,

Η απειρία σου δεν με τρομάζει

Δε χρειάζεται να με εντυπωσιάσεις με τις τρομερές σου γνώσεις στο Κάμα Σούτρα ή να με ιντριγκάρεις με το πλούσιο παρελθόν σου. Ακόμα και εμπειρίες να μην έχεις, αυτό δεν πρέπει ντροπή να σου γεννά. Κρατάς τα κρυφά μυστικά του σώματός σου για να τα δώσεις όλα, δίχως κενά και απωθημένα, εκεί που θα αξίζει πραγματικά. Το παρελθόν κάποιου, αν δεν είναι έντονο, δε λειτουργεί πάντα αρνητικά. Είναι καλύτερο η ψυχή να μην έχει ποτιστεί με αρνητικά συναισθήματα, να μην έχει στοιβάξει αρνητικά συναισθήματα που ενδεχομένως να κλονίσουν την πίστη του στην αγάπη.


Δε θέλω να με συνταράξεις με τις συγκλονιστικές σου επιδόσεις στο κρεβάτι, ούτε να πιστεύεις πως αν δεν έχεις εμπειρία δε θα μπορέσεις να γίνεις στο τέλος καλύτερος (ή καλύτερη) από όλους αυτούς που βρίσκεις “περπατημένους”. Πολλές φορές, αυτοί που περίμεναν λίγο περισσότερο, στο τέλος απογειώθηκαν πιο όμορφα και δίχως απότομες πτώσεις.

Μην κατεβάζεις το κεφάλι αν θεωρείς πως σε υποβιβάζει το γεγονός πως δεν μοιράστηκες με πολλούς το κορμί σου. Προσωπικά, δεν το θεωρώ κάτι προσβλητικό, αλλά τιμητικό. Μα όπως και να έχει, όποιο παρελθόν και να είχες ή να μην είχες, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως είσαι το πρόσωπο που έχω επιλέξει. Δε θέλω να με εντυπωσιάσεις, αλλά να διανύσουμε μαζί καινούργιους δρόμους. Δε θέλω να υποδυθείς κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Μου αρέσει η απειρία σου, η αγνότητά σου δε με τρομάζει, η δίψα σου δε με απωθεί.


Μαρία Σκαμπαρδώνη


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com