,

Η δική μου δίαιτα.

Λοιπόν, ήρθε το καλοκαίρι κι όλοι μιλούν για δίαιτες. Ήρθε η ώρα να μιλήσω κι εγώ που έχω κάνει σχεδόν τα πάντα. Από την εφηβεία παλεύω με τα κιλά μου και έχω φτάσει τώρα στη μέση ηλικία για να καταλάβω αυτό που μου έλεγε πάντα η γιαγιά μου «να τρως απ’ όλα, αλλά από λίγο».

Κουράστηκα να τρώω ψητά, βραστά, χωρίς λάδι, άνοστα φαγητά. Κουράστηκα να μετράω και να γράφω τις θερμίδες, κουράστηκα να κάνω χημικές δίαιτες, κουράστηκα να τρώω μόνο κρέας, κουράστηκα να μαγειρεύω ξεχωριστά φαγητά μόνο για μένα, κουράστηκα γενικώς… Πολλές ώρες νηστική με αποτέλεσμα μόλις έφτανα στο στόχο μου να πέφτω με τα μούτρα στο φαγητό λες και δε θα υπήρχε επόμενη μέρα. Πολλές φορές έφτασα τον στόχο μου, αλλά μετά ξεχνιόμουν και τα ξανάβαζα.  Διαιτολόγος δεν είμαι, αλλά με τα χρόνια κατάλαβα τι πρέπει να τρώω και τι όχι.

Γι’ αυτό λοιπόν κι εγώ θα σας πω τη δική μου δίαιτα των 5 γευμάτων, με την οποία έχασα 7 κιλά σε 40 μέρες.

Καθημερινές (λόγω δουλειάς)

Σαββατοκύριακα

( 2 καφέδες την ημέρα από ½ κουτ. γλ. ζάχαρη ο καθένας)

Το μυστικό είναι να μη μένω νηστική πολλές ώρες. Αν μετά από καιρό κολλήσω, παραλείπω το τελευταίο γεύμα μιας καθημερινής ημέρας, όποιας εγώ θέλω.

Για να είμαι ειλικρινής υπάρχουν στιγμές μεγάλης πείνας αλλά κακά τα ψέματα χωρίς πείνα δίαιτα δεν γίνεται.

Δημοσιεύθηκε από Σοφία.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading