,

Μεξικάνικο Γκουακαμόλε  (Guacamole)

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ φαν  του Μεξικάνικου φαγητού, με εξαίρεση όμως του Guacamole!  Είναι θρεπτικό λόγω του αβοκάντο που είναι πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.

Τέλειο  dip και πολύ εύκολο, για βραδιά ταινίας, ποδοσφαίρου ή και χωρίς λόγο…  Φυσικά πάντα συνοδευόμενο με τα αγαπημένα  tortilla chips (Nachos)

ΥΛΙΚΑ  ( Για 2 άτομα περίπου )

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι.  Με ένα κουταλάκι αφαιρούμε τη σάρκα και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε  το χυμό από τα lime και λίγο ξύσμα. (Αν  θέλετε την πρώτη φορά μπορείτε να βάλετε το 1 lime και να δοκιμάσετε αν θέλετε και το δεύτερο, αν δεν σας αρέσει πολύ ξινό) Λιώνουμε το αβοκάντο καλά  με ένα πιρούνι.Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε απαλά.

*ΕΧΤΡΑ ΤΙP : Πριν το σερβίρετε σκεπάστε το με μεμβράνη και βάλτε το για 10 λεπτά στο ψυγείο!

                                             Δημοσιεύθηκε από Χρύσα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading