ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Τετάρτη θα είναι μια όμορφη και επιτυχημένη μέρα για εσάς, ειδικά αν δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να απομονωθεί από φίλους και συγγενείς. Σήμερα θα είναι σημαντικό να συναντήσετε και να μιλήσετε με περισσότερους ανθρώπους. Την Τετάρτη, θα έχετε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε τις προκαταρκτικές προσδοκίες σας για την ημέρα, ειδικά αν καταφέρατε να οργανώσετε καλά τις καθημερινές σας εργασίες.

Κριός – σήμερα είναι πιθανό να παραπλανηθείτε από κάποιες ψευδείς πληροφορίες ή προτάσεις, να είστε βιαστικοί στις αντιδράσεις σας, να επηρεαστείτε από κάποιο κουτσομπολιό ή κακόβουλο σχόλιο.
Λέων – διάφορες οικιακές εργασίες και καθήκοντα θα περιμένουν αυτήν την ημέρα.
Τοξότης – τα οικογενειακά καθήκοντα μπορεί να είναι αρκετά επαχθή. Η δημιουργικότητά σας ενισχύεται σήμερα. Το ίδιο είναι και η παρόρμησή σας να είστε κοινωνικοί.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη μπορεί να προκύψει μια δυσάρεστη κατάσταση στην οικογένειά σας, που σχετίζεται με ψέματα ή εξαπάτηση κάποιου, η οποία θα αποκαλυφθεί. Οι ένοχοι θα αναζητήσουν δικαιολογίες και οι θιγόμενοι θα αναζητήσουν τους λόγους για την εμφάνιση αυτού του προβλήματος. Σήμερα, να είστε πιο ευαίσθητοι στα θέλω ή τις ανάγκες μιας γυναίκας της οικογένειάς σας, που θα μπορούσε να είναι η γιαγιά, η μητέρα, η αδερφή σας κ.λπ.

Ταύρος – σήμερα, η παρόρμησή σας είναι ακόμη πιο δυνατή από το συνηθισμένο. Βρείτε τη δύναμη της θέλησής σας και χρησιμοποιήστε την για να αντισταθείτε σε αυτό που ξέρετε ότι δεν χρειάζεστε.
Παρθένος – ενδιαφέρουσες προσδοκίες θα έχετε για αυτή την ημέρα και θα ενεργήσετε με σιγουριά για την εφαρμογή ενός συγκεκριμένου σχεδίου για τη ζωή σας.
Αιγόκερως – η μέρα φέρνει έξοδα που μπορεί να αποδειχθούν αλόγιστα, βιαστικά ή περιττά.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη θα είναι πολύ σημαντικό να αποφύγετε συναισθήματα κατάθλιψης ή να αισθάνεστε ότι οι άλλοι άνθρωποι δεν σας καταλαβαίνουν. Το καθήκον αυτής της ημέρας είναι να σας δείξει την ποικιλία των γεγονότων και των συναισθημάτων που αντανακλούν τη ζωή του καθενός μας καθημερινά. Σήμερα θα ενθουσιαστείτε ή θα σας ενδιαφέρουν νέα που θα λάβετε. Αποφύγετε τις χρηματικές συγκρούσεις στην οικογένειά σας σήμερα, καθώς θα είναι δύσκολο να καταλήξετε σε εκεχειρία ή να κατανοήσετε διαφορετικές απόψεις.

Δίδυμοι – τα σημερινά προβλήματα θα έχουν κάποιο κρυφό νόημα που θα πρέπει διαισθητικά να καταλάβετε.
Ζυγός – θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για αγορές, για τακτοποίηση πραγμάτων που σχετίζονται με το σπίτι που μένετε.
Υδροχόος – έχετε τη διάθεση να μαζευτείτε με φίλους ή να συνεργαστείτε στενά με τους συναδέλφους σας.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Τετάρτη θα είναι μια άλλη δύσκολη μέρα για εσάς, καθώς θα είναι δύσκολο για εσάς να ενεργήσετε ανεξάρτητα στις εργασίες και τα σχέδια που έχετε για εκείνη την ημέρα. Θα απαιτηθούν πολλά από εσάς, αλλά οι δυνατότητές σας δεν θα είναι απεριόριστες. Αν δεν έχετε χτίσει ακόμα έναν αρκετά σταθερό χαρακτήρα και αυτοπεποίθηση, τότε την Τετάρτη μπορεί να περάσετε καταστάσεις κατάθλιψης ή απλώς να απομονωθείτε. Όποια και αν είναι η συγκεκριμένη κατάσταση στη ζωή σας, το πιο σημαντικό είναι να είστε δραστήριοι, να κινείστε, να συναντάτε διαφορετικούς ανθρώπους. Σήμερα, είναι πιθανές αλλαγές στα σχέδια που σχετίζονται με μια επίσκεψη σε ένα ίδρυμα ή γραφείο, μια συνάντηση ή κάποια κοινωνική εκδήλωση.

Καρκίνος – η μέρα φέρνει δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο και γενικά με κάποιον που γνωρίζετε.
Σκορπιός – η μέρα φέρνει μια έκπληξη που σχετίζεται με μια γυναίκα που μπορεί να είναι συγγενής, φίλη ή γνωστή.
Ιχθύες – θα επικοινωνήσετε με άγνωστα άτομα, που στις περισσότερες περιπτώσεις ζουν σε κάποια απόσταση από εσάς.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

OTHER POSTS

Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from Made for Writing Lovers

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from Made for Writing Lovers

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading