(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ!)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ

Νέα Σελήνη στις 22 μοίρες του Κριού σήμερα! Νέα ξεκινήματα για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του Β’ Δεκαημέρου και τις πρώτες ημέρες Γ’ Δεκαημέρου. Μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις και πώς σας επηρεάζει στο βίντεο που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η διάθεσή σας την Δευτέρα θα βελτιωθεί αρκετά, κάτι που μπορεί να δώσει μια μεγάλη βοήθεια για την εκτέλεση σημαντικών εργασιών, τόσο σήμερα όσο και στις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας. Σήμερα θα είστε ανοιχτοί σε συναντήσεις και συνομιλίες με διαφορετικά άτομα, ακόμα κι αν δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα μαζί τους. Είναι πιο σημαντικό να συλλέξετε πληροφορίες. Η Δευτέρα θα είναι μια ευοίωνη μέρα για προσωπικές συναντήσεις, νέες γνωριμίες, αλλά και για την υπάρχουσα συναισθηματική σας σχέση. Μια υπέροχη μέρα αν προσπαθεί μια γυναίκα να μείνει έγκυος ή να γεννήσει. Θα υπάρξουν εκπλήξεις στη δουλειά ή την καριέρα σας, αλλά θα έχουν ευεργετική επίδραση. Ένα συμβάν που σχετίζεται με ένα μέλος της οικογένειάς σας, θα αφήσει ένα σημάδι στη μεταξύ σας σχέση ή στη ζωή σας γενικά.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, δώστε αυτήν την ημέρα το καλύτερό σας για την οικογένεια και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Δράστε χωρίς να περιμένετε να πάρετε κάτι σε αντάλλαγμα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για την αγάπη, για την εμφάνιση συναισθημάτων, για τη φροντίδα της οικογένειας και για τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Κριός – συνομιλίες ή συναντήσεις με φίλους θα σας δώσουν πολλά, τόσο ως συναίσθημα, όσο και ως πληροφορίες.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Λέων – μια υπέροχη μέρα, όπου μπορείτε να δώσετε ελεύθερο χώρο στη φαντασία σας, να χρησιμοποιήσετε κάθε ευκαιρία, να ωριμάσετε και να προχωρήσετε ως άτομα και ως επαγγελματίες.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Τοξότης – ξεφορτωθείτε γρήγορα τη θλίψη, την απαισιοδοξία και την κακή διάθεση. Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα, στην οποία μπορείτε να κάνετε πολύ χρήσιμη και σημαντική δουλειά για εσάς.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, είναι μια σημαντική μέρα που θα ξεκινήσει μια σειρά γεγονότων, η ανάπτυξη των οποίων μπορεί να συμβεί αυτήν την εβδομάδα, αλλά μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο. Σήμερα, οι ενέργειες ή οι συνομιλίες που θα έχετε με κάποιον που δεν ζει μαζί σας ή που θα ταξιδέψει σήμερα, θα είναι σημαντικές για εσάς. Αυτή η ημέρα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, αλλά μόνο εάν σχετίζονται με μια συγκεκριμένη εργασία.

Ταύρος – αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για την πληρωμή λογαριασμών, οφειλών, για τη διευθέτηση εγγράφων ή συμβάσεων. Οι συνομιλίες σας σήμερα θα σας φέρουν πληροφορίες που θα καθορίσουν ορισμένα από τα σχέδιά σας για αυτόν και τον επόμενο μήνα.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Παρθένος – σήμερα δεν θα πετύχετε πολλά αν έχετε σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο και ευκαιρίες την τελευταία εβδομάδα. Τα αποτελέσματα σήμερα θα βασίζονται σε εργασίες που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο 10ημερο.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αιγόκερως – τα καλά νέα σήμερα μπορούν να αφορούν μια σύμβαση, μια συμφωνία, μια πρόταση ή ένα οικονομικό έγγραφο.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Δίδυμων, Ζυγοί, Υδροχόοι, είναι μια μέρα που θα απολαύσετε να περνάτε λίγο χρόνο με φίλους μέσω συναντήσεων ή εικονικών επαφών. Σήμερα θα είναι σημαντικό να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και γνώσεις σε διάφορους τομείς της ζωής. Αυτή θα είναι μια σημαντική μέρα για τις επαγγελματικές σας δεσμεύσεις, για την εκπλήρωση των οποίων δεν δείχνει να συναντάτε μεγάλες τουλάχιστον δυσκολίες.

Δίδυμοι – η προσοχή σας σήμερα θα απαιτήσει ενέργειες που σχετίζονται με κάποιο κίνδυνο ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με πράγματα για τα οποία δεν έχετε αρκετή γνώση και εμπειρία.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Ζυγός – σήμερα θα πρέπει να ολοκληρώσετε μια εργασία που σχετίζεται με μια γυναίκα που ζει σε απόσταση από εσάς.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Υδροχόος – η ημέρα μπορεί να δώσει ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Καρκίνος, Σκορπιοί, Ιχθύες, ξεκινάτε μια εβδομάδα στην οποία τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν κυρίως από την συναισθηματική και ψυχική σας κατάσταση. Αυτή είναι μια εβδομάδα που θα απαιτεί πολύ περισσότερο αυτοέλεγχο στις δικές σας επιθυμίες ή ιδιοτροπίες. Σήμερα μπορείτε να επιτύχετε χάρη στη γοητεία σας ή στην ικανότητά σας να επικοινωνείτε με άλλους.

Καρκίνος – η μέρα δεν φέρνει εκπλήξεις, αλλά πραγματοποίηση των σχεδίων και των καθημερινών εργασιών σας.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Σκορπιός – σήμερα θα χρειαστεί να βρείτε τον χρόνο, το θάρρος και την ενέργεια για να κάνετε μια αλλαγή ή να ξεκινήσετε κάτι νέο στη ζωή σας.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ιχθείς – οι ψευδαισθήσεις είναι επικίνδυνες σήμερα. Προσπαθήστε να ζήσετε στην πραγματικότητα στην οποία βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

OTHER POSTS

Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from Made for Writing Lovers

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from Made for Writing Lovers

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading