,

Όσο είμαι στην αγκαλιά σου, ξέρω ότι μπορώ να αντιμετωπίσω όλα τα πρωινά του κόσμου!

Κλείνουν τα μάτια μου αγόρι μου, θέλω τόσο πολύ να χωθώ και να κοιμηθώ στην αγκαλιά σου… Να μην σκεφτώ αυριανές δουλειές, να μην σκεφτώ άγχη, προβλήματα, στεναχώριες που μας κατατρώνε καθημερινά, μόνο να χωθώ στην αγκαλιά σου. Μα δυστυχώς, δεν μπορώ να τα παραλείψω, ούτε κι εσύ, ούτε κανένας μας. Θα έρθει μια μέρα όμως, που θα τα αφήσουμε όλα πίσω μας….


Έλα τώρα να κοιμηθούμε κι άσε τις ερωτήσεις κρίσεως για αύριο. Μην με ρωτάς αν σε αγαπώ, αφού το μαρτυρούν τα μάτια μου. Μη με ρωτάς αν θα σε αφήσω, αφού το βλέπεις στις πράξεις μου. Η ανασφάλεια ποτέ δεν βοήθησε κανέναν. Έχε πίστη ότι θα βγάλουμε μαζί και το επόμενο πρωινό. Όσο ο Θεός μας δίνει δύναμη και ευλογία, όλου του κόσμου τα πρωινά θα είναι δικά μας. Φίλα με, κάνε μου έρωτα, έλα να γίνουμε ένα. Κανένας να μην μπορέσει να σπάσει αυτό το δεσμό. Τα κρύα σκεπάσματά μας να ζεσταθούν. Τα κορμιά μας να ανεβάσουν θερμοκρασία και εμείς εκεί, σαν βράχοι αγέρωχοι, απτόητοι. Κανείς να μην μπορεί να κλονίσει την δυνατή μας σχέση.

Κλείνουν τα μάτια μου αγόρι μου, έλα στην αγκαλιά μου, έλα να κουρνιάσω στη δική σου. Δώσε μου φιλιά που με στέλνουν στον έναστρο ουρανό κι άσε τις ερωτήσεις κρίσεως να περιμένουν. Όσο είμαι στην αγκαλιά σου, όσο ξέρω ότι με περιμένει η αγκαλιά σου, ξέρω ότι μπορώ να αντιμετωπίσω όλα τα πρωινά του κόσμου. Ενωμένοι, δυνατοί και αγαπημένοι!


Joanna Sou

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: