Η Πανσέληνος στον Κριό, βοηθά στην Ανάφλεξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Η Δευτέρα ξεκινά αρκετά ελπιδοφόρα, με τον Ερμή να γυρίζει ορθόδρομος στον Ζυγό και τον Άρη, σχηματίζοντας ένα ενεργητικό και αισιόδοξο τρίγωνο τύχης με τον Δία ορθόδρομο πια.
Η Πανσέληνος της Τετάρτης στον Κριό ωστόσο, αντιτίθεται με το τεταμένο τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα και μιλάει για απογοήτευση, καθώς αυτό το δυναμικό κλίμα σταματά στα ίχνη του. Υπάρχει κίνδυνος μικροερεθισμοί να μετατραπούν σε διαφωνίες, κακοποίηση ή σύγκρουση που βλάπτουν τον εαυτό σας ή τους άλλους. Μπορεί να οδηγήσει σε ψυχαναγκαστική και καταστροφική συμπεριφορά, καθώς εκτίθενται βαθιά θαμμένα συναισθήματα. Οι συναισθηματικοί αγώνες εξουσίας είναι δυνατοί και μπορεί να γίνουν αρκετά αδίστακτοι. Μπορεί να εμπλέκονται ζήλια, χειραγώγηση, εκφοβισμός, σεξουαλική κακοποίηση ή ενδοοικογενειακή βία. Αυτή η φάση του φεγγαριού διαρκεί μέχρι τη νέα σελήνη στις 4 Νοεμβρίου.
Και ο Άρης δεν έχει τελειώσει ακόμα για την εβδομάδα, καθώς ένα πολύ τεταμένο τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα την Παρασκευή από 18 έως 25 Οκτωβρίου, σημαίνει αγώνες εξουσίας και αντιπαραθέσεις. Αυτό οφείλεται στην έντονη επιθυμία σας να αποκτήσετε τον έλεγχο των άλλων ή σε καταστάσεις. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε την ανάγκη να επιτύχετε μια πιο ισχυρή θέση στο επάγγελμά σας. Αποφύγετε την ανελέητη ζήλια και τις επιπόλαιες τακτικές.
Τελειώνοντας η εβδομάδα, ο Ήλιος θα περάσει στον Σκορπιό στις 23 Οκτωβρίου. Καθώς φτάνει η εποχή του Σκορπιού, μπαίνουμε επίσημα ξανά στην εποχή της έκλειψης. Ισχυρές αλλαγές, συγχρονισμοί και μετασχηματισμοί βρίσκονται μπροστά στις επόμενες εβδομάδες.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την υγεία σας μετά από επιτυχημένη θεραπεία ή μέσω σωματικών δραστηριοτήτων. Αυτή την εβδομάδα θα περάσετε καλά για να λύσετε ένα παλιό πρόβλημα ή μια περίπλοκη σχέση με ένα άτομο που βρίσκεται έξω από τον κύκλο των συγγενών σας. (Δείτε όλες τις προβλέψεις σας και πως σας επηρεάζει η Πανσέληνος στο βίντεο που ακολουθεί)

ΤΑΥΡΟΣ
Θα είναι συναισθηματικά και ψυχικά πιο δύσκολο για εσάς να περάσετε από τα διάφορα γεγονότα αυτές τις επτά ημέρες, επειδή θα τείνετε να επιδοθείτε σε θλιβερές σκέψεις που σχετίζονται με τις προηγούμενες εμπειρίες ή απώλειές σας. (Δείτε όλες τις προβλέψεις σας και πως σας επηρεάζει η Πανσέληνος στο βίντεο που ακολουθεί)

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε αυτήν την εβδομάδα, θα καθορίσουν την εξέλιξη των επαγγελματικών και επιχειρηματικών σας υποθέσεων μέχρι το τέλος του έτους. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα λάβετε πληροφορίες που σχετίζονται με ένα γεγονός από το παρελθόν σας, που θα απαλύνει τις ανησυχίες σας για λάθη ή παρεξηγήσεις. (Δείτε όλες τις προβλέψεις σας και πως σας επηρεάζει η Πανσέληνος στο βίντεο που ακολουθεί)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα μπορείτε να περιμένετε καλό εισόδημα στον προσωπικό ή οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα ζήσετε μια ευχάριστη έκπληξη που σχετίζεται με μια συνομιλία ή πρόταση, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε ή να πραγματοποιήσετε την ιδέα, το σχέδιό σας. Μπορείτε να αγοράσετε ένα λαχείο, καθώς η τύχη σας ευνοεί. (Δείτε όλες τις προβλέψεις σας και πως σας επηρεάζει η Πανσέληνος στο βίντεο που ακολουθεί)

ΛΕΩΝ
Θα έχετε επαφές με ενδιαφέροντα άτομα, με τα οποία θα έχετε οικονομικές, επαγγελματικές ή άλλες χρήσιμες σχέσεις. Θα υπάρξουν επιπλοκές στη σχέση σας με ένα άτομο που με τη συμπεριφορά ή την ιδιοσυγκρασία του, μπορεί να προκαλέσει μια δυσάρεστη διαμάχη ή σύγκρουση. (Δείτε όλες τις προβλέψεις σας και πως σας επηρεάζει η Πανσέληνος στο βίντεο που ακολουθεί)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα αντιμετωπίσετε υψηλότερα ή απροσδόκητα έξοδα, τα οποία θα απαιτήσουν από εσάς να ξοδέψετε ένα πιο λογικό χρηματικό ποσό από τον προϋπολογισμό σας. Μην επιτρέψετε να προκύψουν διαφωνίες ή συγκρούσεις για χρήματα κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις θα φταίτε εσείς για αυτό. (Δείτε όλες τις προβλέψεις σας και πως σας επηρεάζει η Πανσέληνος στο βίντεο που ακολουθεί)

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα μάθετε για ένα δυσάρεστο γεγονός ή περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες ή εβδομάδες, με ένα άτομο που γνωρίζετε. Προσωπικά, πρόκειται να ζήσετε διάφορα γεγονότα που θα σας δείξουν ότι πρέπει να αλλάξετε κάτι στον τρόπο επικοινωνίας σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα πρέπει να ακολουθήσετε μια λογική προσέγγιση για κάθε κατάσταση. (Δείτε όλες τις προβλέψεις σας και πως σας επηρεάζει η Πανσέληνος στο βίντεο που ακολουθεί)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα εστιάσετε σε επείγουσες δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Η εβδομάδα φέρνει διάφορα οικογενειακά γεγονότα, που θα απαιτήσουν να επικοινωνείτε ενεργά με συγγενείς ή φίλους. (Δείτε όλες τις προβλέψεις σας και πως σας επηρεάζει η Πανσέληνος στο βίντεο που ακολουθεί)

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα ζήσετε διάφορες στιγμές που σχετίζονται με τους φίλους σας. Είναι πολύ πιθανό να έχετε μια σημαντική συνομιλία ή να λάβετε μια προσφορά μέσω αυτών. Συνολικά, αυτή η εβδομάδα θα είναι δυναμική και ενδιαφέρουσα για εσάς, ειδικά αν έχετε μια πιο ενεργή κοινωνική ζωή. (Δείτε όλες τις προβλέψεις σας και πως σας επηρεάζει η Πανσέληνος στο βίντεο που ακολουθεί)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρχονται ενδιαφέρουσες αλλαγές και γεγονότα στη ζωή σας, κυρίως σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα προκύψουν νέες ευκαιρίες και θα εξαρτηθεί μόνο από εσάς αν θα μπορέσετε να τις εκμεταλλευτείτε. (Δείτε όλες τις προβλέψεις σας και πως σας επηρεάζει η Πανσέληνος στο βίντεο που ακολουθεί)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις οικογενειακές σας σχέσεις ή στις σχέσεις αγάπης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν θέλετε να επιλύσετε παρεξηγήσεις που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες. Όσο πιο γρήγορα πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, τόσο το καλύτερο για σας. (Δείτε όλες τις προβλέψεις σας και πως σας επηρεάζει η Πανσέληνος στο βίντεο που ακολουθεί)

ΙΧΘΥΕΣ
Θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε ένα στενό άτομο που θα έχει ένα προσωπικό, οικογενειακό ή πρόβλημα υγείας για επίλυση. Μην βιαστείτε να δώσετε συμβουλές, να πάρετε αποφάσεις, αλλά πρώτα δώστε ηθική και συναισθηματική υποστήριξη. (Δείτε όλες τις προβλέψεις σας και πως σας επηρεάζει η Πανσέληνος στο βίντεο που ακολουθεί)

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Συντάκτης

  • TheWomen

    Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

    View all posts

OTHER POSTS

Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from Made for Writing Lovers

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from Made for Writing Lovers

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading