Ήρθε το καλοκαίρι (ok θεωρητικά – κάποια στιγμή θα σταματήσουν οι βροχές!)!!! Ήλιος, θάλασσα, mojitos, διακοπές… Το καλοκαίρι, είναι η αγαπημένη εποχή των περισσότερων! Ακόμη όμως και σε μια ανέμελη εποχή όπως το καλοκαίρι, μπορούν να εμφανιστούν προβλήματα! Κι όταν μιλάμε για γυναίκες (που μεταξύ μας κορίτσια, και να μην υπάρχει πρόβλημα το εφευρίσκουμε), ΚΑΙ τα καλοκαιρινά προβλήματα δεν είναι λίγα! Ας δούμε μερικά απ’ αυτά!

  1. “Η φτέρνα τρίφτης τυριών”. Το καλοκαίρι, τα πεδιλάκια κι οι παντόφλες έχουν την τιμητική τους! Πεντικιούρ, κρέμες ποδιών και ράσπες είναι must! Αν όμως, κάνεις το λάθος και δεν ασχοληθείς με τα ποδαράκια σου 2-3 μερούλες… τρίφτης τυριών η φτέρνα! Όχι, δεν πιάνουμε κεφαλογραβιέρα αλλά ράσπα!!!
  2. “Το κατσιασμένο-κολλημένο στην κασίδα μαλλί”. Σηκώνεσαι το πρωί να πας στη δουλειά, κάνεις το μπανάκι σου να είσαι φρέσκια και μοσχοβολιστή, κάνεις και το πιστολάκι σου να είναι το μαλλί σένιο… Μέχρι το μεσημέρι, τα μαλλιά σου έχουν (εννοείται) πέσει, ψιλο-κατσιάσει, ψιλο-σγουρίνει (το εκνευριστικό σπαστό που δεν ξέρει τι του γίνεται, όχι το σγουρό τύπου Μαρία Σολωμού!) και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως έχει κολλήσει στο μέτωπό σου, απ’ την υγρασία και τον ιδρώτα! Όχι, δεν πιάνουμε κουρευτική αλλά λαστιχάκια!
  3. “Η μούρη κλόουν”. Σε συνέχεια του προηγούμενου, έρχεται ο Γολγοθάς του καλοκαιρινού μακιγιάζ! Βάζεις τα make up, τα κονσίλερ και τα ρουζ σου το πρωί και γίνεσαι ΘΕΑ!!! Μέχρι το μεσημέρι, η υγρασία κι ο ιδρώτας, έχουν κάνει τη μούρη σου να μοιάζει τουλάχιστον τσαλακωμένη!!! Λίγο το make up που έλιωσε, λίγη η σκιά που μαζεύτηκε σε μια γωνιά σαν να την μάλωσες, λίγο το ρουζ που πήγε βόλτα… Όχι δεν κυκλοφορούμε άβαφες αλλά με πιο ελαφριά καλοκαιρινά προϊόντα!
  4. “Τα ιδρωμένα εσώρουχα”. Και μιας και μιλήσαμε για ιδρώτα… Πως ακριβώς επιστρέφετε σπίτι μετά από μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα; Νιώθεις μέχρι και τα εσώρουχά σου να στάζουν!!! Κι άντε να γυρίσεις σπίτι… αν έχεις κανονίσει και καφεδάκι μετά τη δουλειά; Νιώθεις ότι βρωμάς, ότι κολλάς και ότι το βρακί σου χρειάζεται στύψιμο! Δεν βλέπεις την ώρα να επιστρέψεις σπίτι και να μπεις στο ντουζ! Όχι το να μη φοράς εσώρουχο δεν είναι λύση μάνα μου!!!!
  5. “Το κορμί χάρτης της Αφρικής”. Καλοκαιράκι λες… να μαυρίσω λες… μόνο που ως γυναίκα δεν τα πας καλά με τα μέτρα και τα σταθμά! (μη με κοιτάς! Μπορείς να παρκάρεις;;; Για δες κι εδώ… Γυναίκες οδηγοί!). Το “λίγο ακόμη” είναι που θα σε κάνει απ’ τα πρώτα κιόλας μπάνια να καείς και ως αποτέλεσμα, από ένα σημείο και μετά θ’ αρχίσει το ξεφλούδισμα! Όχι, δεν χρειάζεται ν’ αποφεύγεις τελείως τον ήλιο! Με μέτρο όμως ε! Και εννοείται ΠΑΝΤΑ αντηλιακό και μετά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αναπλαστική κρέμα για μετά τον ήλιο!

Θα είχε ενδιαφέρον να μοιραστείτε μαζί μας τα δικά σας “καλοκαιρινο-γυναικο-προβλήματα”! Αφήστε μας το comment σας… φεύγοντας! 😛

 

Της Κικής Γιοβανοπούλου

 

 

 

 

Συντάκτης

  • Κική Γιοβανοπούλου

    Γράφω γιατί αυτή είναι η δική μου ψυχοθεραπεία. Για μένα γράφω. Για να σκοτώνω τους προσωπικούς μου δαίμονες. Ίσως όμως, κάπου μέσα στις γραμμές μου, βρεις και τους δικούς σου…

    View all posts

OTHER POSTS

Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading