ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η μέρα κάνει μια γλυκιά όψη, που συνεχίζεται και αύριο επηρεάζοντας περισσότερο όσους έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του Γ΄ δεκαημέρου. Ένα όμορφο κλίμα μέσα στην ημέρα για συναντήσεις, μετακινήσεις, πολύ κουβέντα. Οι περισσότερες ευχάριστες ειδήσεις που φέρνει η μέρα, θα αφορούν παιδιά.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Σήμερα κλείνετε έναν κύκλο εξελίξεων, ο οποίος σίγουρα είχε κάποια επίδραση στην οικογενειακή ή επαγγελματική σας κατάσταση. Η νέα περίοδος που αρχίζει, θα απαιτήσει προσοχή στην πραγματοποίηση νέων πραγμάτων που σχετίζονται με την απόκτηση νέων γνώσεων, επισκέψεις σε νέα μέρη, συναντήσεις με νέους ανθρώπους. Η δυναμική στην καθημερινή σας ζωή θα αυξηθεί, αλλά σκοπός της είναι να σας δώσει σημαντικές πληροφορίες, απαραίτητες για την ανάπτυξή σας. Θα γνωρίσετε άτομα που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στις υποθέσεις στις οποίες θα εμπλακείτε τις επόμενες εβδομάδες ή και τους μήνες. Ένα έντονο πρόβλημα στη ζωή μιας γυναίκας που γνωρίζετε, θα εμφανιστεί ξαφνικά και σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει μια ατομική εξέλιξη. Η συμμετοχή σας σε αυτήν την περίπλοκη στιγμή θα είναι επίσης ατομική, αλλά σίγουρα με κάποια σημασία. Σήμερα περιμένετε κάποιοι από εσάς απροσδόκητα νέα σχετικά με την εγκυμοσύνη, την γέννηση ενός παιδιού, την επιτυχία ενός παιδιού σε μια εκδήλωση κτλ. Η Κυριακή θα είναι συναισθηματικά δύσκολη, διότι θα απαιτήσει να αντιδράσετε γρήγορα σε διαφορετικές καταστάσεις, για τις οποίες πιθανότατα δεν θα είστε προετοιμασμένοι. Όμως, αυτή είναι μια σημαντική μέρα, που σας δίνει την ευκαιρία να πετύχετε πολλά και να χαρείτε ακόμη και την εύνοια της τύχης σε μια σημαντική στιγμή αυτής της ημέρας.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα σας εκπλήξουν διάφορα νέα ή γεγονότα που θα σας φέρουν κάποιο όφελος. Είναι δυνατόν να λάβετε χρήματα ή καλά νέα σχετικά με χρήματα. Σήμερα μπορείτε να έχετε καλά οικονομικά αποτελέσματα, από την κύρια ή άλλη πρόσθετη εργασία σας.

Κριός – η μέρα θα έχει γενικά την ανάπτυξη που έχετε προγραμματίσει εκ των προτέρων.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Λέων – χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για ρομαντικές και ερωτικές συναντήσεις και εμπειρίες ή για να βρείτε έναν ταίρι (αν δεν έχετε).
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Τοξότης – μια πολύ σημαντική μέρα, στην οποία πρέπει να είστε προσεκτικοί με λόγια, υποσχέσεις και αποφάσεις. Σήμερα χτίζετε ένα σημαντικό μέλλον για εσάς, μια σχέση, ένα έργο ή μια ιδέα.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, την Κυριακή θα υπάρξει ένα πρόβλημα σχετικό με μια σύγκρουση με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Η κατάσταση μπορεί να αναπτυχθεί απρόβλεπτα, ανάλογα με τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Σήμερα θα ενδιαφέρεστε πολύ για τα κέρδη σας και θα προσπαθήσετε να τα διατηρήσετε με κάθε κόστος.

Ταύρος – η υγεία σας θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή όταν επιφορτιστείτε με διαφορετικές και πολλές εργασίες.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Παρθένος – μια ευοίωνη ημέρα για την επίτευξη συμφωνίας σχετικά με χρήματα, ένα έγγραφο, μια σύμβαση ή μια συμφωνία.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αιγόκερως – αυτή η ημέρα θα είναι σημαντική για κορίτσια και νεαρές γυναίκες αυτού του ζώδιου. Προσπαθήστε να δείτε το αόρατο, να αποκρυπτογραφήσετε τα σημάδια που σας δίνει η ζωή με προσοχή.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, σήμερα θα παρακολουθείτε στενά την εξέλιξη των καταστάσεων στο σπίτι σας ή σε συγγενικά σας άτομα. Την Κυριακή, μπορεί να εκπλαγείτε από μια κατάσταση ή κάποια νέα. Σήμερα είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι κάθε κατάσταση θα έχει ένα ευνοϊκό ή χρήσιμο τέλος για εσάς.

Δίδυμοι – αυτή η ημέρα δίνει ενδιαφέρουσες συναντήσεις και μια μεγάλη ποικιλία συνομιλιών με διαφορετικά άτομα. Οι πληροφορίες που λαμβάνετε σήμερα, θα σας βοηθήσουν τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Ζυγός – θα έχετε μια επιτυχημένη μέρα για δουλειά, μελέτη, ανάπτυξη σημαντικών γνώσεων σε διάφορους τομείς.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Υδροχόος – αυτή η ημέρα θα επηρεάσει τις οικονομικές σας υποθέσεις, σύμφωνα με τις ενέργειές σας κατά την τελευταία εβδομάδα.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες, χρησιμοποιήστε τον ευοίωνο χρόνο για να σταθεροποιήσετε και να εναρμονίσετε τις σχέσεις στα αισθηματικά, τον γάμο ή την οικογένεια. Αποδεχτείτε τις ευθύνες σας για το σπίτι και την οικογένειά σας σήμερα και μην προσπαθήσετε να τις μεταφέρετε σε κάποιον άλλο. Η παρέμβαση στη ζωή άλλων ανθρώπων, ακόμη και αν είναι συγγενείς σας, μπορεί να προκαλέσει απότομη αντίδραση από την πλευρά τους.

Καρκίνος – έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις μπροστά σας. Μην κλειστείτε στον εαυτό σας, στο σπίτι σας ή στα δικά σας προβλήματα.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Σκορπιός – σήμερα θα απολαύσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας με νέους ή παλιούς φίλους, γείτονες, συμμαθητές κτλ.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Ιχθείς – πρέπει να προσέχετε σοβαρά τα σχέδιά σας, τα οποία για κάποιο λόγο δεν λειτουργούν ή έχουν παραμείνει στάσιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Συντάκτης

  • TheWomen

    Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

    View all posts

OTHER POSTS

Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading