,

Από τότε που βγήκε το block χάθηκαν τα κότσια

Φίλε μου, η γυναίκα μπορεί να έχει τις ανασφάλειές της, αλλά τις κουβαλάει μοναχή της, δεν σου ζήτησε να κάνεις εσύ κάτι γι’ αυτό. Κοίτα τη δική σου καμπούρα, που νομίζεις ότι είσαι δυνατός και τέλειος. Φίλε μου, η δύναμη σου δεν φαίνεται στα λόγια, αλλά στις συνέπειες των πράξεών σου. Φίλε μου, καλό είναι να μάθεις να ξεχωρίζεις κάποιες έννοιες πριν μου μιλήσεις φιλοσοφημένα. Φίλε μου, αναγνώριζε και μάθαινε από τα λάθη σου, πριν μου κάνεις υποδείξεις και μου κουνάς το δάκτυλο.


Φίλε μου, ο άντρας πρέπει να είναι δυνατός για να αντιμετωπίζει τη ζωή, αλλά πρέπει να ξέρει και τα όριά του και να μαθαίνει από τα λάθη του. Δεν είναι αδυναμία να λυγίζεις και να κλαις καμιά φορά. Δεν είναι μόνο για τις γυναίκες το κλάμα. Το συναίσθημα είναι εξίσου και για τον άνδρα. Μάθε να χάνεις και να μην το βάζεις στα πόδια όταν δεν σου αρέσει αυτό που ακούς. Η ζωή δεν είναι για τους ηττημένους, αλλά αν δεν χάσεις πως θα μάθεις;

Τι παράξενοι καιροί! Από τότε που βγήκε το block χάθηκαν τα κότσια και η αντιμετώπιση της ζωής από τον άνθρωπο στα ίσα, χωρίς υπεκφυγές πίσω από τις οθόνες. Η ζωή δεν είναι παραμύθι, αλλά θέλει και το ρομαντισμό της. Η ζωή θέλει δυναμισμό, αλλά χρειάζεται και την ευαισθησία της. Γιατί… τι να την κάνεις τη ζωή αν δεν έχεις και λίγο χρώμα στη ψυχή σου; Φίλε μου… νομίζεις ότι τα γνωρίζεις όλα αλλά τελικά δεν ξέρεις τίποτα!


Joanna Sou

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: