ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Παρασκευή μπορεί να είναι μια ξεχωριστή μέρα για εσάς, εάν είστε ανοιχτοί σε νέα πράγματα ή άτομα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας εκείνη την ημέρα. Οι οικογενειακές και εσωτερικές σας υποθέσεις θα έχουν καλή εξέλιξη. Όλα όσα θα ασχοληθείτε εκείνη την ημέρα και θα έχουν σημασία για το σπίτι σας, θα μπορούν να γίνουν με τον καλύτερο τρόπο για εσάς.

Κριός – έχετε μια υπέροχη μέρα μπροστά σας. Μάθετε να απολαμβάνετε τα μικρά πράγματα στη ζωή.
Λέων – οι δουλειές του σπιτιού θα είναι περισσότερες ή δυσάρεστες σήμερα, αλλά αν τις τελειώσετε σήμερα, θα εξασφαλίσετε ένα πιο ευχάριστο Σαββατοκύριακο.
Τοξότης – σήμερα θα επικοινωνήσετε με κάποιο τρόπο με μια γυναίκα από το παρελθόν ή με κάποιον που γνωρίζετε εδώ και καιρό.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα μπορεί να είστε ακόμα υπό την επιρροή κάποιων αρνητικών συναισθημάτων και εμπειριών από τις προηγούμενες μέρες. Την Παρασκευή θα έχετε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες επαφές με άτομα που ζουν ή εργάζονται σε άλλο οικισμό. Μια φίλη ή συγγενής σας, θα προσελκύσει την προσοχή σας με τις προσωπικές ή ερωτικές της ανησυχίες ή εμπειρίες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για οικονομικά θέματα και δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σας.

Ταύρος – θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για επικοινωνία, συναντήσεις και μηνύματα. Να είστε προσεκτικοί με τις πληροφορίες που μοιράζεστε!
Παρθένος – σήμερα θα απολαμβάνετε να μιλάτε ή να συναντάτε φίλους, γνωστούς ή γείτονες.
Αιγόκερως – απλά σκεφτείτε τι μπορείτε να πετύχετε σήμερα! Αλλά μην επικεντρώνεστε μόνο στη δουλειά. Χρησιμοποιήστε επίσης αυτό το φευγαλέο κύμα ενέργειας για περισσότερες προσωπικές αναζητήσεις.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε σχεδόν όλες τις εργασίες που τράβηξαν την προσοχή σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Είναι πιθανό να βιώσετε κάποια απογοήτευση στις προσωπικές σας υποθέσεις λόγω λανθασμένων ενεργειών που έχετε διαπράξει εσείς οι ίδιοι. Την Παρασκευή, θα πρέπει να αλλάξετε το πλάνο σας για το Σαββατοκύριακο. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, αποφύγετε τη διευθέτηση περιουσιακών υποθέσεων που σχετίζονται με έγγραφα.

Δίδυμοι – σήμερα να προσέχετε την υγεία σας και γενικότερα να εξασφαλίσετε αρκετό χρόνο για ξεκούραση.
Ζυγός – ένα ψέμα ή ψευδείς πληροφορίες μπορεί να δημιουργήσουν δυσάρεστο χάος στις υποθέσεις σας.
Υδροχόος – η Παρασκευή φέρνει την πιθανότητα μιας ενδιαφέρουσας συνάντησης ή συγκέντρωσης.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή θα πρέπει να βρείτε λόγους για να σας κάνουν να απολαύσετε τη ζωή. Αυτό θα είναι σημαντικό όχι μόνο για τη διάθεσή σας πριν από τις γιορτές που έρχονται, αλλά και για τη δική σας αυτοεκτίμηση, για την καλή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Όλα θα εξαρτηθούν από εσάς, όπου θα κατευθύνετε τις σκέψεις σας. Μπορεί να ασχοληθείτε με τα προβλήματά σας ή κάποιες ταλαιπωρίες στη ζωή που έχετε. Αλλά μπορείτε να κοιτάτε τις μικρές χαρές που σας δίνει η μοίρα.

Καρκίνος – την Παρασκευή γίνετε το ενεργό μέρος στις σχέσεις σας με αδέρφια ή αδερφές, με ξαδέρφια ή άλλους συγγενείς που μένουν έξω από το σπίτι σας.
Σκορπιός – θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για τηλεφωνικές συνομιλίες με φίλους, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή.
Ιχθύες – η δραστηριότητα σήμερα πρέπει να είναι στα θέματα επικοινωνίας και ταξιδιού. Και κοσκινίστε τις αληθινές από τις ψεύτικες ειδήσεις!

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

OTHER POSTS

Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from Made for Writing Lovers

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from Made for Writing Lovers

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading