Τρίτη 3 Μαΐου, ο Πλούτωνας εξάγωνο με Δία από τις 24 Απριλίου έως τις 13 Μαΐου. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορεί να δούμε πολιτικές αποφάσεις να μας επηρεάζουν με διαφόρους τρόπους και να βρίσκουν λιγότερες αντιστάσεις στην εφαρμογή τους, όμως αν οι αλλαγές επηρεάζουν άσκοπα ή με αρνητικό τρόπο, τότε είναι πιθανό να αφθονούν αργότερα οι αντιθέσεις και οι εξεγέρσεις.

Ατομικά μπορεί να έχετε κάποια επιτυχία στο να προχωρήσετε στη ζωή τώρα. Μπορεί να σας δοθεί εξουσία ή επιρροή και να έχετε τη δύναμη να κάνετε αλλαγές προς όφελος των άλλων. Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείτε με πρόσωπα εξουσίας. Νομικά ζητήματα και διακανονισμοί θα τείνουν να είναι υπέρ σας. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες είναι ευοίωνες. Μπορεί να αλλάξετε με έναν σημαντικό τρόπο σωματικά, είτε στην εμφάνισή σας, είτε στην υγεία σας. Η προσωπική δύναμη και η φιλοδοξία γίνονται πιο σημαντικά για εσάς. Επηρεάζει κυρίως τα δεκαήμερα των εξής ζωδίων, Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς. Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Πέμπτη 5 Μαΐου. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στις 14, 47 μοίρες του Ταύρου από Δευτέρα έως Σάββατο, είναι μια περίοδος ενθουσιασμού. Συχνά εμφανίζεται κάτι απροσδόκητο που πρέπει να αντιμετωπίσετε, αλλά είναι δύσκολο να πούμε αν αυτό είναι θετικό ή αρνητικό. Πολλά έχουν να κάνουν με το πώς νιώθετε για την αλλαγή. Αν τείνετε να προτιμάτε το status quo, τότε αυτή η περίοδος είναι πιθανό να σας αναστατώσει, αλλά σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα σας.

Μπορεί να βρείτε έναν νέο τρόπο να εκφραστείτε τώρα και το αποτέλεσμα αυτού είναι ότι οι στόχοι σας στη ζωή θα μπορούσαν να αλλάξουν σημαντικά. Εάν οι άλλοι προσπαθούν να σας κρατήσουν πίσω, τότε είναι πιθανό να είστε επαναστάτες. Αποφύγετε να κάνετε σχέδια λίγο πριν συμβεί αυτό, γιατί είναι πιθανό να είναι χάσιμο χρόνου. Αυτό μπορεί να σας αφυπνίσει στον πραγματικό σας σκοπό στη ζωή. Είναι μια στιγμή που θα έχετε την τάση να είστε ο εαυτός σας ανεξάρτητα από τις συνέπειες ή τις προσδοκίες των άλλων. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να αφήσετε μια δουλειά ή έναν γάμο επειδή οι ρόλοι που σας αναγκάζουν να παίξετε, θα έρθουν σε αντίθεση με αυτό που πραγματικά είστε ή με αυτό που έχετε αλλάξει. Μπορεί να δυσκολευτείτε να αποκτήσετε καλή συνεργασία με τους άλλους μέχρι να κάνετε επαρκείς αλλαγές στις σχέσεις σας.

Μπορεί να είναι μια διαφωτιστική περίοδος για ψυχικές αναζητήσεις και εκπαίδευση. Να περιμένετε πολλές αλλαγές και μια αίσθηση μεγαλύτερης ορατότητας στη γειτονιά σας και στα κοντινά σας πρόσωπα. Επηρεάζει τα δεκαήμερα των εξής ζωδίων, Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος.

Παρασκευή 6 Μαΐου. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ερμή από Δευτέρα έως Κυριακή. Μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση για μια ειδική κοινωνική εκδήλωση. Αυτός ο συνδυασμός αντιπροσωπεύει την επικοινωνία για την αγάπη, τη φιλία, την ψυχαγωγία, την ανάμνηση καλών στιγμών και οποιοδήποτε θέμα με ανάλαφρη διάθεση. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να συζητήσετε σχέσεις ή να πείτε σε κάποιον ότι τον αγαπάτε.

Οι εμπορικές δραστηριότητες θα πρέπει να είναι αρκετά κερδοφόρες εάν έχετε μια επιχείρηση. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι ή να κάνετε διακοπές. Οι φιλίες και οι ερωτικές σας σχέσεις είναι συνήθως αρμονικές τώρα. Είναι μια καλή στιγμή για επικοινωνία σχετικά με τις σχέσεις. Μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα ή ένα τηλέφωνο αγάπης. Επίσης είναι πιθανή μια ευχάριστη συζήτηση με γείτονες και συγγενείς. Οι σχέσεις με τα αδέρφια και τους συγγενείς μπορεί να γίνουν καλύτερες. Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου των εξής ζωδίων Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως, Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς.

Το Σάββατο 7 Μαΐου, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη από τις 27 Απριλίου έως τις 16 Μαΐου. Η τολμηρή δράση είναι πιο πιθανό να είναι επιτυχής τώρα. Είστε περισσότερο διατεθειμένοι να αναλάβετε την πρωτοβουλία γιατί είστε γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες όπου μπορείτε να αναλάβετε ηγετικό ρόλο σε κάποιο τομέα, καθώς είστε πιο ικανοί να είστε αποτελεσματικοί τώρα. Η εργασία τείνει να εξελίσσεται πιο ομαλά και οι άλλοι φαίνονται πιο πρόθυμοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας. Μπορείτε να πετύχετε πολλά τώρα, με ελάχιστη απογοήτευση.

Αυτή η διέλευση ευνοεί τη σωματική δραστηριότητα. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται τώρα τείνουν να λειτουργούν ευνοϊκά. νιώθετε πιο ενεργητικοί και μαχητές από ότι συνήθως. Θα έχετε την τάση να στέκεστε απέναντι στην αντίθεση και να μην συμβιβάζεστε. Είναι μια καλή περίοδος για σωματική δραστηριότητα, αρκεί να μην το παρακάνετε. Μπορεί να είστε σε θέση να κάνετε τα πράγματα πιο γρήγορα από το αναμενόμενο. Συζητήσεις και επικοινωνία πιο συχνή, όπως και μετακινήσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα δεκαήμερα των εξής ζωδίων, Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος ,Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς.

Την Κυριακή 8 Μαΐου, το 1ο τέταρτο της Σελήνης στις 18, 23 μοίρες του Λέοντα σε όψη χιαστί με τον Άρη. Αυτή είναι συχνά μια περίοδος οικιακών διαφωνιών και δυσκολιών στις σχέσεις, ειδικά με τις γυναίκες. Θα υπάρχει πολύ λιγότερη ανοχή από το συνηθισμένο. Δεν είναι καλή στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, καθώς μπορεί να πείτε ή να κάνετε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε αυτήν την επιθετικότητα σωματικά στο γυμναστήριο κάνοντας κάποιο είδος άσκησης. Να είστε τουλάχιστον λίγο προσεκτικοί, γιατί σας κάνει επιρρεπείς σε ατυχήματα, ειδικά αν υπάρχουν άλλες δύσκολες πτυχές στον γενέθλιο Άρη σας τώρα.

Εάν έχετε παιδιά, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που θα προσπαθήσουν να δοκιμάσουν τα όριά σας. Το οικιακό σας περιβάλλον είναι στην καλύτερη περίπτωση άστατο και ταραχώδες και στη χειρότερη ίσως ακόμη και βίαιο, αλλά τις περισσότερες φορές αυτή η ενέργεια εκφράζεται ως ταραχώδης χρόνος που φροντίζεις τις ανάγκες των άλλων γύρω σας και ειδικά στο σπίτι. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τα ασυνείδητα κίνητρά σας αυτή τη στιγμή, δίνοντας μεγάλη προσοχή στα όνειρά σας. Θα αποκαλύψουν ξεκάθαρα τι πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή. Οι σχέσεις με τις γυναίκες, ανεξάρτητα από το φύλο σας, μπορεί να είναι θυελλώδεις τώρα.

Αν φανείτε ταλαντευόμενοι και αναποφάσιστοι σε κάποια στιγμή, μπορεί να χάσετε πολλές ευκαιρίες. Από την υπερκόπωση και πιθανόν την ανησυχία που θα έχετε, θα κλονιστεί η υγεία σας σε κάποια στιγμή που θα την χρειάζεστε. Ευαίσθητη υγεία, συχνές επαγγελματικές αλλαγές, αλλά και δυσκολίες στις σχέσεις μέσα στην δουλειά. Αυτός είναι ένας κύριος δείκτης στομαχικών ή εντερικών διαταραχών. Υπάρχουν πιθανότητες να δημιουργήσει κάποιες καρδιακές διαταραχές. Στις γυναίκες παρουσιάζονται συνήθως διάφορα γυναικεία προβλήματα, και πρέπει να γίνονται τακτικά όλοι οι γυναικολογικοί έλεγχοι. Η θέση αυτή της Σελήνης δημιουργεί μεγάλη καθυστέρηση στο να μείνει μία γυναίκα έγκυος. Επηρεάζονται περισσότερο τα α’ και δεκαήμερα των εξής ζωδίων, Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος, Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς.

Να σημειώσουμε τέλος, ότι η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από πιθανά σεισμικά γεγονότα ειδικά από τα μέσα της και μετά ίσως λίγο πιο έντονα. Θέματα παιδιών που μας απασχόλησαν την προηγούμενη εβδομάδα συνεχίζουν να είναι στο προσκήνιο. Συνωμοσίες, σκάνδαλα, βία, εγκληματικότητα, ψυχική ανισορροπία. Προσοχή στα ατυχήματα.

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό, πέρα από το ότι φέρνει μια σπίθα στην ερωτική σας ζωή, αυτή η πλανητική αλλαγή είναι επίσης μια ευπρόσδεκτη ώθηση για τα οικονομικά (Θα αναφερθώ εκτενώς σε αυτή την αλλαγή ζωδίου σε προσεχή ανάρτηση).

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

OTHER POSTS

Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from Made for Writing Lovers

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from Made for Writing Lovers

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading