναι βιαστικές και θα δημιουργήσουν ανεπιθύμητη ένταση. Προσοχή θα απαιτήσει οποιουδήποτε τύπου μεταφορά, μετακίνηση, καθώς και η οδήγηση κάτω από συναισθηματική φόρτιση ή νευρικότητα.

Σε κάποιο βαθμό, η Τετάρτη θα είναι μια δύσκολη μέρα, στην οποία μπορείτε να επιτύχετε μόνο ξεπερνώντας τις ευαίσθητες και αγχωτικές καταστάσεις. Αυτή η ημέρα δείχνει μικρά έσοδα στον προϋπολογισμό σας ή καλά νέα οικονομικής φύσης. Την Τετάρτη, θα αντιμετωπίσετε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα γυναικείο άτομο, στις περισσότερες περιπτώσεις νεαρότερο.

Η τύχη σήμερα, θα δοθεί σε όσους από εσάς έχετε διατηρήσει την καλοσύνη και την ανθρωπιά στις πράξεις σας. Θα μπορείτε επίσης να εξετάσετε τις μελλοντικές σας ενέργειες έως το τέλος της εβδομάδας.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 22-28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ! 

Κριοί, Λέοντες ,Τοξότες, σήμερα θα λάβετε διάφορα νέα ή σημαντικές πληροφορίες για εσάς, που σχετίζονται με συγγενείς. Σήμερα μπορείτε να μάθετε για μια δέσμευση ή έναν γάμο στον κύκλο φίλων ή γνωστών σας. Ένα ευχάριστο γεγονός ή επιτυχία στη ζωή ενός συγγενή, μπορεί να γίνει μια ευκαιρία για συγκέντρωση και τηλεφωνικές συνομιλίες.

Κριός – σήμερα δεν θα συμβούν όλα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Αυτό θα σας φέρει θλίψη ή απογοήτευση. Αναρωτηθείτε αν αξίζουν τέτοια συναισθήματα.
Λέων – αυτή η μέρα φέρνει ανακούφιση από κάποιο άγχος, μια σημαντική υποχρέωση ή από ένα άλλο γεγονός που σας έχει επιβαρύνει πρόσφατα.
Τοξότης – σύντομες, αλλά πολύτιμες καταστάσεις. Γεγονότα που θα έχουν προσωρινή σημασία στη ζωή σας, αλλά θα είναι η βάση για την ανάπτυξή σας από σήμερα.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα πρέπει να ξεπεράσετε τη μελαγχολία ή την απαισιόδοξη διάθεσή σας. Αποφύγετε να επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας κατά την εκτέλεση των επαγγελματικών σας καθηκόντων. Εάν είναι δυνατόν, αφιερώστε περισσότερο χρόνο για ευχάριστες δραστηριότητες για εσάς. Σήμερα θα έχετε μια ευχάριστη στιγμή που σχετίζεται με ένα άτομο από τον κύκλο συγγενών, φίλων ή συνεργατών σας.

Ταύρος – αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την ανάπτυξη των οικονομικών σας υποθέσεων, για την εργασία με έγγραφα ή με διάφορες συμφωνίες.
Παρθένος – χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα όλη σας την ενέργεια, τη θέληση και τη φιλοδοξία. Τέτοιες μέρες δεν δίνονται στη ζωή σας κάθε μέρα.
Αιγόκερως – σήμερα, η αγάπη θα διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στη ζωή σας. Είναι δυνατή η νοσταλγία, η νέα αγάπη ή τα έντονα συναισθήματα που είναι δύσκολο να ελεγχθούν.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, έχετε την τάση να παίρνετε τις αποφάσεις αργά, να σκέπτεστε διαφορετικές επιλογές πριν προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση. Είναι μια συναρπαστική και παραγωγική μέρα για εσάς, με τη δυνατότητα διάφορων θετικών, προσωπικών εμπειριών. Το πρόβλημα, όπου έχει ήδη συμβεί, θα οφείλεται στην επιπόλαια στάση σας απέναντι στις τελευταίες εβδομάδες και ημέρες.

Δίδυμοι – σήμερα, θα εστιάσετε στα υλικά πράγματα της ζωή σας, σπίτι, άνεση σε αυτό, προσωπικά έργα ή προϊόντα ή ιδιοκτησία που έχετε.
Ζυγός – η ημέρα θα έχει θετικό αντίκτυπο στις οικονομικές σας υποθέσεις και τα οικονομικά σας συμφέροντα.
Υδροχόος – το πρόβλημα σήμερα θα προκύψει από τις ενέργειές σας την Δευτέρα και την Τρίτη.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, πρέπει να προσαρμοστείτε γρήγορα σε νέες καταστάσεις στην εργασία ή στην οικογένειά σας. Είναι μια μέρα που θα πρέπει να χτίσετε νέες φιλίες, να αναπτύξετε τις υπάρχουσες και όχι να τις καταστρέψετε. Η απρόσεκτη εκτέλεση των καθημερινών σας εργασιών, μπορεί να δημιουργήσει δυσάρεστα προβλήματα για εσάς. Η Τετάρτη θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την λήψη σημαντικών αποφάσεων, για νέες προσπάθειες ή άλλες υπεύθυνες εργασίες που σχετίζονται με ακίνητο που έχετε σε άλλη περιοχή.

Καρκίνος – θα είναι δύσκολο για εσάς να εκπληρώσετε τα αρχικά σας σχέδια για αυτήν την ημέρα, αλλά μην τα παρατάτε. Αποφύγετε συναισθήματα που μπορεί να σας κάνουν μη παραγωγικούς.
Σκορπιός – αυτή η μέρα θα ευνοήσει σχέδια, εκδηλώσεις ή συναντήσεις, που σχετίζονται με ταξίδια και άτομα από μεγάλες αποστάσεις.
Ιχθείς – θα είστε σε μια δυνατή ένταση και θα επιτρέψετε στον πανικό ή το άγχος να κυριαρχήσει στις ενέργειές σας και στην εκτέλεση των καθημερινών καθηκόντων σας.

 

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading