Μέσα σε έναν κόσμο που υποφέρει, σε έναν κόσμο που το μόνο που κάνει είναι να γκρινιάζει και να μιζεριάζει, σ’ έναν κόσμο που τα βλέπει όλα μαύρα. Έλα εμείς να κάνουμε την διαφορά, έλα να φτιάξουμε έναν έρωτα που θα φωτίσει τα περισσότερα σκοτάδια! Το κόκκινο του έρωτα να τυλίξει κάθε παγωμένη ψυχή και να την κάνει και πάλι ζωντανή, να γεμίζει τις ψεύτικες ζωές με πάθος. Ας φτιάξουμε έναν δικό μας έρωτα, θα είμαστε μόνο εσύ κι εγώ. Έναν έρωτα δυνατό που δεν θα σπάει από κανένα ανθρώπινο ψέμα, μα ούτε και από την κακία που μας έχει τυφλώσει.

Θέλω έναν έρωτα γεμάτο στιγμές αγάπης, με χάδια, με φιλιά και αγκαλιές, από αυτές που σε κάνουν να χάνεσαι σε κόσμους μαγικούς. Έναν έρωτα κόκκινο βαθύ, που θα καίγομαι και θα μου αρέσει. Που θα φουντώνω και θα θέλω κι άλλο. Έναν έρωτα που θα νιώσω το αίμα να κυλάει στις φλέβες μου. Έναν έρωτα που θα είναι μόνο εγώ για αυτόν κι αυτός μόνο για μένα. Δύο ψυχές, μια ολόκληρη ολόκληρη καρδιά που θα χτυπάει δυνατά για να δείχνει ότι υπάρχει ακόμα ζωή.

Άνδρεα Αρβανιτίδου

https://www.andreaarvanitidou.com/

Συντάκτης

  • Άνδρεα Αρβανιτίδου

    Ερωτευμένη με την γραφή. Από μικρή έγραφα στίχους, η ζωή με πήγε σε άλλα μονοπάτια και έτσι άφησα το όνειρο. Η ασθένεια όπλισε την πένα μου και μου θύμισε την μεγάλη μου αγάπη την συγγραφή. Τώρα είμαι αρθρογράφος ψυχής και συγγραφέας , έχω εκδώσει το πρώτο μου βιβλίο και συνεχίζω. Γιατί ποτέ δεν είναι αργά για τα όνειρα . Όλα είναι δυνατά. Μεγαλωμένη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα γράφω για να μεταφέρω τον κόσμο στο δικό μου όμορφο ταξίδι

    View all posts

OTHER POSTS

Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from Made for Writing Lovers

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from Made for Writing Lovers

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading