Την Τρίτη, κάντε τα πράγματα αργά, υπομονετικά, κοιτάζοντας τις λεπτομέρειες. Ορισμένες από τις υποθέσεις σας πρέπει να περιμένουν καλύτερα, αντί να γίνουν λάθη κατά την εκτέλεσή τους. Την Τρίτη, επικεντρωθείτε σε εργασίες που είναι σημαντικές για την επίτευξη αποτελεσμάτων έως το τέλος της εβδομάδας, αλλά μόνο μέσω της υπομονετικότητας.

Η Τρίτη μπορεί να σας δώσει κάποιο πρόβλημα και θα είναι δύσκολο να βρείτε μια πρακτική λύση. Η βοήθεια από την οικογένεια σήμερα θα είναι απαραίτητη. Αυτή η ημέρα θα είναι δύσκολη για την εφαρμογή ταξιδιωτικών σχεδίων ή μετακινήσεων, καθώς είναι περισσότερο μια μέρα για εργασία σε εσωτερικούς χώρους, στο σπίτι, στο γραφείο ή με μια συγκεκριμένη ομάδα ατόμων.

Η Τρίτη θα είναι μια ευοίωνη μέρα για συναντήσεις, από τις οποίες θα περιμένετε να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες, σημαντικές συμβουλές κλπ.

Στο τέλος του κειμένου, δες το βίντεο με τις προβλέψεις της εβδομάδας που έρχεται!

Κριοί, Λέοντες ,Τοξότες, σήμερα θα κάνετε είτε ένα επείγον ταξίδι ή μια μετακίνηση, είτε θα έχετε δυναμική επικοινωνία με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις. Σε περίπτωση που ταξιδεύετε ή μετακινείστε, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε διάφορες καθυστερήσεις ή δυσκολίες. Συνολικά, αυτή η ημέρα θα είναι παραγωγική και επιτυχημένη για εσάς, ανεξάρτητα από τα προσωρινά εμπόδια στην υλοποίηση των αρχικών σας σχεδίων.

Κριός – δώστε προσοχή στα παιδιά ή τα νεότερα μέλη της οικογένειάς σας ή σε συναδέλφους ή υφισταμένους σας.
Λέων – θα έχετε ενδιαφέρουσες και ευεργετικές συζητήσεις με φίλους από διαφορετικές αποστάσεις.
Τοξότης – η διάθεσή σας σήμερα θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τη σχέση σας με έναν άνδρα, από τις κοινές ενέργειες ή τα σχέδιά σας, τις συνομιλίες που θα έχετε σε διάφορα σοβαρά θέματα ή κάποιες καταστάσεις .

Ταύροι, Παρθένοι , Αιγόκεροι, η Τρίτη φέρνει αρνητικές τάσεις για την ανάπτυξη σε ορισμένες από τις υποθέσεις σας, κάτι που δεν θα είναι καλό κίνητρο. Οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας θα εξαρτηθούν από τα δικά σας συναισθήματα και ευαισθησίες. Η υγεία σας θα απαιτήσει κάποια φροντίδα ή θα έχετε μια υποχρέωση που σχετίζεται με κάποια θεραπεία.

Ταύρος – σήμερα οι υποχρεώσεις σας θα συναντήσουν κάποιου είδους παρεξήγηση ή αντίσταση. Κάποιοι θα αντιμετωπίσετε μια περίπλοκη εξέλιξη.
Παρθένος – Θα είναι μια σημαντική μέρα, με συναρπαστικές ευκαιρίες ειδικά για τις γυναίκες και ειδικότερα για τις πιο νεαρές γυναίκες του ζωδίου, αλλά αποφύγετε να πετάτε στα σύννεφα.
Αιγόκερως – η υγεία σας θα είναι ασταθής ή θα δυσκολευτείτε ψυχικά να αντέξετε την ένταση και το άγχος.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, η Τρίτη φέρνει κάποια δυσάρεστα νέα, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα επηρεάσουν ένα άτομο που γνωρίζετε. Τα σημερινά νέα θα αλλάξουν τα περισσότερα από τα σχέδια ή τις προσδοκίες σας προς μια νέα κατεύθυνση. Μερικοί θα θυμούνται την ημέρα για ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα γυναικείο άτομο.

Δίδυμοι – μια σημαντική μέρα για εσάς με πολλούς τρόπους. Πολλή δουλειά, πολλές επαφές και πολλή ένταση, που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με υπομονή.
Ζυγός – συναισθηματικά, δεν θα είστε στην καλύτερη κατάσταση. Η διάθεσή σας θα είναι απαισιόδοξη. Σήμερα επεξεργαστείτε και προσπαθήστε να βοηθήσετε αυτή την κατάσταση, ώστε να σταθεροποιήσετε την ψυχολογία σας.
Υδροχόος – εάν τα σχέδιά σας σχετίζονται με μια εργασία που αναμένετε εισόδημα από αυτή, τότε αυτή είναι η μέρα σας. Μην αποσπάτε την προσοχή σας και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας σε σχέση με αυτό που θα αναλάβετε.

Καρκίνοι, Σκορπιοί ,Ιχθύες, σήμερα όλα θα εξαρτηθούν από την προθυμία και το θάρρος σας να αναλάβετε κάποιες ενέργειες με ρίσκο και να έχετε τη θέληση και την υπομονή για να τις ολοκληρώσετε. Η Τρίτη θα δείξει απροσδόκητα ότι στην αγάπη οι πράξεις πονηρίας ή μυστικότητας μπορούν να τιμωρηθούν πολύ άσχημα. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για να μιλήσετε με φίλους για τις οικονομικές σας υποθέσεις και τις ιδέες τους.

Καρκίνος – σήμερα η προσοχή σας μπορεί να επικεντρωθεί σε διάφορα έγγραφα, συμβάσεις και έγγραφα που σχετίζονται με διάφορα ιδρύματα δημοσίου κτλ. Θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την επίτευξη συμφωνιών οικονομικού χαρακτήρα.
Σκορπιός – σήμερα θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πολύ ημιτελή δουλειά στο σπίτι σας. Μερικές από τις εργασίες θα απαιτήσουν επείγουσα δράση σήμερα, αλλά άλλες θα τις αφήσετε απλώς για τις επόμενες ημέρες.
Ιχθείς – η μέρα θα ωφελήσει ό, τι αφορά την οικογένειά σας και τον στενό κύκλο συγγενών. Μερικοί από εσάς θα συμμετάσχετε στην προετοιμασία για μια επερχόμενη οικογενειακή επανένωση, συγκέντρωση ή περίσταση.

 

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Συντάκτης

  • TheWomen

    Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

    View all posts

OTHER POSTS

Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading