,

Κάπου θα συναντηθούμε, στο ίδιο σπίτι ζούμε…

Άντε βρε μωρό μου, τι θα γίνει; Πότε θα βρεθούμε επιτέλους μόνοι μας;” Αυτή είναι η ερώτηση που διαρκώς ακούν τα αυτιά μου. Τι να κάνω, όταν έχεις μεγάλα παιδιά είναι δύσκολο το ομολογώ! Αυτό προσπαθώ να πω στον Βασίλη, αλλά άντρας παιδί μου, δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Όσο ήταν τα παιδιά μας μικρά ήταν πιο εύκολο, όχι ότι ήμασταν και πολύ άνετα, αλλά τέλος πάντων κλείναμε την πόρτα και δεν καταλάβαιναν, τώρα όμως που μεγάλωσαν (16 ο μεγάλος και 11 ο μικρός), είναι πολύ δύσκολο. Άσε που με την κούραση που έχουμε, καταλήξαμε να κοιμόμαστε πιο νωρίς από τα παιδιά μας.

Και άντε το βράδυ δεν αντέχουμε και μας παίρνει ο ύπνος, τι γίνεται όμως όταν εκεί που βλέπεις το 8ο όνειρο, νιώθεις δίπλα σου ερωτικά χάδια;

-“Τι ώρα είναι ρε Βασίλη;”

-“6 παρά δέκα” μου λέει.

-“Πλάκα μου κάνεις! Δεν πιστεύω… “ Κι όμως!

-“Ρε μωρό μου είναι η μόνη ώρα που μπορούμε!” μου λέει. Τι να πω έχει και ένα δίκιο. Αλλά από την άλλη πως να λειτουργήσω αφού είμαι στο REM στάδιο, όπου η εγκεφαλική μου δραστηριότητα είναι περιορισμένη!

“Άντε βρε μωρό μου, πέντε λεπτά θέλουμε μόνο, ούτε που θα το καταλάβουν!”  Όταν δε, ακούω αυτή τη φράση μου γυρίζουν τα μυαλά! Καλά είναι δυνατόν; Τι να προλάβουμε να κάνουμε στα πέντε λεπτά; Όχι μόνο δεν θα το καταλάβουν τα παιδιά, αλλά ούτε κι εγώ! Τι είμαι μηχανάκι, να πατήσω ένα κουμπί και να λειτουργήσω; Οι άντρες δεν θέλουν να το καταλάβουν, το μόνο που θέλουν είναι να ικανοποιήσουν τις δικές τους ορμές. Και άντε λες μια φορά όχι, δυο φορές όχι, στο τέλος σου πετάει και μια σπόντα ότι αφού εσύ δεν θέλεις τότε μη παραξενευτείς αν…. Τότε είναι που παίρνω ανάποδες! Δηλαδή δεν κατάλαβα μας απειλείς; «Ώρα σου καλή και αέρα στα πανιά σου!». Βέβαια από μέσα μου βράζω, αλλά τι να κάνω; Όχι δεν το δείχνω, αλλά θέλοντας και μη, μου δημιουργεί ενοχές, ότι δηλαδή εγώ φταίω που δεν το κάνουμε και δεν τον ικανοποιώ ως άντρα. Ξέρει και παίζει το παιχνιδάκι του πολύ καλά!

Βέβαια σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει λέει η παροιμία, αλλά είναι και η άλλη που λέει φύλαγε τα ρούχα σου για να ‘χεις τα μισά”. Γι’ αυτό κορίτσια, αν έχετε καμιά ιδέα καλοδεχούμενη!

 

Συντάχθηκε από Σοφία

2 απαντήσεις στο “Κάπου θα συναντηθούμε, στο ίδιο σπίτι ζούμε…”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading