Μια γυναίκα, η Μπλαίθ. Ένας άνδρας, ο Φοξ. Έγιναν το τέλειο, το ιδανικό ζευγάρι. Το πρώτο τους παιδί, η Βάιολετ, εμφανίστηκε στη ζωή τους μαζί με τα πρώτα σύννεφα. Ένα δεύτερο, ο Σαμ, θα εισβάλει τόσο γρήγορα, όσο και η ξαφνική φυγή του.

Ποιος μπορεί να πιστέψει, το αδιανόητο; Μονάχα “το ένστικτο” θα είναι αυτό που θα οδηγεί την μητέρα στην απομυθοποίηση της τόσο τρομακτικής, όσο και ανελέητης συνειδητοποίησης της αλήθειας…

Ένα βιβλίο για δυνατούς αναγνώστες, που τολμούν να αμφισβητούν. Με γλαφυρές εκφράσεις, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό του να αντιληφθεί τους φόβους, τις αγωνίες, τις ανασφάλειες και τις ενοχές των εμπλεκόμενων προσώπων.

Πόσο εύκολο είναι να αναγνωρίσεις έναν μη αποδεκτό χαρακτήρα του παιδιού σου; Πόσο εύκολο είναι να παραδεχτείς την κρυφή πτυχή του εαυτού του που αδημονεί να σπείρει αβίαστα, τον χειρότερο εφιάλτη κάθε μητέρας;

Στις σελίδες αυτού του καθηλωτικού θρίλερ, θα έρθεις αντιμέτωπος με μια πλευρά της μητρότητας, που δύσκολα αφήνεται να γίνει γνωστή και η ανάγνωσή του θα σε συναρπάσει σε βαθμό που για μέρες δε θα μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα…

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ημερομηνία 1ης Έκδοσης: 2021

 

Της Κατερίνας Σιδέρη

Συντάκτης

  • TheWomen

    Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

    View all posts

OTHER POSTS

Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading