ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ένα φεγγάρι στους Ιχθύες υποδηλώνει ότι μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι στις δονήσεις από το συνηθισμένο. Θα είστε έτοιμοι να συμπαθήσετε και να ακούσετε τις ανησυχίες των άλλων, όπως και εκείνοι τις δικές σας.

Η Σελήνη τριγωνίζει με τον Άρη, δίνοντάς μας μεγάλη θέληση, θάρρος, πρακτική δράση, επινοητικότητα, δραστηριότητα, αγάπη για την αλήθεια και διαφάνεια, ειδικά στον εργασιακό τομέα (επηρεάζοντας τα Α’ δεκαήμερα).

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
Την Τετάρτη, η στάση σας για μεγαλύτερες ευθύνες και καθήκοντα που σχετίζονται με τους αγαπημένους σας, το σπίτι και την κοινωνία όπου ζείτε, θα σας ωφελήσει πολύ. Σήμερα θα καταλάβετε ότι είναι ένα πράγμα να αγαπάτε και ένα άλλο να αποδεικνύετε την αγάπη σας. Οι λέξεις βγαίνουν εύκολα από το στόμα ενός ατόμου, αλλά οι ενέργειες που ακολουθούν, είναι δύσκολο να αποδείξουν τι λέγεται ή υπόσχεται.

Σήμερα, η συμπάθεια θα προκύψει εύκολα στις νέες σας γνωριμίες. Εάν διασφαλίσετε την κατανόηση στις οικογενειακές σχέσεις σήμερα, τότε θα θυμόμαστε την ημέρα για καλές πράξεις και σημαντική επιτυχία. Σήμερα θα είναι σημαντικό να δείξετε σταθερότητα στον χαρακτήρα σας, για να προστατευτείτε από τις κακές επιρροές ανθρώπων που δεν σας αγαπούν πραγματικά. Αυτό δεν θα είναι δύσκολο για εσάς, αν δεν φτάσετε στο επίπεδο να ανησυχείτε για τα πάντα και για όλους. Μην συμπαθείτε με ανθρώπους που υποφέρουν λόγω των ιδιοτροπιών τους, της απληστίας ή της υπερηφάνειας τους. Εάν θέλετε να έχετε μια ειλικρινή σχέση μαζί τους, δείξτε τους τα λάθη που έκαναν, αντί να σκουπίσετε τα δάκρυά τους, αλλά αυτό μόνο σε περίπτωση που δεν συνειδητοποιήσουν γιατί βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα είναι μια κουραστική μέρα για εσάς, με την ανάγκη να λύσετε διάφορα προβλήματα, ανάμεσα τους διακρίνονται και οικιακά ή οικογενειακά προβλήματα. Ίσως χρειαστεί να διορθώσετε τα δικά σας λάθη και να αναζητήσετε ταχύτερη αποκατάσταση. Σήμερα, προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί και μην επιβαρύνεστε με πολλά καθήκοντα.

Κριός – Σήμερα μπορεί να θέλετε να παρακολουθήσετε μόνο τα γεγονότα, αλλά είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή; Η πίεση όλων των αυξημένων ευθυνών που έπρεπε να αναλάβετε, σας έχει ‘’καταστρέψει’’. Να είστε υπομονετικοί, να αντλήσετε από τις πηγές της εσωτερικής σας δύναμης και να συνεχίσετε. Θα πετύχετε στο τέλος. Μην αποφύγετε να συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε, καθώς η συμβολή τους μπορεί να είναι χρήσιμη για την εξεύρεση λύσεων. Το άγχος που έχετε υποστεί, σας έκανε να αμφισβητήσετε τη σχέση σας, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που έχετε περάσει δεν είναι λάθος του συντρόφου σας και θα ήταν άδικο να τον κατηγορήσετε για τα προβλήματά σας.

Λέων – Η αδυναμία σας να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας σήμερα, μπορεί να σας προκαλέσει δυσάρεστα προβλήματα. Ο χρόνος και οι ενέργειές σας σήμερα θα μονοπωληθούν από τα προβλήματα των αγαπημένων σας προσώπων και θα πρέπει να δώσετε το εκατό τοις εκατό του εαυτού σας για να τους βοηθήσετε. Στην ερωτική σας ζωή, πρέπει να σταματήσετε να ασχολείστε με ασήμαντες λεπτομέρειες από το παρελθόν, καθώς αυτό δημιουργεί απλώς ένα περιβάλλον συνεχούς γκρίνιας. Στην εργασία, θα βρείτε την ευκαιρία για πρόοδο, χάρη στις νέες εργασιακές σχέσεις που είναι πιθανό να προκύψουν τις επόμενες εβδομάδες.

Τοξότης – Θα έχετε μια ευοίωνη μέρα για να εργαστείτε με έγγραφα ή να ανταλλάξετε μηνύματα, πληροφορίες με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Θα τα καταφέρατε να ξεχάσετε την υπερηφάνεια και το εγώ σας σήμερα, γιατί δεν σας βοηθούν ούτε λίγο. Έχετε επιτύχει πολλά στη ζωή σας και θα πρέπει να αισθάνεστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας, περήφανοι για τον εαυτό σας και ικανοποιημένοι με όλα όσα έχετε κάνει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, να καταβάλλετε προσπάθειες και να φτάσετε εκεί που θέλετε να είστε. Πρέπει να αναλάβετε δράση, να δημιουργήσετε ένα σχέδιο και να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε την τάση να περιμένετε την ανάπτυξη ορισμένων γεγονότων που επηρεάζουν την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Η οικογένειά σας και η εργασία σας θα είναι η προτεραιότητά σας, αλλά οι δεσμεύσεις σας που σχετίζονται με αυτές και την πραγματοποίησή τους θα απαιτήσουν περισσότερο χρόνο.

Ταύρος – Μην επιβαρύνεστε με πολλά καθήκοντα σήμερα. Μπορεί να έχετε μόνο μία δέσμευση, αλλά αφήστε την να εκπληρωθεί σωστά. Τα γεγονότα ξετυλίγονται σήμερα με γρήγορη ταχύτητα και θα δείτε σημαντικές διαδοχικές αλλαγές. Ως εκ τούτου, πρέπει να είστε έτοιμοι και να είστε προσεκτικοί, προκειμένου να παραμείνετε σε έλεγχο, τόσο από τις περιστάσεις, όσο και από τον εαυτό σας. Τα σύννεφα μαζεύονται στην ερωτική σας ζωή και ο μόνος τρόπος σας είναι να συνεργαστείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο και να λύσετε μαζί τυχόν προβλήματα.

Παρθένος – Οι άνδρες θα έχουν μια σημαντική μέρα στη δουλειά ή στην επιχείρησή τους, οπότε αφήστε τους να μην αποσπούν την προσοχή τους από άλλες εργασίες, υποσχέσεις, συναντήσεις κ.λπ. Τα αστέρια χαμογελούν σήμερα! Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις σε προβλήματα που έχετε στο μυαλό σας για λίγο και που σας εμπόδισαν να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας. Μόλις το κάνετε αυτό, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τη σκληρή δουλειά που απαιτείται για να επιτύχετε τους στόχους σας. Όταν πρόκειται για τη σχέση σας, φαίνεται να χτίζεται ένας τοίχος ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Αυτό οφείλεται στις καθημερινές ανησυχίες και καθήκοντα που αντιμετωπίζετε και οι δύο και αυτό αναστατώνει και τους δυο. Προσπαθήστε να κλέψετε λίγο ελεύθερο χρόνο για να ανανεώσετε τη σχέσης σας. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη δουλειά σήμερα. Να είστε προσεκτικοί για νέες συνεργασίες και συνεργασίες που μπορεί να υπάρχουν στα χαρτιά, καθώς μπορεί να πέσετε σε παγίδα.

Αιγόκερως – Σήμερα θα τείνετε να περνάτε την ημέρα σας με άγχος, ανασφάλεια ή δυσαρέσκεια. Μπορείτε να πολεμήσετε αυτές τις συνθήκες; Τα σχέδιά σας θα συναντήσουν πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις σήμερα και θα σας ενοχλήσει πολύ. Μην τα παρατάτε. Παραμείνετε στο σχέδιο και προωθήστε τις ιδέες σας. Θα δείτε ότι η υπομονή και η επιμονή σας αποδίδουν στο τέλος. Η θετική σκέψη είναι το κλειδί. Αυτό θα σας βοηθήσει να περάσετε όλη την ημέρα και να αποτρέψετε τυχόν δυσκολίες. Πρέπει να συμπεριφερθείτε υπεύθυνα στην ερωτική σας ζωή και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με τον σύντροφό σας και να θέσετε τη σχέση σας σε μια ισχυρότερη βάση.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα έχετε μια δέσμευση που σχετίζεται με ένα οικονομικό έγγραφο, πληρωμή ή άλλα οικονομικά θέματα. Ένα αναμενόμενο ή απροσδόκητο γεγονός θα προκαλέσει διάφορα γεγονότα στην ερωτική σας ζωή. Σήμερα, μπορεί να είστε δύσπιστοι ή ανήσυχοι να αποδεχτείτε τη βοήθεια ή τη συμβουλή κάποιου γύρω σας που θα σας ωφελήσει πραγματικά. Οι εκπλήξεις σήμερα θα έρθουν μέσα από τις φιλίες και τους γνωστούς σας.

Δίδυμοι – Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σας ενθαρρύνει να δείτε συγκεκριμένες καταστάσεις στη ζωή σας από διαφορετική οπτική γωνία. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι και θα ακολουθήσει ένας ενάρετος κύκλος θετικής διάθεσης, που οδηγεί σε θετικά γεγονότα. Κάντε ό,τι μπορείτε για να παραμείνετε αισιόδοξοι και θα πετύχετε εύκολα τους στόχους σας. Μια υπέροχη μέρα. Πραγματοποιήστε τολμηρά τις ιδέες σας! Μάθετε από λάθη, εξαλείψτε τα κενά. Και δουλειά!

Ζυγός – Σήμερα υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης, απόπειρας χειραγώγησης ή λήψης λανθασμένης απόφασης. Ωστόσο είστε γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό και αυτό σας ωθεί στο προσκήνιο. Αυτό είναι επίσης που σας δίνει τη δύναμη να αλλάξετε πράγματα που σας δυσαρεστούν τώρα, ειδικά όταν πρόκειται για την καθημερινή ρουτίνα σας. Έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυτά τα προβλήματα προς το παρόν! Ακολουθήστε την λογική σας στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και μπορείτε να είστε σίγουροι για την επιτυχία. Μείνετε μακριά από τολμηρές κινήσεις, αλλαγές και σημαντικούς κινδύνους στην εργασία σήμερα. Αυτά θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την καριέρα σας. Προτιμήστε να προχωρήσετε με αργά και σταθερά βήματα.

Υδροχόος – Αισθάνεστε επαναστατικοί σήμερα και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε τις περιστάσεις και να ξεπεράσετε προβλήματα που σας έχουν αποτρέψει και έχουν μπλοκάρει το δρόμο σας στο παρελθόν. Θα είναι μια καλή μέρα για να προγραμματίσετε τις μελλοντικές σας εργασίες και δεσμεύσεις.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα είστε πολύ πιο αισιόδοξοι για την ανάπτυξη των προσωπικών και επαγγελματικών σας υποθέσεων. Σήμερα, πολλά πράγματα ή πολλοί άνθρωποι μπορούν να σας εκπλήξουν. Μην φοβάστε τις αλλαγές, τις νέες ευκαιρίες ή τις προτάσεις και μην κοιτάτε με υποψία για κακές σκέψεις ή επιρροές πίσω από αυτές. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για δικαστικές και νομικές δεσμεύσεις, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις σωστές ενέργειες και προθέσεις σας.

Καρκίνος – Είστε γεμάτοι φιλόδοξα οράματα και φιλοδοξίες και η αισιοδοξία που σας ακολουθεί, σας δίνει την ώθηση να τα κάνετε πραγματικότητα. Η μεγάλη αυτοπεποίθησή σας, καθώς και η σημαντική υποστήριξη που λαμβάνετε από ένα κοντινό σας άτομο, καθιστούν σχεδόν αδύνατο να αποτύχετε, όταν πρόκειται για την επίτευξη των στόχων σας. Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρχουν πολλές προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη, οπότε εναπόκειται σε εσάς να πείτε τη λέξη και να κάνετε το επόμενο βήμα. Σήμερα θα είναι σημαντικό να προστατευτείτε από τη σωματική άσκηση και το ψυχικό στρες.

Σκορπιός – Έχετε πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα και αντιμετωπίζετε σοβαρές δυσκολίες. Το καθαρό αποτέλεσμα είναι ότι έχετε λίγο χρόνο και αντοχή. Πρέπει να καταλήξετε σε ένα σχέδιο που θα σας επιτρέψει να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας και να διευθετήσετε τα αποτελέσματα ένα προς ένα, ενώ θα σας επιτρέπει επίσης να ξεκουραστείτε και να ανακτήσετε τη δύναμή σας. Η ερωτική σας ζωή απαιτεί ορισμένες επείγουσες συνομιλίες, για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τον σύντροφό σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να παρουσιάσετε ένα ενωμένο μέτωπο σε τυχόν προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και να βρείτε μια λύση από κοινού. Το χάος και η σύγχυση κυριαρχεί στη δουλειά σήμερα. Αυτό οφείλεται στον αυξημένο αριθμό ευθυνών, καθώς και σε προβλήματα που συσσωρεύονται, καθιστώντας δύσκολο για εσάς να επαναφέρετε τα πράγματα σε μια ομοιομορφία. Μείνετε ήρεμοι και όλα θα τακτοποιηθούν. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, είναι καιρός να εξοφλήσετε παλιά χρέη που σας βαρύνουν πολύ.

Ιχθείς – Είστε τόσο δραστήριοι και δυναμικοί, που σύντομα θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε μερικές σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και να βελτιώσετε κάθε πτυχή της. Αυτό θα φέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση. Εκτός από τους προσωπικούς σας στόχους και φιλοδοξίες, έχετε και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οι οποίοι θα χρειαστούν την υποστήριξή σας. Σήμερα θα είστε σε θέση να κάνετε πολύ δουλειά. Οργανωθείτε και ενεργήστε με τον καλύτερο τρόπο για εσάς.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Συντάκτης

  • TheWomen

    Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

    View all posts

OTHER POSTS

Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading