,

Για να περάσεις από την καρδιά μου χρειάζεσαι τιμή, για να μείνεις όμως χρειάζεσαι ψυχή

Ψυχρός εκτελεστής συναισθημάτων, όπλα σου το παγερό σου βλέμμα και η απαθής συμπεριφορά σου. Ψυχρός εκτελεστής των λόγων σου. Καλύτερα να μένεις σιωπηλός. Όμως εσύ διαλέγεις να οπλίζεις τη κυνικότητά σου, τον απόλυτο ρεαλισμό και την απίστευτη ωμότητά σου. Έχεις το χάρισμα να καταστρέφεις στο διάβα σου, κάθε τι καλό υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Ποιος ο λόγος να σκορπάς τις σφαίρες σου και να τραυματίζεις με τα λόγια σου; Πώς θες να κατακτήσεις μια γυναίκα όταν κυριαρχεί η λογική σου; Η ζωή θέλει και λίγο φαντασία, θέλει τρέλα, αυθορμητισμό, μα χωρίς συναίσθημα δεν προχωράς παραπέρα.


Για να περάσεις από τη καρδιά μιας γυναίκας χρειάζεται να έχεις τιμή. Για να χωθείς και να παραμείνεις στη ζωή της χρειάζεται ψυχή. Αν εσύ προτιμάς να παραμένεις μια πέτρα, δεν θα ανάψεις καμιά φλόγα στη καρδιά της. Κράτα τις μαγκιές σου για τους φίλους σου, τις επιτηδευμένες κουβέντες σου για τους επίδοξους φιλόσοφους. Άφησε τα λόγια σου στο καλάθι των άπλυτων ρούχων σου. Χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα με μπόλικο απορρυπαντικό από άρωμα ρομαντισμού, πάθους και πόθου.

Joanna Sou


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: