,

Γιατί τώρα πια θα πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά για να με πείσεις

Δεν το περίμενα να το πω αυτό. Δεν το περίμενα να το νιώσω. Κάποτε προσπάθησα πολύ για να είμαστε μαζί. Κάποτε έκανα όνειρα για την κοινή μας ζωή. Ναι, έκανα λάθη. Ίσως λιγότερο τραγικά από τα δικά σου. Εμφανίστηκες στην ζωή μου ξαφνικά. Εμφανίστηκα στη ζωή σου μια δύσκολη περίοδο. Δεν είχαμε ποτέ σωστό timing. Απ’ την ιστορία μας έμαθα πολλά.


Πέρασα δύσκολα μέχρι να σε ξεχάσω. Τα χρόνια πέρασαν. Κάναμε τις επιλογές μας. Εμείς οι ίδιοι άνθρωποι που κάποτε ξεκινήσαμε μια ιστορία. Οι τίτλοι τέλους θεωρητικά έχουν μπει. Έτσι νόμιζα. Έτσι ήθελα να πιστεύω. Ήρθες ξανά. Ήρθες εφόσον τα τακτοποίησες όλα, να συνεχίσουμε την ιστορία μας από εκεί που την αφήσαμε. Με άνεση. Σαν να μην έγινε τίποτα ποτέ.

Χμ… Αγαπητέ μου, τώρα είναι η δική μου ώρα να πάρω την ρεβάνς. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να με κερδίσεις. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Δεν θέλεις; Δικαίωμά σου. Μην αναστατώνεις την ζωή μου όταν δεν έχεις τίποτα να της προσφέρεις. Μην ελπίζεις ότι θα γυρίσω πίσω. Μ’αρέσει να προχωράω. Αν έχεις τα κότσια, περπάτησε δίπλα μου. Δεν είμαστε εχθροί. Δύο άνθρωποι που αγάπησαν ο ένας τον άλλον με διαφορετικό τρόπο είμαστε.


Χρυσάνθη Σ.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com