(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το Άρη σήμερα και όλα γίνονται πιο ενεργά και δραστήρια. Πάρτε πρωτοβουλίες, κυνηγήστε τους στόχους σας. Βοηθητική ημέρα για νέα ξεκινήματα, αλλά και για να επιτύχετε όσα θέλετε στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας, καθώς και η θετικότητα υπάρχει και τα λόγια πείθουν. Θέματα υγείας μπορούν να βρουν λύσεις, ενώ και αποφάσεις για δίαιτα ή γυμναστική αποφασίζονται πιο εύκολα σήμερα. Πιο πολύ η θετική αυτή όψη, θα αγγίξει τα Γ’ δεκαήμερα.

ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πολύ υπομονή θα χρειαστείτε την Τρίτη! Πολλές εργασίες και λίγος ο χρόνος για ολοκλήρωση. Θα υπάρχει ανάγκη για σιωπή, αλλά η ένταση σίγουρα θα είναι μεγαλύτερη. Μην κλείσετε ραντεβού ή συγκεντρώσεις για το βράδυ. Αφιερώστε χρόνο για να ξεκουραστείτε. Σήμερα θα πρέπει να αντέξετε τις προκλήσεις που θα προκύψουν με κάθε κόστος. Την Τρίτη, θα είναι πιο δύσκολο για εσάς να αναζητήσετε μια λύση και να αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα που επηρεάζουν ένα παιδί ή ένα νεαρό συγγενικό σας άτομο. Τα προβλήματα υγείας που θα προκύψουν σήμερα, θα περάσουν γρήγορα. Θα απαιτηθεί περισσότερη υπομονή, αλλά και σταθερότητα σε καταστάσεις ή υποχρεώσεις που αφορούν υλικά θέματα ή ζητήματα ιδιοκτησίας. Αυτή η ημέρα θα δημιουργήσει αρκετές ευνοϊκές συνθήκες, αρκεί να είστε φορτισμένοι με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα τα σχέδια είναι εφικτά. Για αυτόν τον λόγο, αποφύγετε την ένταση ή το άγχος που μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες συγκρούσεις. Σήμερα μπορείτε να έχετε καλά νέα σχετικά με χρήματα.

Κριός – σήμερα μπορεί να λυπηθείτε από μια δυσάρεστη κατάσταση ή κάποια νέα σχετικά με μια γυναίκα από τον κύκλο των συγγενών ή των φίλων σας.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Λέων – η μέρα θα είναι ξεχωριστή, ειδικά για τα γυναικεία άτομα που θα πρέπει να λάβουν μια σημαντική απόφαση και να αλλάξουν κάτι σημαντικό στη ζωή τους.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Τοξότης – σήμερα η προσοχή σας πρέπει να εστιάζεται κυρίως σε θέματα σπιτιού και οικογενειακές υποθέσεις. Έχετε πολλές εργασίες και πολλοί άνθρωποι θα βασίζονται σε εσάς.

Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε όνειρα που σχετίζονται με ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή. Ανάψτε ένα κερί ή πείτε μια προσευχή για τις ψυχές των ανθρώπων που δεν είναι πια ανάμεσά σας. Στην οικογένεια θα έχετε κάποια ένταση, για την οποία μπορεί να μην υπάρχει κανένας σημαντικός λόγος, απλά θα ευθύνονται τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας.

Ταύρος – την Τρίτη το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κινηθείτε γρήγορα και διπλωματικά σε συγκρούσεις και αντιφάσεις, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι να το κάνετε.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Παρθένος – σήμερα απρόσμενα γεγονότα και εκπλήξεις αναμένονται από αντρικά άτομα.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Αιγόκερως – δεν θα βάζατε σίγουρα τη μέρα στις καλύτερες που έχετε περάσει, αλλά μπορείτε να εργαστείτε σε ορισμένα πράγματα από τα οποία εξαρτάται η προσωπική σας ευτυχία.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, σήμερα προσπαθήστε να είστε σε καλή φυσική κατάσταση και να μην κάνετε πράγματα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία σας. Θα προκύψει μια κατάσταση στην εργασία σας, η επίλυση της οποίας θα εξαρτηθεί από τον επαγγελματισμό και τις δεξιότητές σας. Σήμερα θα είναι δύσκολο να κατανοήσετε το νόημα των ενεργειών ενός αγαπημένου προσώπου που νομίζετε ότι κάνει σοβαρά λάθη στη ζωή του.

Δίδυμοι – σήμερα θα έχετε εύνοια σε θέματα ταξιδιών ή μετακινήσεων, όπως και στο να αναπτύξετε προσωπικές ή επιχειρηματικές σχέσεις με ανθρώπους από διάφορες αποστάσεις.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Ζυγός – νέες γνωριμίες και επαφές σήμερα, δεν θα είναι τυχαίες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όσους είναι άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερου, του Ταύρου ή της Παρθένου.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Υδροχόος – αυτή η ημέρα θα έχει κάποια ιδιαίτερη αξία ειδικά για τα πιο νέα άτομα του ζωδίου. Η μέρα θα απαιτήσει ταχύτητα στη σκέψη, τις αποφάσεις και τις ενέργειες.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, μην σας τρομάξει το γεγονός ότι ορισμένα νέα πράγματα στη ζωή σας αρχίζουν να εμφανίζονται. Ειδικά το πρωί, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε και να ετοιμαστείτε για κάθε τι νέο, όπως δράσεις, συναντήσεις, καταστάσεις. Οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει άγχος ή πανικό σήμερα, θα οφείλεται στις παραλείψεις ή την επιπόλαια στάση σας τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες.

Καρκίνος – για εσάς η ημέρα θα έχει μια φυσιολογική εξέλιξη, σύμφωνα με τις συνήθεις εργασίες και ευθύνες σας. Μπορείτε να κάνετε σχέδια για τις επόμενες ημέρες, αλλά σήμερα θα προτιμήσετε μια πιο αργή ανάπτυξη των υποθέσεών σας.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Σκορπιός – πολύ καλή μέρα για νέες ιδέες, αλλά και για να δώσετε λύσεις, καθώς θα δείτε να προκύπτουν πολύ εύκολα. Όλα τα υπόλοιπα θα εξαρτηθούν από εσάς…
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ιχθύες – χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να εφαρμόσετε ιδέες και να ασχοληθείτε με εργασίες που σχετίζονται με σημαντικά έγγραφα, διατυπώσεις και οικονομικά θέματα.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

OTHER POSTS

Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from Made for Writing Lovers

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from Made for Writing Lovers

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading