Μια εβδομάδα γεμάτη καρμικές αλλαγές έφτασε! Η Εβδομάδα των Χριστουγέννων!!!

Στην αρχή της εβδομάδας, η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη. Ο γλυκός πλανήτης μας, της αγάπης, της ομορφιάς και του κέρδους, θα ξεκινήσει μια ανάδρομη φάση στον Αιγόκερω στις 19 Δεκεμβρίου. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2022. Οι ανάδρομες φάσεις της Αφροδίτης συμβαίνουν μία φορά κάθε δεκαοκτώ μήνες—αλλά λαμβάνουν χώρα στο ίδιο ζώδιο μία φορά κάθε οκτώ χρόνια.

Φέρνει ανθρώπους, έργα και θέματα από το παρελθόν στο παρόν μας για άλλη μια φορά. Μπορούμε να τα αναζωπυρώσουμε ή αλλιώς να κλείσουμε μια για πάντα. Στον Αιγόκερω, η Αφροδίτη μας λέει να ξαναδούμε πόσο εκπληρώνονται οι φιλοδοξίες και η καριέρα μας και αν θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που παρουσιάζουμε τον εαυτό μας στον κόσμο. Η επανασύνδεση με παλιές επαγγελματικές επαφές είναι ιδανική τώρα. Θα ήταν επίσης ευοίωνο να επιστρέψουμε σε μια προηγούμενη δουλειά, επαγγελματική πορεία ή έργο, εάν έχουμε τέτοια τάση. Γενικά αυτή είναι επίσης μια από τις καλύτερες περιόδους για να ξαναβρεθείτε μαζί με έναν παλιό φίλο, συνάδελφο ή πρώην.

Ωστόσο, η κυρίαρχη ενέργεια αυτή την εβδομάδα -και πιθανότατα θα γίνει αισθητή εβδομάδες πριν και μετά- θα είναι το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο στις 24 Δεκεμβρίου. Αυτό ήταν ένα κύριο θέμα όλο το 2021 και θα παραμείνει μέχρι το 2022 – με πιο αξιοσημείωτο ότι θα γίνει ξανά αισθητό τον Οκτώβριο του 2022, παρόλο που δεν θα υπάρχει ποτέ ακριβές τετράγωνο όλο το χρόνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα διψάμε για ελευθερία και αλλαγή, αλλά νιώθουμε περιορισμούς που μας επιβάλλονται και προσθέτουν δυσκολίες στη ζωή μας. Οι περιορισμοί θα μας εγκλωβίσουν, παρά την ελπίδα μας για αλλαγή.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Καλά, γλυκά και γεμάτα υγεία Χριστούγεννα σε όλους!

ΚΡΙΟΣ

Η μοίρα σας έχει ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα σχετίζονται με τα χρήματα ή τις οικονομικές σας υποθέσεις και σε άλλες θα σχετίζονται με νέες ευκαιρίες που θα λάβετε για την ανάπτυξη της οικογένειας ή των επαγγελματικών σας υποθέσεων.

Απολαύστε την κάθε μέρα και αποφύγετε να επιβαρυνθείτε με παράπονα ή κακές αναμνήσεις.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ορισμένοι γονείς που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο, θα πρέπει να φροντίσουν την υγεία του παιδιού σε κάτι που μπορεί να σχετίζετε κάποιες φορές με κάποιο είδος θεραπείας, οδοντιατρική κ.λπ.

Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια.

Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να παντρευτείτε έναν σύντροφο από άλλη τοποθεσία ή για να μετακομίσετε σε έναν τόπο διαμονής για οικογενειακούς λόγους.

Θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε τα οικιακά ή περιουσιακά σας προβλήματα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα πάρετε σοφές αποφάσεις να αντικαταστήσετε μια παλιά οικιακή συσκευή με καινούργια.

Οι άνδρες του ζωδίου θα πρέπει να προσέχουν την υγεία τους, που θα απαιτήσει πιο αργό ρυθμό και περισσότερο αυτοέλεγχο στο φαγητό, το αλκοόλ ή τα φάρμακα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα γεγονότα της εβδομάδας θα είναι ένα σημαντικό μάθημα ζωής για εσάς ή θα σας προκαλέσουν να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας.

Το δυσάρεστο με αυτή την εβδομάδα, είναι ότι συχνά θα είστε απαισιόδοξοι, νευρικοί, ευαίσθητοι, καθώς θα βιώσετε τα διάφορα γεγονότα πολύ πιο συναισθηματικά. Αυτές οι διαθέσεις δεν θα σας βοηθήσουν και καλό θα είναι να επιβάλλετε τον αυτοέλεγχο στα δικά σας συναισθήματα και αντιδράσεις.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, η αγάπη μπορεί να σας ενθουσιάσει με ενδιαφέρουσες εμπειρίες, αρκεί να αποφύγετε την επιρροή των παραπάνω διαθέσεων.

Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα σε οικονομικά θέματα, με την ευκαιρία να πετύχετε ένα σημαντικό αποτέλεσμα για εσάς, σε συζητήσεις που σχετίζονται με χρήματα, οικονομικά έγγραφα και άλλα.

Πολλοί θα εκπλαγούν ευχάριστα από τα επιπλέον έσοδα στον προϋπολογισμό τους.

Αυτές τις επτά ημέρες, σίγουρα θα έχετε περισσότερες ευθύνες για την οικογένεια και για άτομα από το στενό συγγενικό σας περιβάλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα καλά νέα ή γεγονότα, θα σχετίζονται με άτομα από άλλη πόλη ή χώρα. Είναι πιθανό να υπάρχει ανάγκη να ταξιδέψετε, ή αυτές οι εμπειρίες να σχετίζονται με μια νέα δουλειά, επίσκεψη κλπ.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε λόγο να απολαύσετε κάτι σημαντικό στο σπίτι σας. Ίσως αφορά την περιουσία ή την οικογένειά σας συνολικά.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, να είστε προσεκτικοί με την αλληλογραφία εργασίας ή τα έγγραφα στην εργασία σας για την οποία είστε υπεύθυνοι.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε προβληματισμούς για την υγεία ενός συγγενή ή φίλου.

Οι περισσότεροι εκπρόσωποι των Διδύμων θα είναι πολύ προσεκτικοί και συντηρητικοί σε πράξεις και αποφάσεις. Θα φοβάστε να ρισκάρετε. Αυτό μπορεί να σας προστατεύσει από λάθη, αλλά μπορείτε επίσης να χάσετε μια ευκαιρία που αργότερα θα μετανιώσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προγραμματίστε καλά τις υποχρεώσεις σας, επικεντρωθείτε στην εφαρμογή τους και μην αναβάλλετε τίποτα για αύριο ή μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Τώρα κάθε μέρα θα φέρνει νέες εργασίες και η αναβολή τους θα σα; επιβαρύνει πολύ περισσότερο.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε στιγμές κατάθλιψης ή θλίψης, που μπορεί να είναι μια ανεξήγητη κατάσταση για εσάς, αλλά μπορεί να έχετε και έναν συγκεκριμένο λόγο.

Από εσάς θα εξαρτηθεί σε τι θα δώσετε ευκαιρία να σας ελέγξει, τη μελαγχολία ή την πίστη στο μέλλον σας.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι φορτωμένη με περισσότερες επαγγελματικές εργασίες, ειδικά αν έχετε τη δική σας επιχείρηση.

Για κάποιους από εσάς, η εβδομάδα φέρνει δυσαρέσκεια για μια εργασία που έχει γίνει ή παράπονα από πελάτες και πολλά άλλα σχετικά.

 

ΛΕΩΝ

Να είστε ανοιχτοί στο να αποδεχτείτε και να σκεφτείτε κάθε είδους πληροφορία που μπορεί να δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα ιδέα ή ευκαιρία για νέα ή πρόσθετη δουλειά.

Μερικοί από εσάς θα απολαύσουν ένα τηλεφώνημα ή μια επιστολή από ένα δημόσιο ή άλλο ίδρυμα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είναι δύσκολο να εκπληρώσετε υπεύθυνα τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις ή τις υποχρεώσεις που έχετε ως γονείς. Μερικές φορές οι απερίσκεπτες, ανόητες ή ανεύθυνες ενέργειές τους μπορεί να είναι αφορμή για να εμπλακούν σε μια δυσάρεστη κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα αντιμετωπίσετε ανησυχίες που σχετίζονται με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Γενικά, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η επιρροή στις προσωπικές σας υποθέσεις ανδρών από τον συγγενικό ή φίλο σας κύκλο θα σας προκαλέσει σύγχυση στις αποφάσεις σας.

Θα υπάρξουν απρόοπτα έξοδα ή θα τα κάνει κάποιος άλλος στην οικογένειά σας. Αυτό σίγουρα θα είναι η αιτία μιας δυσάρεστης σύγκρουσης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα περάσετε τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο σας στο σπίτι, κάνοντας διάφορες ευχάριστες δραστηριότητες ή καθήκοντα που είναι δική σας ευθύνη.

Μέσα στην εβδομάδα θα προσπαθήσετε να επηρεάσετε τη ζωή ενός άνδρα που βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, σε μπερδεμένη κατάσταση κ.λπ. με μια συζήτηση ή συγκεκριμένες ενέργειες.

Οι οικογενειακές σας σχέσεις θα είναι η προτεραιότητά σας αυτές τις επτά ημέρες, όχι μόνο λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, αλλά και λόγω της συναισθηματικής σας ανάγκης να ενισχύσετε τις σχέσεις με και μεταξύ των αγαπημένων σας.

Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την οργάνωση διαφόρων οικογενειακών συγκεντρώσεων, για συνομιλίες με συγγενείς από κοντά και μακριά, για ανταλλαγή επιστολών, ευχετήριων καρτών ή δώρων.

Οι γυναίκες του ζωδίου θα λάβουν νέα που μπορεί αρχικά να προκαλέσουν σύγχυση.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα περάσετε μια πολύ δραστήρια και δυναμική περίοδο, καθώς θα έχετε περισσότερες συναντήσεις και επαφές με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις και σε διαφορετικές περιστάσεις.

Γενικότερα, οι συναντήσεις και οι συγκεντρώσεις που θα έχετε μέσα στην εβδομάδα θα είναι προγραμματισμένες ή οργανωμένες εκ των προτέρων και από αυτή την άποψη δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Μάλλον πρόκειται για μια συγκέντρωση που σχετίζεται με ένα παιδί που θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και εμπειρίες σε όλους.

Η εβδομάδα θα είναι επίσης ευνοϊκή για να συζητήσετε διάφορα σχέδια για το μέλλον ενός ενήλικου παιδιού ή ενός νεαρού ατόμου στην οικογένειά σας, του οποίου την εξέλιξη θα περιμένετε τον επόμενο χρόνο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πάρετε ικανοποίηση από μια συζήτηση που θα είναι σημαντική για τη μελλοντική σας οικονομική και σε κάποιο βαθμό οικογενειακή, σταθερότητα.

Καλή εξέλιξη θα έχουν οι οικονομικές σας υποθέσεις με άτομα από τον συγγενικό σας κύκλο ή συνεργάτες. Αυτή την εβδομάδα πάνω απ’ όλα θα απολαύσετε τα μετρητά, τα νέα που σχετίζονται με τα χρήματα και την ευνοϊκή διευθέτηση εγγράφων που είναι σημαντικά για εσάς. Μπορείτε να έχετε πολλή τύχη σε αυτά τα πράγματα.

Θα αναστατωθείτε από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε και που θα βιώσει ένα δυσάρεστο ατύχημα, εγχείρηση ή άλλη δύσκολη στιγμή στη ζωή σας.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα τσακωθείτε, θα νιώσετε προσβεβλημένοι ή ότι σας έχουν πει ψέματα και που θα έχει σχέση με μια γυναίκα. Οι ενέργειές της σίγουρα θα έχουν στόχο να δημιουργήσουν ένταση και συγκρούσεις στη ζωή σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ασχοληθείτε πιο υπεύθυνα με διάφορες ενέργειες που θα είναι σημαντικές για το παιδί ή το εγγόνι σας ή για άλλα άτομα μικρότερα από εσάς.

Όσοι από εσάς εμπλέκεστε σε υπόθεση υποστήριξης παιδιών ή γονικών δικαιωμάτων θα μπορείτε να υπολογίζετε στην επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα περιμένεις την αποκατάσταση ή την εξέλιξη ενός προβλήματος υγείας ενός ατόμου από τον συγγενικό σας κύκλο.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα εκπλαγείτε από σχόλια για τη δράση σας ή την προσωπική σας ζωή. Σίγουρα δεν θα είναι αληθινά ή θα είναι κακόβουλα για να σας προσβάλουν. Το δυσάρεστο είναι ότι θα μάθετε για αυτά τα πράγματα με κάποια καθυστέρηση. Για το λόγο αυτό, μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να βρείτε την πηγή αυτής της κακόβουλης ίντριγκας.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα είστε ευχαριστημένοι με νέα που σχετίζονται με τη νέα εξέλιξη των πραγμάτων που εγκαταλείψατε οικειοθελώς πριν από λίγο καιρό. Τώρα θα έχετε μια νέα ευκαιρία να πετύχετε κάτι που είναι σημαντικό για την προσωπική σας ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέα που σχετίζονται με κοντινό πρόσωπο ή κάποιον γνωστό σας, θα σας εκπλήξουν.

Αυτές τις μέρες, να προσέχετε τι μοιράζεστε και με ποιον, γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει μια κακόβουλη επιθυμία να παρέμβει στις υποθέσεις σας. Καλό θα είναι να προστατεύσετε το προσωπικό σας e-mail και οποιαδήποτε πληροφορία δεν θέλετε να δημοσιοποιηθεί.

Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Λόγω της μεγαλύτερης έντασης τον τελευταίο καιρό, είναι πιθανές αϋπνίες, ημικρανίες, ανεξήγητες συχνές εναλλαγές της διάθεσης κ.λπ.

Καλό θα είναι να περνάτε περισσότερο χρόνο στη φύση ή να τρώτε με μέτρο.

Νέα πράγματα και νέοι άνθρωποι θα εμφανιστούν στη ζωή σας αυτή την εβδομάδα. Είναι δυνατές σημαντικές αγορές σπιτιού, επαφές με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις κ.λπ.

Οι ευνοϊκές συνθήκες μέσα στην εβδομάδα θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα αρχικά σας σχέδια, αλλά σίγουρα θα συμβεί με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υποθέσεις σας θα έχουν πιο αργή εξέλιξη, κάτι που μερικές φορές μπορεί να σας προκαλέσει νευρικότητα, έως και κατάθλιψη.

Σίγουρα δεν σας αρέσουν τα άγνωστα και θα είναι πολλά τώρα.

Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε κάτι για το οποίο δεν έχετε την υποστήριξη των ανθρώπων γύρω σας.

Αυτή την εβδομάδα υπάρχει πιθανότητα να πάρετε λάθος αποφάσεις, βιαστικές ενέργειες που θα δημιουργήσουν δυσάρεστο χάος στη ζωή σας.

Τώρα θα είναι σημαντικό να δείξετε ότι μπορείτε να είστε υπομονετικοί, ότι μπορείτε να ζήσετε οποιοδήποτε γεγονός όπως σας το παρουσιάζει η μοίρα.

Να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στη μοίρα σας και στους ανθρώπους γύρω σας.

Εξοικονομήστε ενέργεια και τα συναισθήματά σας για πιο σημαντικές στιγμές, που έρχονται σίγουρα το 2022.

Όσοι από εσάς θα βιώσετε κάποια απώλεια αυτή την εβδομάδα, δεν θα εκπλαγείτε σε καμία περίπτωση, καθώς θα σχετίζεται στενά με μια ενέργεια ή απόφαση που πήρατε πριν από λίγο καιρό.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Δυστυχώς θα βιώσετε κάποια δύσκολα συναισθηματικά γεγονότα που σχετίζονται με έναν χωρισμό ζωής με άτομα που γνωρίζετε από το παρελθόν σας ή που έχουν κάποια σχέση με την οικογένειά σας.

Είναι πιθανές αλλαγές στα σχέδια για συναντήσεις και συγκεντρώσεις που κάνατε στις αρχές Δεκεμβρίου.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε πολλά υπεύθυνα έξοδα. Αυτό θα απαιτήσει από εσάς να προγραμματίσετε πιο υπεύθυνα τους οικονομικούς σας πόρους και να ιεραρχήσετε σωστά τα έξοδά σας.

Η εβδομάδα θα φέρει ένα ευχάριστο γεγονός που σχετίζεται με έναν άντρα, το οποίο θα έχει θετικό αντίκτυπο στα σχέδια ή τις ιδέες σας.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να εκπλαγείτε από νέα ή πληροφορίες που σχετίζονται με πράξεις πονηριάς, χειραγώγησης ή εξαπάτησης από ένα άτομο για το οποίο είχατε καλύτερη γνώμη.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Συντάκτης

  • TheWomen

    Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

    View all posts

OTHER POSTS

Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading