Δεν υπάρχουν σήμερα πιστές Πηνελόπες!”. Για ποια με πέρασες; Σπάνια βρίσκεις τέτοιες γυναίκες, άλλωστε ένας μύθος είναι. Μια Πηνελόπη για να μείνει πιστή, θέλει τον Οδυσσέα της, που όσες Σειρήνες κι αν περάσει, όποια Σκύλα και Χάρυβδη κι αν δει, γνωρίζει το δρόμο της επιστροφής, τον δρόμο της αγαπημένης του Πηνελόπης.

Σύντομα μια μέρα θα την ανταμώσει. Θα αξίζει αυτός ο Οδυσσέας για να τον περιμένει η γυναίκα του. Θα είναι σίγουρος, θα είναι σίγουρη για αυτή τη μέρα που έρχεται και δεν αργεί. Γιατί αν δεν δυσανασχετείς για τον άνθρωπό σου, ο χρόνος σου φαίνεται ελάχιστος, σαν χθες που έφυγε από την αγκαλιά σου. Θα κάνεις υπομονή και γρήγορα θα φανεί. Μπορεί να τον αγαπάς, να τον επιθυμείς και γρήγορα να θες να γυρίσεις στην αγκαλιά του, μα κάνεις υπομονή και ο χρόνος θα κυλήσει γρήγορα, σαν μια στιγμή μονάχα.

Joanna Sou

Συντάκτης

  • TheWomen

    Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

    View all posts

OTHER POSTS

Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading