,

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21 Απριλίου 2024

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024 – ΔΥΟ ΙΣΧΥΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ – ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 15 – 21 Απριλίου θα προκύψουν διάφορες αφορμές για συναντήσεις ή συγκεντρώσεις και μπορεί επίσης να βιώσετε διάφορα ευχάριστα συναισθήματα στο σπίτι σας. Αυτές οι εμπειρίες μπορεί να σχετίζονται με τη λήψη χρημάτων στον οικογενειακό προϋπολογισμό, με την εμφάνιση απροσδόκητων νέων ευκαιριών οικονομικής φύσης, αλλά μπορεί επίσης να σχετίζονται με προσωπικά (συναισθηματικά) γεγονότα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με όσα μοιράζονται μαζί σας οι συγγενείς σας. Μην αφήνετε τέτοιες πληροφορίες να δημοσιοποιούνται και να κατηγορηθείτε για ίντριγκα ή άλλες δυσάρεστες ενέργειες. Σε οικογένειες που υπάρχει απιστία, αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν αρκετές ταραγμένες καταστάσεις, που θα κλονίσουν σοβαρά τη σχέση μεταξύ των συντρόφων. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν νέα που θα σας αναστατώσουν, θα σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε ή είστε από τον συγγενικό σας κύκλο. Γενικά, είναι απίθανο να σας εκπλήξουν, καθώς μπορεί να είναι μια φυσική κατάληξη σε καταστάσεις που έχουν προκύψει τις προηγούμενες εβδομάδες. Το καλό με τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας είναι ότι παρά την πολυπλοκότητά τους και το άγχος που φέρνουν στη ζωή σας, θα έχουν την ευκαιρία να βρουν το αίσιο τέλος τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Όλα πιθανώς θα εξαρτηθούν από την προσωπική σας ικανότητα να βλέπετε κάθε γεγονός ρεαλιστικά, αναζητώντας την καλύτερη και απλή επίλυσή τους. Οι άντρες θα έχουν μια πιο χαλαρή εβδομάδα, με εύκολες εργασίες για να ολοκληρώσουν ή λιγότερες υποχρεώσεις, που θα απελευθερώσουν χώρο για ευχάριστες δραστηριότητες ή συναντήσεις με φίλους. Οι σχέσεις με πρώην συμμαθητές, συναδέλφους ή γείτονές σας θα σας φορτίσουν ιδιαίτερα συναισθηματικά. Η υγεία σας θα είναι ασταθής, κάτι που θα απαιτήσει από εσάς να είστε προσεκτικοί με τη χρήση αλκοόλ, τσιγάρων, φαρμάκων ή ναρκωτικών. Πιο σοβαρό μπορεί να είναι το πρόβλημα υγείας του στενού σας συγγενή ή φίλου που θα παλέψει με μια σοβαρή ασθένεια. Οι γυναίκες αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στα δικά τους παιδιά ή στους νεότερους συγγενείς τους. Είναι πιθανό να χρειαστούν τη βοήθεια ή τη συμβουλή σας σε μια ασαφή και δύσκολη περίοδο για αυτούς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, την προσοχή σας θα τραβήξει ένα γεγονός στη ζωή ενός στενού ατόμου που πιθανότατα μένει μόνος σε άλλο σπίτι. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε περισσότερες συναντήσεις (προγραμματισμένες ή απροσδόκητες), καλεσμένους στο σπίτι σας, παρουσία στη δουλειά ή δημόσιες εκδηλώσεις κ.λπ.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 15 – 21 Απριλίου θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις ή μια επίσκεψη στο σπίτι σας. Εάν εμπλέκεστε σε μια δικαστική ή νομική υπόθεση, η εβδομάδα προαναγγέλλει απροσδόκητες αλλαγές που σχετίζονται με την εξέλιξή της. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα σας ζητηθεί να χειριστείτε πιο πρακτικά τα διαθέσιμα οικονομικά μέσα στον προϋπολογισμό σας και να αποφύγετε τυχόν κινδύνους που σχετίζονται με τα χρήματα. Αν πρέπει να αναβάλλετε τις ακριβότερες αγορές για πιο ευνοϊκό χρόνο. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει κάτι που θα σας ευχαριστήσει και στις περισσότερες περιπτώσεις τα καλά γεγονότα θα σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Η παρουσία, η εμφάνιση ενός ατόμου με το οποίο δεν έχετε δει για πολύ καιρό θα φέρει ιδιαίτερη ζωντάνια στην καθημερινότητά σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις για το μέλλον σας με άτομα με τα οποία πρόκειται να προχωρήσετε. Αν προκύψουν οικιακά προβλήματα αυτές τις επτά ημέρες, τότε θα βρείτε μια γρήγορη λύση για αυτά ή θα σχετίζονται με πράγματα για την επισκευή των οποίων θα υπολογίζετε. Αυτή είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να πάρετε μια απόφαση ή να φροντίσετε την ιδιοκτησία εκτός της πόλης σας. Οι άντρες θα έχουν πολλή δουλειά να κάνουν και θα πρέπει να περάσουν υπεύθυνα αυτές τις επτά ημέρες με κάθε εργασία ή ενασχόληση αυτής της φύσης. Η δέσμευσή σας στη δουλειά θα είναι μεγάλη, αλλά δεν θα είστε λιγότερο απασχολημένοι με τις δουλειές του σπιτιού. Είναι πιθανές μικρές αλλά επείγουσες επισκευές ή αλλαγές στο περιβάλλον του σπιτιού σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έχετε μια ενδιαφέρουσα ή ιδιαίτερη εμπειρία με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Οι γυναίκες θα έχουν διαφορετικές εμπειρίες που σχετίζονται με ταξίδια, σχέδια ή ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις, συμπεριλαμβανομένων και του εξωτερικού. Μια τόσο πιο δυναμική κίνηση ή επικοινωνία στη ζωή σας θα έχει ευχάριστη επίδραση πάνω σας και κυρίως στη διάθεσή σας. Θυμηθείτε, αυτή είναι μια πολύ δυνατή εβδομάδα και αξιοποιήστε στο έπακρο αυτές τις ευνοϊκές τάσεις. Η επιτυχία είναι δυνατή, αλλά η προσπάθεια πρέπει να είναι δική σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 15 – 21 Απριλίου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μια δυσάρεστη σύγκρουση με ένα άτομο από το στενό σας περιβάλλον, του οποίου η εξέλιξη είναι δύσκολο να προβλεφθεί και σίγουρα μπορεί να σας εκπλήξει. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσπαθήστε να είστε πιο ανεκτικοί και κατανοητοί στα λόγια των ανθρώπων γύρω σας και αποφύγετε λέξεις που ξέρετε ότι μπορούν να βλάψουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους φίλους σας. Εκδηλώσεις ζήλιας αυτή την εβδομάδα μπορεί να κολακεύουν το ταίρι σου, αρκεί να μην εξελιχθεί σε δυσάρεστη σύγκρουση. Η εβδομάδα προαναγγέλλει συζητήσεις που σχετίζονται με γεγονότα στη ζωή μιας γυναίκας που ζει σε άλλο οικισμό. Είναι πιθανό ο λόγος για αυτό να είναι η υγεία, η συναισθηματική ή η οικονομική της κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα είστε επιρρεπείς σε περισσότερες ή αλόγιστες δαπάνες, κάτι που θα δημιουργήσει ένταση με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας, εκτός αν μένετε μόνοι. Γενικότερα, η εβδομάδα θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή και την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων, δημιουργώντας σε πολλούς από εσάς νέες ευκαιρίες για δουλειά ή για πρόσθετο εισόδημα. Όλα, φυσικά, θα εξαρτηθούν από την ικανότητά σας να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις και να ενεργείτε με λογική, όχι από στιγμιαίες ιδιοτροπίες ή κερδοσκοπία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με τα άτομα με τα οποία έχετε πραγματικές επαφές, όχι μόνο λόγω της σωματικής σας επαφής μαζί τους, αλλά και λόγω της αρνητικής ψυχικής τους επίδρασης στους άλλους με απαισιόδοξα σχόλια. Οι άντρες θα νιώσουν από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας τη σημασία του και την ανάγκη να δείξουν μια πιο σοβαρή και υπεύθυνη συμπεριφορά. Αυτή θα είναι μια στιγμή όχι μόνο για την ολοκλήρωση εργασιών και υποχρεώσεων που έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά και για την ολοκλήρωση ενός σταδίου της ζωής σας. Υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να υπάρχουν εδώ και καιρό στο παρελθόν σας: αναμνήσεις, άνθρωποι, ελπίδες ή όνειρα κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι χρήσιμο για εσάς να επικοινωνήσετε με άτομα που ζουν σε απόσταση από εσάς. Οι γυναίκες θα πρέπει να προσαρμοστούν στη φύση των δύσκολων ανθρώπων, αγνώστων ή ανθρώπων που γνωρίζετε ότι έχουν αρνητική στάση απέναντί ​​σας. Δυσκολίες στην οικογένεια ή με άτομα από τον συγγενικό σας κύκλο θα προκύψουν λόγω ανυποχώρητου χαρακτήρα και πείσματος. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για διάφορες ενέργειες που είναι σημαντικές για την ιδιοκτησία ή τα περιουσιακά σας συμφέροντα και σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 15 – 21 Απριλίου, θα αναζητήσετε πληροφορίες ή εξηγήσεις σχετικά με τις ενέργειες ενός ατόμου που προσπαθεί να πετύχει κάτι μέσω ψέματος, εξαπάτησης και χειραγώγησης. Η απογοήτευση που θα ζήσετε θα είναι μεγάλη, αλλά ταυτόχρονα θα προσπαθήσετε να κατανοήσετε τα κίνητρα των πράξεων αυτού του ατόμου. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα παρακολουθείτε με ενδιαφέρον νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με ένα σημαντικό γεγονός οικογενειακής φύσης, όπως αρραβώνας, γάμος, εγκυμοσύνη ή γέννηση παιδιού και άλλα. Κάποιοι μπορεί να βρουν το θάρρος να κάνουν πρόταση γάμου στον σύντροφό τους αυτή την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσπαθήστε να διατηρήσετε την αίσθηση του ρεαλισμού σας σχετικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις, η εξέλιξη των οποίων θα είναι ανάλογα με τη συγκεκριμένη κατάσταση του τόπου που ζείτε. Οποιεσδήποτε επικίνδυνες καταστάσεις και αποφάσεις είναι ανεπιθύμητες και οι συνέπειές τους είναι απρόβλεπτες. Να είστε προσεκτικοί σε θέματα χρημάτων με άτομα που θα θέλουν να κερδίσουν ή να κάνουν κάτι καλό για αυτούς, αλλά όχι για εσάς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί και να μην επιτρέπετε συγκρούσεις στο σπίτι σας, που μπορεί να έχουν μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. Οι άντρες θα έχουν μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα γιατί με μεγαλύτερη ελευθερία και ευκολία θα μπορούν να κινούν τις ιδέες και τα σχέδιά τους για αυτή τη χρονική περίοδο. Η επικοινωνία σας με ανθρώπους που έχουν επιτύχει πραγματική επιτυχία στη ζωή μπορεί να σας γεμίσει με μια νέα δόση αισιοδοξίας για το μέλλον σας. Η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη για την ραγδαία εξέλιξη διαφόρων σημαντικών γεγονότων, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα απασχολήσουν τους στενούς σας ανθρώπους. Οι γυναίκες θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα στη ζωή τους, όπως τον τρόπο επικοινωνίας, τον τρόπο εργασίας ή τα σχέδια για το εγγύς μέλλον. Όσοι από εσάς εμπλέκεστε σε μια δικαστική ή νομική υπόθεση θα μπορείτε να υπολογίζετε σε κάποια εξέλιξη, καθώς και σε υποστήριξη ή βοήθεια από έναν άνδρα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα συζητηθεί ένα πιο σημαντικό θέμα που σχετίζεται με έναν συγγενή που θα μπορούσε να είναι ο πατέρας, ο σύζυγος ή ο γιος σας.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 15 – 21 Απριλίου, πρόκειται να αντιμετωπίσετε απροσδόκητα ή δυσάρεστα γεγονότα στη δουλειά ή στην επιχείρησή σας. Μπορούν να σχετίζονται με μια γυναίκα από τον χώρο εργασίας σας ή με κάποια που είναι πελάτης σας. Θα υπάρχει περισσότερη αβεβαιότητα και αστάθεια στη δουλειά όσων από εσάς κάνετε τα πρώτα βήματα σε έναν νέο εργασιακό χώρο. Αυτή την εβδομάδα θα ανησυχείτε και θα παρακολουθείτε με ανησυχία την εξέλιξη ενός σοβαρού προβλήματος στη ζωή μιας γυναίκας. Μπορεί να σχετίζεται με την υγεία της, προβλήματα στην εργασία ή την προσωπική της ζωή. Οι εντάσεις θα είναι υψηλότερες αυτή την εβδομάδα, επηρεάζοντας δυσάρεστα τη διάθεσή σας ή δημιουργώντας άγχος για το μέλλον. Μια απρόσμενη είδηση ​​ή γεγονός θα επαναφέρει την αισιοδοξία σας και την ελπίδα ότι αυτό που βιώνετε αυτή τη στιγμή θα είναι προσωρινό και σύντομα θα έρθουν καλύτερες στιγμές. Σε μια σύγκρουση, θα καταλάβετε πράγματα που σας ήταν ασαφή ή μυστικά μέχρι τώρα ή θα αντλήσετε κάποιο άλλο όφελος από αυτήν την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα εξετάσετε πολύ πιο σοβαρά τις οικογενειακές σας υποθέσεις και τις περιστάσεις για συγκεντρώσεις που σχετίζονται με διάφορες περιστάσεις. Κάποιοι από εσάς θα ξανασκεφτείτε σοβαρά τα σχέδια γάμου, αρραβώνων ή γάμου ή τη συμμετοχή σας σε τέτοιες εκδηλώσεις. Οι άντρες θα έχουν αφορμές για μικρές χαρές στην προσωπική και οικογενειακή τους ζωή, που θα σχετίζονται με τη λήψη χρημάτων, προσωπικές διακοπές, επιτυχίες ενός μέλους της οικογένειας και άλλα. Ένας λόγος για χαρά μπορεί να είναι η γέννηση ενός μωρού ή η επιτυχία που σχετίζεται με το ήδη μεγαλωμένο παιδί σας. Μια πολύ δυναμική εβδομάδα επικοινωνιακά, τόσο από τηλεφωνικές κλήσεις όσο και μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων ή email, μεταξύ άλλων μέσω των κοινωνικών δικτύων. Οι γυναίκες θα δυσκολευτούν να αποδεχτούν τη στασιμότητα ή την αργή εξέλιξη των υποθέσεων τους. Μερικές φορές μπορεί να αγανακτείτε με αυτό που βιώνετε, αναζητώντας την αλήθεια/το λόγο για τις αποφάσεις ή τις πράξεις άλλων ανθρώπων. Η φροντίδα της περιουσίας ή της ιδιοκτησίας που έχετε θα απαιτήσει πολύ περισσότερη ενέργεια και χρόνο από την πλευρά σας. Οι προσδοκίες σας για αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να είναι πολύ συνηθισμένες, χωρίς να κουράζεστε εν αναμονή ιδιαίτερων γεγονότων ή συναισθημάτων, ώστε να μην χρειαστεί να ζήσετε απογοήτευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 15 – 21 Απριλίου θα πρέπει να πάρετε γρήγορες και επαρκείς αποφάσεις, να προσαρμοστείτε σε απρόσμενες αλλαγές, που αφενός θα είναι καλές, αφετέρου όμως θα συνδεθούν με λίγο περισσότερο άγχος στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα μάθετε δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο με το οποίο ήσασταν εχθροί ή εχθροί στο παρελθόν. Το αν αυτό θα σας φέρει ικανοποίηση ή λύπη θα είναι πολύ πιθανό να είναι ατομικό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πρέπει να βιώσετε αρκετές αγχωτικές καταστάσεις που δύσκολα θα σας εκπλήξουν. Σκοπός τους είναι να σας ωθήσουν πολύ πιο δυνατά να πάρετε αποφάσεις σχετικά με αλλαγές που ανέφερα στην αρχή. Το να συνειδητοποιήσετε ότι η ζωή σας δεν μπορεί να συνεχιστεί όπως ήταν, θα σας ωφελήσει πολύ. Οι σχέσεις σας με συναδέλφους ή πελάτες θα απαιτήσουν προσοχή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τα καλά πράγματα θα συνδεθούν με χρήματα, με τη διευθέτηση ενός σημαντικού συμβολαίου ή εγγράφου οικονομικής φύσης. Η εβδομάδα θα σας προκαλέσει σκέψεις ή ενέργειες που σχετίζονται με την εργασία από το σπίτι, τις διαδικτυακές επιχειρήσεις, την οικοδόμηση μιας επιχείρησης στο αγρόκτημα που έχετε και άλλες παρόμοιες ιδέες. Οι άντρες θα έχουν λόγους να χαίρονται με τα δικά τους παιδιά, αλλά τα σχέδια που σχετίζονται με αυτά θα υποστούν απρόβλεπτες αλλαγές. Είναι πιθανό να έχετε μια επίσκεψη από άτομο που θα έρθει από άλλη πόλη ή από πιο μακριά. Η εβδομάδα φέρνει μια απρόσμενη αλλαγή, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σχετίζεται με δυσάρεστα νέα για ένα άτομο που γνωρίζετε προσωπικά. Για κάποιους από εσάς, θα προκύψουν σοβαρά προβλήματα με ακίνητα που ανήκουν σε συγγενείς σας. Οι γυναίκες πρέπει να είναι προσεκτικές όταν ταξιδεύουν αυτή την εβδομάδα, καθώς τα ταξίδια ενέχουν ορισμένους κινδύνους, απογοητεύσεις ή άλλες απροσδόκητες ή δυσάρεστες καταστάσεις. Μια αλλαγή θα συμβεί γύρω από μια συνάντηση ή επίσκεψη επισκέπτη που είχατε προγραμματίσει εκ των προτέρων. Θα συζητήσετε με συγγενείς ή φίλους μια δυσάρεστη εμπειρία που σχετίζεται με ένα άτομο που ζει σε μικρή απόσταση από εσάς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε λόγο να ανυπομονείτε για μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση με φίλους.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 15 – 21 Απριλίου, θα πρέπει να προγραμματίσετε πολύ προσεκτικά πώς θα εκπληρώσετε τα καθήκοντα ή τις δεσμεύσεις σας. Με αυτόν τον τρόπο θα προστατεύσετε τον εαυτό σας από μια κατάσταση όπου θα πρέπει να πάρετε δύσκολες αποφάσεις ή να βιώσετε κάποιες αναποδιές. Αξιολογήστε προσεκτικά τις πληροφορίες ή τις συνομιλίες που θα κάνετε με συναδέλφους, πελάτες ή άλλα δημόσια πρόσωπα για να αποφύγετε χειρισμούς ή διάφορα κόλπα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε καθήκοντα που σχετίζονται με έγγραφα οικονομικής φύσης ή αυτά που σχετίζονται με την περιουσία της οικογένειάς σας. Δυσκολίες ή απροσδόκητες περιστάσεις είναι απίθανο να προκύψουν γύρω από αυτές τις δεσμεύσεις σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είναι πιο δύσκολο για εσάς να επικοινωνήσετε με άτομα που μπορεί να είναι μέλη της οικογένειάς σας, γείτονές σας ή με αυτούς που συνεργάζεστε (σπουδάζετε). Μέσα στην εβδομάδα καλό θα είναι να οργανώσετε σωστά τις εργασίες σας. Αφήστε εκείνα που δεν έχουν πραγματική προοπτική εκπλήρωσης και εστιάστε σε αυτά που είναι πιθανό να σας φέρουν επιτυχία κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών ή στο εγγύς μέλλον. Άντρες με μεγαλύτερες προσπάθειες και με πολύ περισσότερη δουλειά θα μπορέσουν να επιτύχουν πραγματικά θετικά αποτελέσματα αυτές τις επτά ημέρες. Οι περισσότερες από τις ενέργειές σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να σχετίζονται με ημιτελείς δεσμεύσεις της προηγούμενης εβδομάδας ή λόγω της εμφάνισης απροσδόκητων συνθηκών που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Αυτή η περίοδος στασιμότητας θα είναι σύντομη, μετά την οποία θα υπάρξει μια πιο γρήγορη κίνηση των υποθέσεων με τις οποίες ασχολείστε. Πολύ συχνά θα χρειαστεί να στηριχτείτε σε άλλους ανθρώπους για βοήθεια, συμβουλές ή υποστήριξη. Στο τέλος της εβδομάδας, κοιτάζοντας πίσω, θα δείτε ότι κάτι καλό έχει συμβεί στη ζωή σας, στο οποίο αρχικά δεν δώσατε αρκετή προσοχή, εστιάζοντας τις σκέψεις σας σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Οι γυναίκες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια, αλλά κυρίως μικρές αποστάσεις, στη χώρα που ζείτε. Μπορεί να κάνετε νέες επαφές με άτομα που ζουν εκτός της περιοχής σας, αλλά σίγουρα θα κρατηθείτε μαζί τους στην αρχή. Τα άτομα με τα οποία έχετε κοινωνικές επαφές μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποια ένταση ή να λάβετε δυσάρεστα νέα σχετικά με αυτά. Η εβδομάδα θα απαιτήσει μεγαλύτερη προσοχή για όσους από εσάς αυτή την περίοδο θα εμπλακείτε κατά κάποιο τρόπο με κληρονομικές ή αμφιλεγόμενες υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 15 – 21 Απριλίου, θα έχετε σημαντικές συζητήσεις ή μια επείγουσα δέσμευση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που σχετίζεται με περιουσιακά στοιχεία ή αντικείμενα που είναι προσωπική ή οικογενειακή σας ιδιοκτησία. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, υπάρχει πιθανότητα κλοπής ή απώλειας αντικειμένου, εγγράφου ή προσωπικών στοιχείων, που μπορεί να σας φέρουν δυσάρεστα συναισθήματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να έχετε ανησυχίες για την υγεία ενός ατόμου από το σπίτι ή τον στενό οικογενειακό σας κύκλο, κάτι που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να απαιτήσει νοσοκομειακή περίθαλψη ή διαβούλευση με γιατρό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, συχνά θα επηρεάζεστε από λυπημένα ή αρνητικά συναισθήματα, τα οποία θα σας κάνουν γκρινιάρη και θα προκαλέσετε εύκολα συγκρούσεις με άτομα στο σπίτι ή στη δουλειά. Προσπαθήστε να ελέγξετε τέτοια συναισθήματα, αποφύγετε να υποκύψετε σε εξωτερικές προτάσεις, είτε αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τηλεόραση, εφημερίδες ή συνομιλίες με φίλους. Αυτή η εβδομάδα θα ευνοήσει την ανάπτυξη των ιδεών ή των δεσμεύσεών σας οικονομικής φύσης, που μπορεί να απαιτούν επαφή ή επισκέψεις σε κυβερνητικό, τραπεζικό ή άλλο ειδικό ίδρυμα. Οι άντρες θα περιπλανηθούν στις σκέψεις τους προς διαφορετικές κατευθύνσεις, αβέβαιοι για το τι θέλουν ή τι μπορούν να κάνουν. Η διάθεσή σας επίσης θα είναι μεταβλητή και εσείς οι ίδιοι δύσκολα θα μπορέσετε να την ελέγξετε ακόμα κι όταν συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει λόγος να είστε λυπημένοι, καταθλιπτικοί και με αρνητικές σκέψεις. Στην πραγματικότητα, μια δυσάρεστη είδηση ​​μπορεί να είναι η αιτία μιας τόσο ασταθούς διάθεσης, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι μόνο μια προσθήκη σε αυτό που κουβαλάς μέσα σου ως συναίσθημα. Οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν αρκετές προκλήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που σχετίζονται με συνομιλίες, συναντήσεις ή επαφές με άτομα που τους αρέσει να ακούν κυρίως τον εαυτό τους και λιγότερο τι λένε οι άλλοι. Τέτοιοι ναρκισσιστές θα δοκιμάσουν την υπομονή σας, είτε είναι συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί σας και άλλοι. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα έχουν καλή εξέλιξη, ειδικά αν εργάζεστε στον τομέα κάποιας επιχείρησης ή βρίσκεστε σε διαδικασία αναζήτησης νέων πηγών εσόδων. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την επίτευξη οικονομικών συμφωνιών, την απόκτηση πιστώσεων ή χρημάτων που έχετε ήδη κερδίσει μέσω κάποιας δραστηριότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 15 – 21 Απριλίου, προσέξτε πώς δεσμεύεστε για χρήματα ή μια υπόσχεση που αφορά ένα παιδί ή ένα άτομο στην οικογένεια ή τον συγγενικό σας κύκλο. Εάν η εργασία σας σχετίζεται με παιδιά ή νέους, να είστε προσεκτικοί στις επαγγελματικές ή οικονομικές σχέσεις σας με τους γονείς τους ή με αρμόδια κρατικά ιδρύματα. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε ανοιχτά για δυσάρεστα προβλήματα στην οικογένεια και αν το κάνετε αυτό θα βρείτε εύκολα την καλύτερη λύση για αυτά. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την εξέλιξη των οικογενειακών σας υποθέσεων ανεξάρτητα από τη φύση τους, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτές τις θετικές τάσεις για να σταθεροποιήσετε τις οικογενειακές και οικογενειακές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με νέα ή ένα έγγραφο που σχετίζεται με ένα άτομο στην οικογένειά σας που βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής που σχετίζεται με την εργασία ή την προσωπική σας ζωή. Η εβδομάδα θα ευχαριστήσει πολλούς από εσάς με μια ενδιαφέρουσα προσφορά ή με πληροφορίες χρήσιμες για το μέλλον σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας σχέσεις με φίλους και μην εμπιστεύεστε τις πληροφορίες που θα σας δώσουν σχετικά με διάφορα οικονομικά νέα, φόβους που σχετίζονται με καταθέσεις σε τράπεζες και γενικά ό,τι σχετίζεται με χρήματα. Οι άνδρες θα έχουν περισσότερες εργασίες που σχετίζονται με την περιουσία ή την περιουσία, οι οποίες θα απαιτήσουν συγκεκριμένο χρόνο για να ολοκληρωθούν. Μπορεί να δείχνετε απροθυμία ή έλλειψη διάθεσης για τέτοιες υποθέσεις, αλλά η καθυστέρηση τους δεν θα σας αποφέρει κανένα όφελος. Ενδιαφέρουσες εμπειρίες θα ζήσετε όσοι από εσάς θα πρέπει να φροντίσετε ένα ακίνητο που βρίσκεται έξω από τον κύριο τόπο κατοικίας: μια εξοχική κατοικία. Η εβδομάδα δεν αποκλείει ταξίδια που σχετίζονται με τέτοιες δεσμεύσεις, καθώς και την αγορά κάτι που βρίσκεται σε απόσταση από εσάς. Οι γυναίκες θα είναι πολύ συναισθηματικές και συναισθηματικές κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, κάτι που θα επικεντρώσει την προσοχή τους κυρίως στο να είναι αρεστές, αγαπημένες, να έχουν έναν σύντροφο στο πλευρό τους, αν κάποιος λείπει αυτή τη στιγμή. Όσοι από εσάς συγκατοικείτε θα επικεντρωθείτε πολύ περισσότερο στην αγάπη και την οικειότητα στο γάμο σας. Η έλλειψη τέτοιων μπορεί να οδηγήσει σε αποστροφή, φλερτ ή απιστία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 15 – 21 Απριλίου, η εξέλιξη των ενεργειών ενός στενού ατόμου θα είναι προς όφελος ή συμφέρον σας. Δυστυχώς, με την πάροδο του χρόνου θα αποδειχθεί ότι τέτοιες ενέργειες σας έχουν φέρει περισσότερο κακό παρά καλό. Πολλοί από εσάς θα πρέπει να κάνετε αλλαγές στα σχέδιά σας, καθώς αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα μόνο για την πραγματοποίηση όσων έχουν προοπτική στο μέλλον σας. Τα μη ρεαλιστικά σχέδια και ιδέες σας σίγουρα θα σας κάνουν να αντιμετωπίσετε σοβαρά εμπόδια ή απώλεια, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων. Γενικότερα, αυτή την εβδομάδα τα σχέδιά σας θα έχουν μια απρόσμενη εξέλιξη, ειδικά όταν σχετίζονται με άγνωστα άτομα. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα, καθώς θα σας δοθεί μεγαλύτερη σαφήνεια για την εξέλιξη της τρέχουσας ερωτικής σχέσης, ανεξάρτητα από την τρέχουσα κατάσταση σε αυτήν. Αυτό που είναι πιο σημαντικό τώρα είναι να γνωρίζουμε τι είναι εφικτό και τι όχι. Οι ψευδαισθήσεις ή τα μη ρεαλιστικά όνειρα δεν θα σας βοηθήσουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε να κάνετε σχέδια που σχετίζονται με ταξίδια, καθώς οι λόγοι για τις αλλαγές τους μπορεί να είναι πολύ διαφορετικοί. Αυτό δεν ισχύει για ταξίδια που σχετίζονται με εργασία ή οποιαδήποτε υλικοτεχνική δραστηριότητα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα συγκινηθείτε από γεγονότα στη ζωή ενός ανθρώπου που ζει σε κάποια απόσταση από εσάς. Οι άντρες κινδυνεύουν να πάρουν ελαφρά μια εργασία ή μια δουλειά που τους βάζει σε μια άβολη ή εξευτελιστική κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η σχέση σας με ένα παιδί που μπορεί να προσπαθήσει να σας ξεγελάσει, να σας πει ψέματα για κάτι ή να σας χειραγωγήσει θα απαιτήσει προσοχή. Μεγαλύτερη ένταση μέσα στην εβδομάδα σίγουρα θα επηρεάσει τις οικογενειακές σας σχέσεις, όπου θα υπάρχουν συχνότερες εκδηλώσεις ιδιοσυγκρασίας, απροθυμία να ακούσετε τους άλλους και σεβαστείτε μόνο τη γνώμη σας. Οι γυναίκες θα περάσουν μια εβδομάδα κατά την οποία διάφορα γεγονότα θα τις κάνουν να επικοινωνούν πιο συχνά με συγγενείς, με φίλους, με συναδέλφους ή με επιχειρηματικούς συνεργάτες. Μπορείτε να πάτε κάπου για να συντάξετε ένα σημαντικό έγγραφο ή μετά από πρόσκληση συγκεκριμένου ατόμου, ιδρύματος ή οργανισμού. Η εβδομάδα φέρνει πολλές ενδιαφέρουσες εμπειρίες για εσάς, καλή τύχη σε σημαντικές και μοιραίες στιγμές και στη λήψη τέτοιων αποφάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 15 – 21 Απριλίου, μέσα από διάφορα νέα ή πληροφορίες που θα λάβετε από κοντά ή μακριά, θα σας κάνουν να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον σας ή να αλλάξετε παλιά. Θα μπορούσε να είναι κάποια ιδέα ή πρόταση για δουλειά, για ανεξάρτητη επιχείρηση ή για κάποιο άλλο προσωπικό έργο. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε δυναμική επικοινωνία με άτομο από κάποιο ίδρυμα, οργανισμό ή εταιρεία. Σε αυτές τις επτά ημέρες, να είστε προσεκτικοί στα οικονομικά σας έξοδα. Μην βασίζεστε σε υποσχέσεις λήψης χρημάτων, ανεξάρτητα από την πηγή τους. Αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό για όσους από εσάς είστε αυτήν τη στιγμή άνεργοι. Αρκετές δυσάρεστες διαφωνίες ή συγκρούσεις θα προκύψουν στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, όπου μπορεί να πείτε δυσάρεστα πράγματα ο ένας στον άλλο ή να ανταλλάξετε κατηγορίες. Ωστόσο, η απομάκρυνση τέτοιων αρνητικών συναισθημάτων από εσάς θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας ή τουλάχιστον να έχετε μια πιο ξεκάθαρη ιδέα για το πόσο σταθερή και ειλικρινής είναι η συνεργασία σας. Αυτή την εβδομάδα στη δουλειά σας, θα ζήσετε ενδιαφέρουσες στιγμές που σχετίζονται με συναδέλφους ή πελάτες, με μια νέα δραστηριότητα ή γενικά μπορεί να περιμένετε καλά νέα και νέες προοπτικές εξέλιξης. Για τους άντρες, η εβδομάδα φέρνει περισσότερα προβλήματα ή καταστάσεις που θα απαιτήσουν θέληση και υπομονή για να λυθούν. Θα πρέπει να βασιστείτε στην προηγούμενη εμπειρία σας, σε παλιούς φίλους ή σε άτομα που έχουν ήδη τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία. Μπορεί να χρειάζεσαι αγάπη, μπορεί κάποιος να σου την προσφέρει, αλλά θα δείχνεις να είσαι συγκεντρωμένος σε άλλα πράγματα στη ζωή σου και δεν θα έχεις διάθεση για έρωτα αυτή την εβδομάδα. Οι γυναίκες θα είναι ανυπόμονες, γκρινιάρικες, ευερέθιστες, κάτι που είναι απίθανο να οφείλεται σε κάποιο ορμονικό πρόβλημα. Εκδηλώσεις ζήλιας ή απόπειρες να ελέγξεις τον σύντροφό σου θα προκαλέσουν πολύ δυσάρεστες καταστάσεις. Όσοι είστε σε μια νεοσύστατη σχέση ή εξωσυζυγική σχέση θα περάσετε στιγμές φόβου, πανικού ή θα βρεθείτε σε κάποια άβολη κατάσταση. Επικοινωνήστε πολύ προσεκτικά με άγνωστα άτομα, των οποίων οι ενέργειες απέναντί ​​σας αυτή την εβδομάδα θα είναι απρόβλεπτες.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 15 – 21 Απριλίου, θα προκύψει ένταση γύρω από ένα ταξίδι ή λόγω περίπλοκων γεγονότων στη ζωή ανθρώπων που ζουν σε απόσταση από εσάς. Είναι πιθανό αυτές οι ανησυχίες να έχουν να κάνουν με την υγεία του συγγενή ή φίλου σας που μένει σε άλλο οικισμό. Αυτή είναι μια δύσκολη εβδομάδα για να προβλεφθεί για ταξίδια καθώς φέρνει διάφορες δυσκολίες, καθυστερήσεις και επιπλοκές. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα βρείτε διαισθητικά την καλύτερη λύση για την ανάπτυξη ενός σχεδίου ή δέσμευσης που σχετίζεται με το παιδί σας ή ένα νεαρό άτομο από το στενό σας περιβάλλον. Η εβδομάδα προαναγγέλλει ενδιαφέροντα νέα που σχετίζονται με στενούς συγγενείς ή φίλους που θα επιτύχουν κάποια επιτυχία αυτή την εβδομάδα ή θα βιώσουν κάποιο σημαντικό γεγονός στην προσωπική τους ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, κάποιες από τις εκπλήξεις θα σχετίζονται με μια απόφαση ή μια αλλαγή στη ζωή μιας γυναίκας, κάτι που θα φαίνεται ενδιαφέρον και πολλά υποσχόμενο σε αυτή τη φάση. Κάποιοι από εσάς, οδηγούμενοι από τα έντονα συναισθήματά σας, θα λάβετε μια ξαφνική απόφαση να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας ή το ντύσιμό σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά έγγραφα, με διάφορες πληρωμές που πρέπει να κάνετε. Οι άνδρες θα κατευθύνουν την προσοχή τους εν αναμονή της εξέλιξης κάποιων γεγονότων ή σχέσεων, προτιμώντας να αναλάβουν το ρόλο των θεατών και κάποιος άλλος να ενεργήσει ή να καθορίσει την εξέλιξη αυτών των πραγμάτων. Είναι πιθανό αυτές οι καταστάσεις να αναπτύσσονται σε κάποια απόσταση από εσάς και να περιμένετε μόνο να λάβετε πληροφορίες. Αυτή η εβδομάδα σας έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και απροσδόκητες καταστάσεις, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να τις δεχτείτε ήρεμα και να προσαρμοστείτε γρήγορα στις αλλαγές. Οι γυναίκες θα έχουν ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους από διαφορετικές αποστάσεις και μπορεί να κάνετε νέες φιλίες κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Τα άτομα με τα οποία έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα έχουν ισχυρή επιρροή στις υποθέσεις σας και κυρίως στη διάθεσή σας. Η εβδομάδα προτείνει ταξίδια, κυρίως σε μικρή απόσταση. Είναι πιθανά δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με γνωστούς ή φίλους σας που ζουν σε άλλο χωριό, πόλη ή χώρα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading