,

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 20 – 26 Νοεμβρίου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 3/4

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ – Η ΠΙΟ SOS ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ, ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ; ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα από 20 έως 26 Νοεμβρίου θα εκπλαγείτε από προβλήματα που προέρχονται από ένα μέρος ή ένα άτομο που δεν το περιμένατε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα σας ζητηθεί να αντιδράτε γρήγορα όταν λαμβάνετε σημαντικές τηλεφωνικές κλήσεις ή πληροφορίες μέσω των διαφόρων μέσων επικοινωνίας. Θα πρέπει να ενεργήσετε ιδιαίτερα προσεκτικά, διακριτικά και διπλωματικά με δυσάρεστες ειδήσεις ή ειδοποιήσεις, ή με όσες έχουν ασαφή εξέλιξη, μη επαληθευμένη πηγή πληροφοριών κ.λπ. Η εβδομάδα φέρνει μια προσφορά ή μια πρόσκληση που θα σας κάνει πολύ χαρούμενους. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις λόγο να θυμώσεις με ένα άτομο από τον φιλικό σου κύκλο που από θέση εξουσίας θα προσπαθήσει να σου επιβάλει τη θέλησή του. Μια δυσάρεστη σύγκρουση με ένα τέτοιο άτομο είναι αναπόφευκτη, αλλά η πιθανότητα να βγείτε νικητής είναι ελάχιστη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο προγραμματισμός και η προετοιμασία των σημαντικών δεσμεύσεών σας θα απαιτήσει προσοχή. Να είστε προσεκτικοί και πρακτικοί, αποφύγετε ψευδαισθήσεις ή μη ρεαλιστικές ελπίδες. Ακούστε τις συμβουλές και τα λόγια ενός άνδρα που είναι μεγαλύτερος από εσάς ή έχει μεγαλύτερη εμπειρία ζωής. Η εβδομάδα θα είναι ενδιαφέρουσα για την ερωτική ζωή των ανδρών και κυρίως για όσους δεν έχουν σοβαρή σχέση. Θα απολαύσετε την επικοινωνία με τους άλλους, καθώς θα αποτελέσουν πηγή σημαντικών πληροφοριών για εσάς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας αντικείμενα από απώλεια ή ζημιά, κλοπή ή τυχαία καταστροφή. Οι συζυγικές σχέσεις των γυναικών θα εξελιχθούν κανονικά χωρίς ιδιαίτερη ένταση. Για τους ανύπαντρες, όμως, υπάρχουν μέρες θλίψης ή απογοήτευσης, είτε λόγω έλλειψης συντρόφου είτε λόγω ατυχούς, ακατάλληλης επιλογής ενός. Οι εκπλήξεις αυτές τις επτά ημέρες για τις γυναίκες θα σχετίζονται με γεγονότα ή πρόσωπα από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα 20 έως 26 Νοεμβρίου θα έρθουν στο προσκήνιο οι οικονομικές σας υποθέσεις, τα χρηματικά σας έξοδα ή υποχρεώσεις, η εργασία με οικονομικά παραστατικά κ.λπ. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μεγαλύτερη σαφήνεια σε σημαντικά θέματα και σχέδια για εσάς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα σχετίζονται με τις οικιακές ή οικογενειακές σας υποθέσεις. Θα έχετε αφορμές για χαρά ή ικανοποίηση που σχετίζονται με διάφορα γεγονότα ή πρόσωπα της ζωής σας. Οι γυναίκες στη ζωή σας θα φέρουν περισσότερα θετικά συναισθήματα από τους άνδρες κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών.
Μια αποτυχία στο παρελθόν σας θα αποδειχθεί πλέον χρήσιμο μάθημα για εσάς, το οποίο θα χρειαστείτε αυτή την εβδομάδα. Θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε πολύ καλύτερα σε μια κατάσταση που με κάποιο τρόπο έχετε ήδη βιώσει πριν από λίγο καιρό. Η εβδομάδα φέρνει δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα πρόσωπο που γνωρίζετε, που μπορεί να σας στενοχωρήσουν για πολύ καιρό. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε δυναμικές φιλίες, επαφές και σχέσεις. Θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συζητήσεις για θέματα σημαντικά για την προσωπική ή τη δημόσια ζωή σας. Η υγεία σας μπορεί να είναι πρόβλημα εάν πρόσφατα αγνοείτε κάποια συμπτώματα ή παραμελείτε τη θεραπεία που είναι σημαντική για εσάς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα ζήσετε ένα γεγονός με έναν άντρα που θα σας δεσμεύσει σε μια συγκεκριμένη εργασία ή συνάντηση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, σκεφτείτε προσεκτικά τι λέτε, τι μοιράζεστε ή τι δημοσιεύετε στο Διαδίκτυο. Οι άντρες θα χαρούν μια είδηση, μια προσφορά ή μια πρόσκληση. Θα είναι πολύ σημαντικό με τι πραγματικά θα σχετίζεται αυτό και πόσο καλά θα εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη κατάσταση. Οι γυναίκες θα κάνουν πολλή υπομονή στην επικοινωνία τους ή σε δραστηριότητες που σχετίζονται με άτομα που έχουν κάποιο σημαντικό ρόλο στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε την υγεία και την εμφάνισή σας αυτές τις επτά ημέρες.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα 20 έως 26 Νοεμβρίου τα γεγονότα στη ζωή σας θα έχουν μεγάλη εξέλιξη, θα δυσκολευτείτε να εξασφαλίσετε πλήρη ξεκούραση και η ένταση στην καθημερινότητά σας θα είναι μεγαλύτερη. Μέσα στην εβδομάδα, θα πρέπει να κάνετε μια απροσδόκητη αγορά για το σπίτι σας ή μια που σχετίζεται με τις προσωπικές σας ανάγκες. Μπορεί να νιώσετε κάποιες τύψεις ή να ανησυχείτε στην αρχή, αλλά η επιθυμία σας να την έχετε θα επικρατήσει. Ενδιαφέροντα γεγονότα έρχονται στο δρόμο σας αυτή την εβδομάδα στο σπίτι σας. Κάποια από αυτά θα τα περιμένεις, άλλα σίγουρα θα καταφέρουν να σε εκπλήξουν. Μάλιστα, μάλλον θα σας εκπλήξει το άτομο με το οποίο θα συνδεθούν. Γενικότερα, έχετε μπροστά σας μια εβδομάδα που θα προκύψουν νέες ευκαιρίες, μεγαλύτερες ευθύνες, αλλά και μικρότερος χρόνος για την υλοποίησή τους. Φυσικά, δεν θα είστε όλοι έτοιμοι για αυτού του είδους τη δραστηριότητα. Κάποιοι από εσάς θα προτιμήσετε να εστιάσετε την προσοχή σας σε ενδιαφέρουσες εμπειρίες ερωτευμένους ή με φίλους. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για τους ανύπαντρους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου, που έχουν φιλοδοξία να δημιουργήσουν μια νέα ρομαντική φιλία ή αγάπη. Είναι πιθανές νέες γνωριμίες ή μια απρόσμενα ενδιαφέρουσα εξέλιξη μιας ήδη εδραιωμένης σχέσης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, περιμένετε σημαντικά τηλεφωνήματα ή αποφάσεις που σχετίζονται με επερχόμενα γεγονότα και αλλαγές στη δουλειά σας. Για κάποιους από εσάς, αυτά τα γεγονότα φέρνουν ένα σωρό περισσότερες ευθύνες, αλλά χωρίς μεγάλη αλλαγή στην αμοιβή. Είναι πιθανό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να συζητήσετε σχέδια που σχετίζονται με τη στέγαση ή άλλου είδους ιδιοκτησία που θα σχετίζεται με άτομο από τον συγγενικό σας κύκλο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, διάφορα κουτσομπολιά μπορεί να τραβήξουν την προσοχή σας. Η συζήτησή τους από την πλευρά σας θα πρέπει να είναι προσεκτική, για να μην υποτιμάτε τον εαυτό σας μπροστά σε άτομα που έχουν καλύτερη γνώμη για εσάς.
Οι άντρες θα θυμούνται αυτή την εβδομάδα με μερικές ενδιαφέρουσες, απροσδόκητες εμπειρίες και σε ορισμένες περιπτώσεις που συνορεύουν με μικρά θαύματα. Τα προβλήματα κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα περάσουν γρήγορα. Μπορεί να είναι πιο δύσκολη η επικοινωνία με άτομα που πάσχουν από μια σοβαρή ασθένεια ή βρίσκονται στη διαδικασία κάποιας θεραπείας. Οι γυναίκες θα νιώσουν προσβεβλημένες ή απογοητευμένες από τα λόγια ή τις πράξεις μιας γυναίκας με την οποία έχουν σχεδόν καθημερινή διαδικτυακή ή κατ΄ιδιαν επαφή. Είναι πιθανό να σε επισκεφτεί μια στενή σου συγγενής ή φίλη βεβαρημένη με κάποια λύπη στην καρδιά της. Απρόσμενα γεγονότα μέσα στην εβδομάδα θα σας δείξουν ότι μερικές φορές είναι άσκοπο να κάνετε σχέδια για το αύριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα από 20 έως 26 Νοεμβρίου θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά μια πρόταση φιλίας, συνεργασίας ή κοινής δραστηριότητας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις και καθήκοντα. Θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια για την υλοποίησή τους, η οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Οι αλλαγές ή οι καινοτομίες όπου εργάζεστε θα εξελιχθούν με επιτυχία. Λοιπόν, μικρά προβλήματα δεν αποκλείονται, αλλά θα δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να σκεφτεί και να βρει την καλύτερη λύση για αυτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα θελήσετε να έχετε πιο ξεκάθαρες σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα επιδιώξετε να ξεκαθαρίσετε άλυτα ζητήματα ή σχέσεις. Αυτό θα σας έρθει με μεγαλύτερη ευκολία και με πιο θετικά αποτελέσματα. Οι υποχρεώσεις του νοικοκυριού σας που σχετίζονται με το σπίτι σας θα είναι επίσης η προτεραιότητά σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο φροντίζοντας τα ακίνητα που έχετε ή είστε υπεύθυνοι. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας φέρει τύχη για την εξέλιξη ή την ολοκλήρωση πραγμάτων που σας έχουν ανησυχήσει τις τελευταίες εβδομάδες. Η εξέλιξη των σημαντικών γεγονότων αυτή την εβδομάδα θα σας απαιτήσει να σκεφτείτε πολύ πιο προσεκτικά πριν πάρετε μια απόφαση ή ενεργήσετε. Μερικές φορές θα θέλετε συμβουλές, υποστήριξη ή βοήθεια από άλλους ανθρώπους. Οι άνδρες θα πρέπει να δείξουν μια πιο σοβαρή στάση απέναντι στα προβλήματα ή τις προσδοκίες μιας στενής γυναίκας. Μην ψάχνετε για κόλπα ή χειραγώγηση στις πράξεις της. Τα ταξίδια αυτή την εβδομάδα θα έχουν καλή εξέλιξη, όπως και οι ξένες επαφές σας με ανθρώπους από διάφορες χώρες. Οι γυναίκες θα έχουν την τάση να χάνουν το χρόνο τους, να χάνουν πράγματα, να εγκαταλείπουν εύκολα την εφαρμογή των ιδεών. Θα περιμένετε επιτυχία με βάση τις προηγούμενες ενέργειές σας, αλλά μπορεί να απογοητευτείτε. Στην πραγματικότητα, θα είστε αρκετά απρόβλεπτες συναισθηματικά, κάτι που δύσκολα θα εκπλήξει τους γύρω σας.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα 20 έως 26 Νοεμβρίου, όλα θα πάνε στραβά, χαοτικά, χωρίς πολλές ευκαιρίες για έλεγχο ή προγραμματισμό. Μέσα στην εβδομάδα θα σας δοθούν ευκαιρίες να αναπτύξετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Φυσικά, τίποτα δεν θα γίνει χωρίς τις δικές σας προσπάθειες και σκληρή δουλειά. Μόνο τότε, μπορεί να αναμένεται η εμφάνιση μιας ευνοϊκής ευκαιρίας ή τύχης. Περιττό να πούμε ότι οι όποιες ανοησίες θα έχουν τις συνέπειές τους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να εμπλακείτε σε σημαντικές συζητήσεις που σχετίζονται με χρήματα και οικονομικά και να περιμένετε την εξέλιξή τους. Θα πρέπει να ξοδέψετε χρήματα σε μια γυναίκα που πιθανότατα θα είναι από την οικογένειά σας ή θα έχει ιδιαίτερο λόγο για να το κάνει. Ένας άντρας που γνωρίζετε πρόσφατα θα αναζητήσει επαφή μαζί σας ή θα σας ζητήσει μια χάρη. Η εβδομάδα μπορεί να σας εκπλήξει με την ανάπτυξη ενός προβλήματος υγείας για έναν συγγενή σας. Κάποια αναστροφή είναι πιθανό να συμβεί ως αποτέλεσμα μιας νέας διάγνωσης ή θεραπείας. Μπορεί να έχετε πρόβλημα με έναν συγγενή που δεν είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη θεραπεία. Αυτή η εβδομάδα φέρνει ποικίλες εκπλήξεις στην οικογένειά σας. Κάποια μπορεί να σχετίζονται με συγγενείς ή φίλους της οικογένειάς σας που ζουν κοντά ή μακριά. Οικογενειακές επισκέψεις, συναντήσεις και ταξίδια είναι δυνατές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για αρραβώνες ή γάμο, για όσους σχεδιάζουν μια τέτοια εκδήλωση ή έχουν μια πρόσκληση να την παρακολουθήσουν. Οι γυναίκες θα προσπαθήσουν να αποκρυπτογραφήσουν τις προθέσεις των ανθρώπων που μιλούν ή ενεργούν αυτή την εβδομάδα με ασυνήθιστο ή περίεργο τρόπο. Θα αναζητάτε απαντήσεις σε ερωτήσεις που σας απασχολούν, αλλά είναι απίθανο να τις πάρετε ακριβώς αυτή την εβδομάδα. Προσοχή θα απαιτήσει το παιδί σας, που θα καταφέρει να σας εκπλήξει με κάτι. Οι άνδρες θα έχουν σημαντικές προσδοκίες για την εξέλιξη των προσωπικών ή επαγγελματικών τους υποθέσεων κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Συζητήσεις ή κοινές ενέργειες με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους θα σας ωφελήσουν. Η γυναίκα με την οποία συγκατοικείτε ,σύζυγος ή φίλη, θα σας δημιουργήσει ένταση με τη συμπεριφορά της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα 20 έως 26 Νοεμβρίου πρόκειται να δεσμευτείτε για κάτι σημαντικό που θα σχετίζεται με φίλους, ομοϊδεάτες ή συναδέλφους σας. Θα εμφανιστούν νέα άτομα στον κύκλο των συγγενών, φίλων ή γειτόνων σας. Στην αρχή, θα είστε επιρρεπείς σε προκαταλήψεις εναντίον αυτών των ανθρώπων, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Αυτή είναι μια εβδομάδα όπου θα λάβετε ποικίλες πληροφορίες για διαφορετικούς ανθρώπους και γεγονότα. Θα προκύψουν ενδιαφέροντα θέματα συνομιλίας με άτομα από το σπίτι σας ή με φίλους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μια προσφορά ή μια πρόσκληση θα σας πιέσει να δώσετε μια γρήγορη συγκεκριμένη απάντηση. Μπορεί να βρεθείτε απροετοίμαστος για μια τέτοια απόφαση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να σχετίζεται με την υγεία σας ή κάποιου αγαπημένου σας προσώπου. Τα έσοδά σας αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι ιδιαίτερα μεγάλα και δεν πρέπει να περιμένετε εκπλήξεις. Αντίθετα, μπορεί να προκύψουν απρόσμενα έξοδα, αλλά αυτό δεν φέρνει δράμα στη ζωή σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ευνοϊκές ευκαιρίες που θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα για να επενδύσετε μέρος των αποταμιεύσεών σας σε μια νέα ιδέα ή επένδυση. Με τον καιρό, αυτή θα αποδειχθεί μια σωστή, επιτυχημένη κίνηση για εσάς. Αυτή η εβδομάδα θα φέρει καλή τύχη σε πολλούς από εσάς που θα είστε απασχολημένοι με παρουσιάσεις, εξετάσεις ή μια συνέντευξη για δουλειά.
Αυτή η εβδομάδα θα έχει μια ενδιαφέρουσα επιρροή στην επαγγελματική σας εξέλιξη ή στα επαγγελματικά σας. Τα γεγονότα αυτών των επτά ημερών θα είναι προάγγελος σημαντικών στιγμών που θα έρθουν τις επόμενες εβδομάδες. Μην παραμελείτε ευθύνες ή υποσχέσεις που σχετίζονται με άτομα που ζουν σε άλλο οικισμό. Οι άνδρες θα υποκύψουν στη μεγαλύτερη πίεση όταν εκτελούν σημαντικά καθήκοντα. Αυτό μπορεί να αντανακλά την υγεία ή τον ύπνο τους. Θα πρέπει να πάτε σε διαφορετικά μέρη, να γνωρίσετε διαφορετικούς ανθρώπους. Θα περιμένετε σχόλια σχετικά με την ιδέα, το έργο ή την πρότασή σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα υπάρχει κάτι που θα σας ενθουσιάσει. Οι γυναίκες θα είναι πειραματικές στην εξέλιξη των υποθέσεων τους και θα έχουν μεγαλύτερες ελπίδες για το μέλλον τους. Θα υπάρξει θετικός αντίκτυπος στη διάθεσή σας μέσω ανθρώπων που έχουν βιώσει πρόσφατα κάποιο δράμα στη ζωή τους και έχουν αρχίσει σταδιακά να ανακάμπτουν. Θα υπάρξουν μέρες που η ταχύτητα εξέλιξης ορισμένων γεγονότων δεν θα σας δώσει χρόνο για να περιηγηθείτε σε αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

ΖΥΓΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 20 έως 26 Νοεμβρίου, να είστε έτοιμοι για τα απρόοπτα, για εκπλήξεις ή την απρόσμενη εξέλιξή τους, για απρογραμμάτιστες συναντήσεις ή συναισθηματικά νέα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα επενδύσετε ενέργεια στην υλοποίηση αρκετών σημαντικών δεσμεύσεων που σχετίζονται με διάφορα άτομα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά τα πράγματα θα αφορούν άτομα στον κύκλο των συγγενών ή των φίλων σας. Αυτή η εβδομάδα φέρνει νέες γνωριμίες με άτομα από κοντά και μακριά ή με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να εμφανιστούν νέα άτομα στην οικογένειά σας ή στον κύκλο των συναδέλφων σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την αγορά ή την απόκτηση ενός νέου κατοικίδιου. Αυτή την εβδομάδα θα συνεχιστεί η εξέλιξη ορισμένων σημαντικών γεγονότων που συνέβησαν τους τελευταίους μήνες και σας προκάλεσαν συναισθηματικό στρες και άγχος. Τα πράγματα πλέον θα είναι πιο ξεκάθαρα ως εξέλιξη και σίγουρα η ένταση τους θα μειωθεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα προγραμματίσετε επανασυνδέσεις, μετακομίσεις ή άλλα σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με συγγενείς. Στην ερωτική σας ζωή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μια δυσάρεστη αντιπαράθεση που σχετίζεται με παρεξήγηση ή προσβολή από την πλευρά του συντρόφου σας. Οι εκδηλώσεις ζήλιας θα κάνουν τη σχέση σας ακόμα πιο περίπλοκη. Ακόμη και η παρουσία ενός παιδιού στη σχέση σας δεν θα σας βοηθήσει. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε έξοδα για ένα παιδί ή θα λάβετε χρήματα που σχετίζονται με ένα παιδί. Οι άντρες θα έχουν μια δυνατή εβδομάδα στην οποία θα χαρούν διάφορα νέα και θα καταφέρουν να πετύχουν σημαντικά αποτελέσματα. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας με ένα λαχείο ή μια κλήρωση. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν κανονικά, χωρίς απρόσμενες δυσάρεστες εκπλήξεις. Η οικογένειά σας θα βιώσει ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο με το οποίο ενδέχεται να μην μένετε στο ίδιο σπίτι. Οι γυναίκες θα περιμένουν μια εξήγηση ή μια συγγνώμη από ένα άτομο που έχει κάνει ένα λάθος ή τις έχει φέρει σε μια άβολη, εξευτελιστική κατάσταση. Η ερωτική σας ζωή θα υπόκειται στα πράγματα που γράφτηκαν παραπάνω, αλλά για τις παντρεμένες γυναίκες θα υπάρχει μια ευκαιρία να βελτιώσουν τη σχέση στο γάμο τους. Γεγονότα ή συζητήσεις με κάποιον που θα σας επισκεφτεί στο σπίτι σας ή με κάποιον που συγκατοικείτε θα συνδέονται με πολύ έντονα συναισθήματα και θα επηρεαστούν από πληροφορίες που θα προέρχονται από διαφορετικές πηγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα 20 έως 26 Νοεμβρίου θα έχετε προσδοκίες που σχετίζονται με τη θετική εξέλιξη των σχεδίων σας. Η ανάπτυξή τους θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη βοήθεια που περιμένετε να λάβετε από μια γυναίκα ή την υποστήριξή της. Μέσα στην εβδομάδα θα είστε πιο ήρεμοι, θα ακολουθήσετε τη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, συνειδητοποιώντας ότι δεν έχει νόημα να επιβάλλετε πράγματα και ανθρώπους. Θα έχετε την τάση να σκέφτεστε περισσότερο πριν ενεργήσετε ή πριν μιλήσετε. Οι συμβουλές ή η βοήθεια που θα λάβετε κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα σας φανούν χρήσιμες, αλλά μην βιαστείτε να υποσχεθείτε που δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τηρήσετε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μην ξεχάσετε να συγχαρείτε φίλους για μια επιτυχία. Οι συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα θα οφείλονται στην αυξημένη ευαισθησία, την ένταση και κυρίως την αβεβαιότητα σας. Υπάρχει κίνδυνος τέτοια στιγμή να πείτε ή να κάνετε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Συνολικά, αυτή μπορεί να είναι μια ευνοϊκή στιγμή για εσάς, εάν μπορείτε να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο στις πράξεις σας, ώστε να μην πληγώσετε συναισθηματικά άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η υγεία σας ή η υγεία ενός αγαπημένου προσώπου θα απαιτήσει φροντίδα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια και επαφές με ανθρώπους από διαφορετικά χωριά, πόλεις και χώρες. Οι άντρες θα έχουν ενδιαφέρουσες επαφές με γυναίκες που θα μοιραστούν μαζί τους ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες. Είναι πιθανό να προκύψει μια ιδέα από μια τέτοια συζήτηση, η εφαρμογή της οποίας θα σας αποφέρει κάποιο όφελος ή επιτυχία. Πρόκειται να έχετε μια σημαντική και παραγωγική συζήτηση με έναν ηλικιωμένο ή πιο έμπειρο άνδρα σχετικά με μια μελλοντική δουλειά, επιχείρηση ή κοινό έργο. Οι γυναίκες θα είναι ανυπόμονες και τείνουν να προσβάλλουν ή να κατηγορούν άλλους ανθρώπους για τις δικές τους αποτυχίες. Μην παίρνετε στα σοβαρά τα λόγια ανθρώπων που δεν γνωρίζετε καλά και που στην πραγματικότητα δεν έχουν κακές προθέσεις απέναντί ​​σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα παρευρεθείτε σε μια φιλική ή οικογενειακή συγκέντρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα 20 έως 26 Νοεμβρίου θα αναζητήσετε και θα καταφέρετε να βρείτε την καλύτερη λύση σε προβλήματα ή προβληματικές σχέσεις στη δουλειά σας. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στη νοοτροπία ή τον χαρακτήρα ανθρώπων από την οικογένειά σας ή τους συναδέλφους σας.
Οι νέες σας γνωριμίες θα είναι πολύ επιβαρυντικές και θα σας επιβαρύνουν ψυχολογικά ή συναισθηματικά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, βασιστείτε περισσότερο στις παλιές σας φιλίες και γνωριμίες με άτομα που είστε σίγουροι ότι είναι πιστοί ή καλοί επαγγελματίες. Σε γενικές γραμμές, έχετε μπροστά σας μια τεταμένη εβδομάδα και αυτό θα επηρεάσει τη συναισθηματική σας κατάσταση, θα είστε νευρικοί, ευαίσθητοι, με γνώμη, εύθυμοι. Βιώστε παρόμοιες καταστάσεις μέσα σας χωρίς να επιβαρύνετε άλλους ανθρώπους με πράξεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Αυτή η εβδομάδα δεν πρέπει να χαθεί δίνοντας προτεραιότητα στα δικά σας συναισθήματα, γιατί αυτές τις επτά ημέρες θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να ξεκινήσετε κάτι νέο στη ζωή σας. Μην απορρίπτετε προσφορές ή προσκλήσεις που θα λάβετε αυτή την εβδομάδα , τέτοιες ενέργειες δεν θα είναι υπέρ σας. Η αποκάλυψη των κακόβουλων ενεργειών ενός ατόμου στον κύκλο των συναδέλφων ή των πελατών σας θα σας δείξει ότι εξακολουθείτε να επιτρέπετε την εσφαλμένη κρίση των γύρω σας. Οι γυναίκες θα βιώσουν ένα οδυνηρό και συναισθηματικά δυσάρεστο γεγονός ή νέα που σχετίζονται με ένα πρόσωπο που γνωρίζουν. Δεν θα σας αρέσουν κάποιες εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα, αν και δεν θα είναι δυσάρεστες. Απλώς δεν θα είστε προετοιμασμένοι για αυτά και θα σας δημιουργήσει κάποια ένταση. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, μπορεί να ετοιμάσετε, να υπογράψετε ή να επωφεληθείτε με κάποιο τρόπο από ένα σημαντικό έγγραφο ή σύμβαση. Οι άνδρες θα συναντήσουν δυσάρεστα άτομα με τα οποία θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσουν. Γενικότερα, η εβδομάδα θα σας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε σημαντικά σχέδια ή ιδέες σας. Τα δεινά δεν θα κρατήσουν πολύ, αλλά δεν πρέπει να τα υποτιμάμε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα 20 έως 26 Νοεμβρίου υπάρχει κίνδυνος να εξαπατήσετε κάποιον, εσκεμμένα ή όχι ή να βιώσετε κι εσείς μια παρόμοια κατάσταση. Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να προγραμματίσετε εκ νέου τις οικονομικές σας υποθέσεις ενόψει κάποιων νέων καταστάσεων στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε αλλαγή μισθού, στην έναρξη ενός νέου επαγγελματικού συμβολαίου ή σε άλλη περίσταση. Οι ενέργειές σας που σχετίζονται με δικαστικά ή νομικά ιδρύματα οικονομικής ή περιουσιακής φύσης θα έχουν καλή εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, διάφορα γεγονότα θα προκαλέσουν την ανάγκη για σημαντικές συζητήσεις στην οικογένειά σας ή στον χώρο που εργάζεστε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα λάβετε πολλές χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες μέσα από τις φιλικές ή επαγγελματικές σας επαφές. Θα εκπλαγείτε από μια προσφορά ή πρόσκληση από έναν άγνωστο ή ένα άτομο με το οποίο δεν έχετε επικοινωνήσει για πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα περιμένετε την παραλαβή ενός εγγράφου, αποστολής ή κάτι άλλο που είναι σημαντικό για εσάς. Γενικότερα, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας, αρκεί να προσεγγίσετε την υλοποίησή τους με υπευθυνότητα και πίστη. Οι άνδρες θα χαρούν καλά νέα που θα είναι σημαντικά για το μέλλον τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα έχουν οικονομικό ή υλικό χαρακτήρα. Θα πρέπει να συζητήσετε σημαντικά θέματα με μια γυναίκα, πιθανώς από την οικογένεια ή τον συγγενικό σας κύκλο. Κάποια προβλήματα αυτή την εβδομάδα θα υποχωρήσουν από μόνα τους. Η τύχη σε κάποια κλήρωση ή λοταρία είναι πιθανή. Οι γυναίκες θα έχουν μια εβδομάδα όπου θα ανταμειφθούν ή θα τιμωρηθούν ανάλογα με τις πράξεις τους , τους προηγούμενους μήνες ή εβδομάδες. Αυτή είναι μια εβδομάδα ανταμοιβής ή τιμωρίας, νέων ευκαιριών που δεν πρέπει να χαθούν. Νέες καταστάσεις, νέα δραστηριότητα, νέες ευκαιρίες και άλλες αλλαγές θα προκύψουν στη δουλειά σας. Θα θυμάστε την εβδομάδα με μια συζήτηση ή μια εμπειρία που σχετίζεται με το προσωπικό ή το οικογενειακό σας εισόδημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 20 έως τις 26 Νοεμβρίου, πρόκειται να βιώσετε συναισθηματικά και αξιομνημόνευτα γεγονότα που σχετίζονται με έναν άνδρα και αυτό το άτομο μπορεί να είναι οποιασδήποτε ηλικίας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα δεσμευτείτε για πράγματα που είναι σημαντικά για τους γονείς σας, τους μεγαλύτερους συγγενείς ή φίλους που θα σας χρειαστούν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρόκειται για προσχεδιασμένες γενικές ενέργειες, συγκεντρώσεις κ.λπ. Οι εκπλήξεις αυτής της εβδομάδας για εσάς θα σχετίζονται με την εμφάνιση και την εξέλιξη γεγονότων που θα αλλάξουν κάποια από τα σχέδιά σας για τις επόμενες εβδομάδες. Είναι δυνατόν τώρα να δεσμευτείτε για διάφορες δραστηριότητες στη γειτονιά, την πόλη ή το χωριό όπου ζείτε. Αυτή η εβδομάδα προαναγγέλλει την παραλαβή χρημάτων, τα οποία μπορεί να σχετίζονται με δάνειο, πώληση αντικειμένων ή περιουσίας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για το κλείσιμο οικονομικών δεσμεύσεων, δανείων και άλλων πληρωμών. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση ή συνάντηση στην οποία θα λάβετε πρόσκληση ή την οποία θα οργανώσετε μόνοι σας. Η ερωτική σας ζωή θα εξελιχθεί καλά, αν μέχρι τώρα έχετε καταφέρει να πάρετε σημαντικές, λογικές και πρακτικές αποφάσεις. Οι νέες ρομαντικές γνωριμίες που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα θα είναι βραχύβιες, αλλά είναι πιθανό να διατηρήσετε φιλικές σχέσεις. Οι άντρες σίγουρα θα χρειαστούν αγάπη, τρυφερότητα, ρομαντισμό και περιπέτεια, είτε είναι ελεύθεροι είτε έχουν σύζυγο. Ας ελπίσουμε ότι ο σύντροφός σας θα αντιληφθεί σωστά τις ορμές και τις επιθυμίες σας, διαφορετικά είναι πιθανές πολύ δυσάρεστες αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για βελτιώσεις στο σπίτι, αλλαγές που σχετίζονται με τη χειμερινή περίοδο κ.λπ. Οι γυναίκες θα βιώσουν πολύ συναισθηματικά την απώλεια ενός ατόμου που γνωρίζουν ή τον χωρισμό ενός φίλου που έχει τα δικά του νέα σχέδια και στόχους στη ζωή του. Θα έχετε σημαντικές προσδοκίες για την εξέλιξη κάποιων γεγονότων αυτές τις επτά ημέρες, από τις οποίες θα περιμένετε κάποιο όφελος για εσάς προσωπικά. Θα επηρεαστείτε πολύ συναισθηματικά από συζητήσεις ή γεγονότα που σχετίζονται με άτομα με τα οποία έχετε στενή σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα από 20 έως 26 Νοεμβρίου, θα ασχοληθείτε με μεγαλύτερες ή πιο υπεύθυνες εργασίες στη δουλειά ή στις επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα αντιμετωπίσετε απροσδόκητα ή ενδιαφέροντα γεγονότα ή αλλαγές στο χώρο εργασίας σας. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να είναι για καλό, αλλά είναι πιθανό να προκληθεί χωρισμός με συναδέλφους, αλλαγή δραστηριότητας, καινοτομίες κλπ.
Αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε να κάνετε μεγάλα σχέδια που σχετίζονται με άτομα από άλλους οικισμούς. Θα προκύψουν νέες συνθήκες που θα φέρουν απροσδόκητες αλλαγές στα σχέδιά σας. Αυτές τις επτά ημέρες θα κάνετε μια σημαντική συζήτηση με άτομο από τον συγγενικό σας κύκλο, που θα αφορά ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες, ενοχλητικές παρεμβάσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις από άτομο, πιθανότατα από κάποιον εκτός του συγγενικού σας κύκλου. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αφορμή για συζήτηση θα είναι μια απώλεια ή ένα σοβαρό πρόβλημα στη ζωή μιας γυναίκας που είναι συγγενής, φίλη ή γειτόνισσα σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα είναι ευχαριστημένοι με νέα που σχετίζονται με τη γέννηση ενός παιδιού. Οι άντρες θα έχουν επαφές με άτομα από το παρελθόν τους που θα εμφανιστούν απροσδόκητα στα κοινωνικά δίκτυα ή σε μια αιφνιδιαστική συνάντηση σε δημόσιο χώρο. Πολλοί θα ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών ή θα λάβουν νέα που θα καθορίσουν τα σχέδιά σας για τον υπόλοιπο χρόνο. Απροσδόκητα ή πρόσθετα χρήματα, περισσότερες συναντήσεις με διαφορετικά άτομα στην πόλη ή το χωριό όπου ζείτε είναι πιθανές. Οι γυναίκες θα κάνουν σοβαρές συζητήσεις στο σπίτι για θέματα που αφορούν μέλη της οικογένειας, τα σχέδιά τους για το μέλλον, τη δουλειά, την υγεία κ.λπ. Κάποιες οικογενειακές εργασίες θα σας προκαλέσουν δυσαρέσκεια, καθώς θα νομίζετε ότι άλλοι θα σας βοηθούσαν στην εκπλήρωσή τους. Θα έχετε δυσανεξία στην τεμπελιά, στην έλλειψη ευθύνης ή στη μεταφορά των ευθυνών αποκλειστικά σε εσάς.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: