, ,

Έρωτά μου, σ’ ευχαριστώ που είσαι στην ζωή μου!

Μέσα στο χρόνο δολερές οι καρδιές, δυσχερείς οι στιγμές, μου πούλησαν ακριβές μοναξιές. Μια ευχή είχα αφήσει στο “χθες”, σε υπόγειες στοές, για να δώσει φωνή στις σιωπές. Στίχοι γραμμένοι για εσένα μοναδική μου. Βρήκες τις ευχές εσύ και από εκείνη την στιγμή, άλλαξε σχήμα η γη. Όλα άλλαξαν, μύρισαν στιγμές καυτές. Στιγμές αλλοτινές, με άρωμα της δίνης.


Έρωτά μου, το άρωμά σου σκορπάς μες της νύχτας μου τον ουρανό. Ένα αστέρι έχει πάρει φωτιά στην δική σου αγκαλιά, αστραπές τα φιλιά, με αγγίζεις και το χάδι κυλά στο κορμί μου γαλάζιο νερό. Η καρδιά μου μια πόρτα ανοιχτή που κρατάς το κλειδί… Θα καταλάβεις πότε ότι είσαι όλος μου ο θησαυρός; Μες την σκέψη μου γυαλί κοφτερό. Περνάς κατάστηθα και μου στρώνεις την κάθε στιγμή. Μειλίχιο χαμόγελο φοράς και όταν χαμογελάς στάζει η ανάσα μου σε μία ματιά σου.

Μία λέξη, ένα απλό “σ’ αγαπώ” μου είναι τόσο μικρό να στο πω! Συναισθήματα σε άδειο χαρτί, δεν μπορούν να γραφτούν, είναι τόσα πολλά, τι να πουν! Δεν χωρούν. Ανατέλλεις μέσα στη μοναξιά, μέσα στην παγωνιά το χέρι μου κρατάς σφιχτά. Το μοναδικό που επιθυμώ απ’ την ζωή, να μου δίνει πνοή να συνεχίσω να λατρεύω την μορφή σου. Επιθυμώ την ευτυχία σου.


Men’s View – Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: