,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ – Η ΠΙΟ SOS ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ, ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ; ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, σήμερα να είστε φειδωλοί σε σχέδια, προσδοκίες και δαπάνες ενέργειας και πόρων. Μην φοβάστε να μιλήσετε ανοιχτά στους ανθρώπους. Η ειλικρίνεια μπορεί να βλάψει λίγο στην αρχή, αλλά αργότερα μπορεί να αποδειχθεί ότι το ψέμα, ακόμα και όχι με κακό σκοπό, ήταν κακή επιλογή και ότι χάσατε τη μοναδική σας ευκαιρία. Η άδικη μεταχείριση στο χώρο εργασίας δεν θα είναι κάτι νέο. Βρείτε έναν σύμμαχο.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, ο δυναμισμός των γεγονότων σήμερα θα σας στερήσει την ευκαιρία να τα ζήσετε πλήρως. Θα μπορούσατε να αποκαλύψετε φίλους που δεν υποστηρίζουν. Προσπαθήστε να μην αφήσετε αυτά που λένε οι άλλοι να σας επηρεάσουν, βρίσκοντας ενδυνάμωση από μέσα σας, κρατήστε εκείνους που γνωρίζετε ότι είναι πιστοί. Μην υποτιμάτε ακόμη και μικρά προβλήματα υγείας, αργότερα μπορεί να μετατραπεί σε κάτι χειρότερο.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, σήμερα μπορεί να σας απασχολούν σκέψεις που σχετίζονται με τη ζωή έξω από το κόσμο στον οποίο ζείτε τώρα. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι τα αγαπημένα σας πρόσωπα που δεν είναι πια στη ζωή, με τα οποία θα έχετε κάποιες εμπειρίες σήμερα, ένα μνημόσυνο, ένα όνειρο, μια συνάντηση κοινών γνωριμιών κ.λπ. Μπορεί να αισθάνεστε αδύναμοι μεταξύ των ευθυνών σας και της προσωπικής σας ζωής.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, σήμερα πολλοί από εσάς θα επιτύχετε καλά αποτελέσματα με γνώμονα την ισχυρή σας διαίσθηση και με βάση τη συσσωρευμένη εμπειρία ζωής. Μπορεί να έχετε διαφορετικές ιδέες για το μέλλον από τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Για να αποφύγετε περιττές παρεξηγήσεις, θα πρέπει να συζητήσετε τα πάντα με ψυχραιμία όταν υπάρχει ακόμα χρόνος για να αλλάξετε ενδεχομένως κάτι.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Λέοντα, οι ανησυχίες σας θα είναι σοβαρές, αλλά γρήγορα θα περάσουν. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιον που μένει μαζί σας ή κοντά σας Πρέπει να θυμάστε τις προτεραιότητές σας. Μπορείτε να ξεπεράσετε πολλές παγίδες και θα σας βοηθήσει να εργαστείτε καλύτερα. Να είστε θετικοί.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, μην κρίνετε τους ανθρώπους σήμερα, όσο σαθροί κι αν είναι. Κάντε μια συζήτηση που είναι σημαντική για εσάς και μην την αναβάλλετε για αύριο. Στα αισθηματικά σας προσέξτε όταν είστε θυμωμένοι, τείνετε να λέτε σκληρά λόγια. Ένα χέρι βοήθειας διευκολύνει τον αποκλεισμό δυσάρεστων ενεργειών, ανθρώπων και καταστάσεων.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, δεν είναι μέρα για οικονομική ή υλική επιτυχία. Αυτή είναι μια μέρα για επιτυχίες της δικής σας ψυχής, της καλοσύνης και της ζεστασιάς που θα αναδώσετε μέσα από αυτήν. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κινηθεί αργά, δίνοντας προτεραιότητα στην οργάνωση και στη μεθοδική λήψη αποφάσεων παρά στη βιασύνη.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να προκύψει καλή εξέλιξη και απροσδόκητα συναισθήματα σε μια ερωτική σχέση με έναν ξένο σύντροφο ή με κάποιον που ζει σε άλλο κατοικημένο μέρος. Η εξέλιξη της καριέρας δεν είναι πολύ ομαλή. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις αποφάσεις σας σήμερα. Ίσως αυτό που βλέπετε ή ακούτε να μην είναι αλήθεια, μην βασίζετε τις εικασίες σας. Δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές στην τύχη σήμερα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε πώς να αυξήσετε το εισόδημά σας.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, σας περιμένουν πολλή δουλειά, πολλά καθήκοντα και μεγαλύτερες ευθύνες σήμερα. Τα συναισθηματικά σας είναι δύσκολο να εναρμονιστούν. Φαίνεται ότι το άλλο άτομο είναι θυμωμένο μαζί σας λόγω κάποιας παρεξήγησης. Ένα μέρος του είναι και δικό σας λάθος, οπότε βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ειρήνη.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ξεκινήσετε αυτή τη μέρα με ελπίδα, πιστεύοντας ότι θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε μια σημαντική ιδέα ή σχέδιο. η δουλειά σήμερα θα είναι υπό μεγάλη πίεση. Οι ανώτεροι ή εσείς οι ίδιοι θέτετε πολλές αυστηρές απαιτήσεις. Ο σημαντικά αυξημένος φόρτος εργασίας σας προκαλεί επίσης σύγχυση και άγχος.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, σήμερα θα πρέπει να αναβάλετε μια συνάντηση ή θα υπάρξει ασυμφωνία στη συνάντησή σας με άλλα άτομα. Μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε ή διαβάζετε στο Διαδίκτυο. Αυτό το κλίμα θα μπορούσε να οδηγήσει σε παραπληροφόρηση και επίσης θα ήταν φρόνιμο να απέχετε από κουτσομπολιά. Θα νιώσετε κίνητρο να κάνετε κινήσεις στο παρασκήνια ειδικά όταν ακολουθείσθε από τα πάθη.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, να περιμένετε απροσδόκητες καταστάσεις σήμερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εις βάρος σας ή εναντίον των συμφερόντων σας. Μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας δίνουν την ευκαιρία να ακουστείτε. Αντί να επιβάλλετε την άποψή σας, εξετάστε το ενδεχόμενο να τελειοποιήσετε τα σχέδια σας, ώστε να μην μπορούν να αμφισβητηθούν αργότερα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com