Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 9-15 Οκτωβρίου 2023

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ – UPDATE: Ο κόσμος αλλάζει δραματικά! Αίσθημα ανασφάλειας! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 9 – 15 Οκτωβρίου, θα συμβεί ένα γεγονός ή εμπειρία που σχετίζεται με μια γυναίκα που θα σας αφήσει έντονη εντύπωση και ανάμνηση στο μυαλό. Κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων, προγραμματίστε καλά τις οικονομικές σας υποθέσεις και μην εμπιστεύεστε υποσχέσεις ή μη επαληθευμένες πληροφορίες. Μη βιαστείτε να κάνετε σχέδια πριν εξασφαλίσετε πραγματικά κεφάλαια και χρόνο για την υλοποίησή τους. Εάν έχετε να κάνετε με έγγραφα οικονομικής φύσης, να είστε προσεκτικοί με τους όρους που αναφέρονται σε αυτά. Τώρα είναι σημαντικό να είστε ρεαλιστές και να είστε προετοιμασμένοι για τυχόν δυσκολίες. Συναισθηματικά γεγονότα ή σημαντικές συζητήσεις που σχετίζονται με κάποιον συγγενή σας περιμένουν αυτήν την εβδομάδα. Είναι πιθανό να είστε ευχαριστημένοι με νέα που σχετίζονται με τη μελλοντική μητρότητα, τη γέννηση ενός μωρού και άλλα παρόμοια γεγονότα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα ζήσετε ενδιαφέροντα ή δυναμικά γεγονότα με κάποιον από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Οι συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι μακροχρόνιες, αλλά μπορεί να αφήσουν πίσω τους μια κακή ανάμνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα αφορούν μικρά πράγματα, που προκαλούνται κυρίως από τη συναισθηματική σας κατάσταση. Η εβδομάδα μπορεί να θυμάται λαμβάνοντας κάποιο όφελος από κληρονομιά, πρόσοδο, αποζημίωση, σύνταξη, κοινωνική βοήθεια, ασφάλιση, κ.λπ. Οι άντρες θα χρειαστούν περισσότερη τρυφερότητα και ζεστασιά στις σχέσεις τους. Αν λείπει, θα είναι ευερέθιστοι, υπερευαίσθητοι και θα κατηγορούν εύκολα τους άλλους για τη δική τους συναισθηματική ή ψυχική αστάθεια μέσα στην εβδομάδα. Αυτή η εβδομάδα φέρνει την πιθανότητα απροσδόκητων μικρών εισοδημάτων για εσάς. Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι πιο επαγγελματικές και υπεύθυνες στην εκτέλεση των επίσημων καθηκόντων τους. Υπάρχει κάποιο χάος στην οικογένειά σας λόγω διαφορετικών ενδιαφερόντων και σχεδίων για το μέλλον. Οι συγκρούσεις σε αυτά τα θέματα θα είναι συναισθηματικές και δυσάρεστες. Μερικοί από εσάς πρόκειται να αποχωριστείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο για διάφορους λόγους ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 9 – 15 Οκτωβρίου, θα είστε ευχαριστημένοι με μια κατάσταση ή εμπειρία που σχετίζεται με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με άτομα που προσπαθούν να χειραγωγήσουν με κάποιο τρόπο την προσωπική σας ζωή. Το αν αυτή η σχέση διατηρείται ή όχι είναι άσχετο σε αυτό το σημείο. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι να προφυλαχτούμε από τη λήψη λανθασμένων αποφάσεων με γνώμονα τις αυτόκλητες συμβουλές από «καλοθελητές». Αυτή την εβδομάδα θα έχετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο, τις οποίες θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη και να μην προσεγγίσετε απροετοίμαστες ενέργειες που θα σας περιμένουν. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί από εσάς έχετε επερχόμενα γεγονότα που σχετίζονται με ταξίδια, επαφές ή συναντήσεις με άτομα από διαφορετικούς οικισμούς. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα που θα σας σταλούν εκτός της πόλης ή της χώρας σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια ανεξάρτητα από τον σκοπό της. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις που θα είναι σημαντικές για τις μελλοντικές σας υποχρεώσεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για νομικές ή δικαστικές υποθέσεις, επαφές με δικηγόρο ή συμβολαιογράφο κ.λπ. (αν παραστεί ανάγκη). Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα δημιουργήσετε μια νέα φιλία, η οποία θα είναι μέσα από τις επαγγελματικές σας επαφές ή την κοινωνική σας δραστηριότητα. Οι γυναίκες θα έχουν επαφή με έναν άντρα που θα μιλάει για ένα πράγμα, θα σκέφτεται το άλλο με το κεφάλι του και ένα τρίτο θα τελειώνει στην πραγματικότητα. Είναι πιθανό αυτό το άτομο να είναι άτομο από τον κύκλο των συγγενών σας. Η εβδομάδα θα ευνοήσει την ανάπτυξη των οικονομικών σας σχεδίων, καθώς και την ενασχόληση με δραστηριότητες από τις οποίες περιμένετε καλά έσοδα. Οι άντρες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν σοβαρά με έναν άλλο άντρα από τον συγγενικό τους κύκλο. Είναι πιθανό να προκύψει μια διαμάχη μεταξύ σας, στην οποία ο καθένας θα δείξει αδιαλλαξία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα λάβετε χρήσιμες πληροφορίες μέσω ενός φίλου. Πώς να το εκμεταλλευτείτε καλύτερα θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να σκεφτείτε και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για εσάς.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 9 – 15 Οκτωβρίου θα εξετάσετε καταστάσεις, ενέργειες ή αποφάσεις που σχετίζονται με ένα νεαρό άτομο από την οικογένειά σας ή από τον στενό φιλικό σας κύκλο. Ίσως αυτό το άτομο βιώνει τα πρώτα βήματα σε μια σημαντική αλλαγή ζωής. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πρόκειται να βιώσετε ένα γεγονός που σχετίζεται με έναν συγγενή που πιθανώς ζει σε άλλη πόλη. Πολλές από τις εμπειρίες σας αυτή την εβδομάδα θα καθορίσουν την ανάπτυξη σημαντικών σχεδίων για το μέλλον σας. Αναμένετε σημαντικά νέα ή λάβετε μια συγκεκριμένη προσφορά. Πολλοί από εσάς πρόκειται να καλωσορίσετε ή να γνωρίσετε νέα άτομα στον οικογενειακό, φιλικό ή επαγγελματικό σας κύκλο. Αυτή η εβδομάδα θα ευνοήσει μια συνάντηση με μια νέα αγάπη, μια νέα ερωτική περιπέτεια ή φλερτ, αλλά δεν πρέπει να παίζετε με τα συναισθήματα των άλλων. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μερικοί από εσάς θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι που θα είναι πολύ περίπλοκο συναισθηματικά. Αποφύγετε να φορτώνετε εκ των προτέρων τον εαυτό σας με αρνητικές προσδοκίες ή ανησυχίες. Τα πράγματα θα λειτουργήσουν με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Δώστε τους χρόνο και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Προετοιμαστείτε αυτές τις επτά ημέρες για περισσότερους φόρτους εργασίας και δεσμεύσεις, αλλά με κινητοποίηση από την πλευρά σας, όλα θα προχωρήσουν κανονικά. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει ένταση που σχετίζεται με τα χρήματα. Είναι πιθανές μικρότερες ή πολύ αβέβαιες εισπράξεις και κέρδη. Στο χώρο εργασίας σας θα προκύψει μια ίντριγκα ή μια κατάσταση που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αγνοήστε κουτσομπολιά ή ακατάλληλες παρατηρήσεις στο χώρο εργασίας σας. Οι γυναίκες θα έχουν πολλά επαγγελματικά καθήκοντα ή μια σημαντική περίσταση θα απαιτήσει μια επίσκεψη σε κάποιο κρατικό ίδρυμα. Ενέργειες που σχετίζονται με κάποιο κίνδυνο, με ρεύμα ή νερό, με μια τεχνική που δεν έχετε χρησιμοποιήσει πριν, θα απαιτήσουν προσοχή. Μην αγνοείτε τα λόγια ή τις συμβουλές των γύρω σας. Οι άνδρες θα επικεντρωθούν κυρίως στις οικονομικές τους υποθέσεις, οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία τους για επιτυχημένη εξέλιξη. Αυτή η εβδομάδα θα απαιτήσει από εσάς να προγραμματίσετε πιο υπεύθυνα τις υποθέσεις σας, ειδικά αυτές που σχετίζονται με νέα εγχειρήματα ή κάποια άλλη αλλαγή. Οι ενέργειές σας που σχετίζονται με ένα νομικό ή δικαστικό ίδρυμα θα έχουν καλή εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 9 – 15 Οκτωβρίου, πολλοί θα βιώσουν ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα στην οικογένεια ή τον συγγενικό κύκλο. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με γενέθλια, ονομαστική εορτή, επέτειο, γάμο κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, νέα ή παλιά προβλήματα θα σας προκαλέσουν να πάρετε μια απόφαση που πιθανότατα αναβάλλατε μέχρι τώρα. Οι νέες καταστάσεις θα απαιτήσουν από εσάς να ενεργήσετε πιο αποφασιστικά στην αντίστοιχη κατάσταση στην οποία θα βρεθείτε. Μην έχετε υπερβολική αυτοπεποίθηση αυτή την εβδομάδα εάν έχετε δεσμεύσεις με μηνύσεις ή νομικές υποθέσεις. Μην αγνοήσετε τη συμβουλή ενός στενού προσώπου, που μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα έχετε ενδιαφέρουσες ερωτικές συναντήσεις και εμπειρίες. Κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για σημαντικά θέματα για το μέλλον της σχέσης σας. Μια ρομαντική σχέση με έναν σύντροφο που ζει ή εργάζεται σε άλλη πόλη ή χώρα θα περάσει από μια πιο ιδιαίτερη εξέλιξη. Θα εξαρτηθούν εξ ολοκλήρου και από τα μεμονωμένα ωροσκόπια σας. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ένα όνειρο ή άλλη δυνατή εμπειρία που σχετίζεται με ένα άτομο που δεν ζει πια. Μπορεί να σας αναστατώσει ή να σας μπερδέψει με αυτό που σας δίνει ως πληροφορία. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε ένα τηλεφώνημα ή κάποια άλλη δέσμευση που σχετίζεται με άτομο με το οποίο είχατε μια δύσκολη σχέση στο παρελθόν. Οι γυναίκες θα αναγκαστούν να πάρουν μια σημαντική απόφαση που σχετίζεται με το δικό τους παιδί. Το δυσάρεστο είναι ότι αυτό θα συμβεί υπό πίεση από άλλα άτομα της οικογένειας ή άλλες απροσδόκητες συνθήκες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, νέα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού μπορεί να σας εκπλήξουν στον κύκλο των συγγενών, φίλων ή γειτόνων σας. Μια γυναίκα θα δείξει ένα πολύ ασυνήθιστο ενδιαφέρον για την προσωπική σας ζωή. Οι άνδρες θα αναζητήσουν οικονομική ασφάλεια και νέες ευκαιρίες για επιπλέον ή υψηλότερο εισόδημα. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά αν δεν έχετε αποκτήσει αρκετή επαγγελματική ή εμπειρία ζωής. Η επιθυμία σας να κάνετε περισσότερη δουλειά κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα σας κάνει οξύθυμους και θα δυσκολευτείτε να δεχτείτε τις απόψεις ή τις συμβουλές άλλων ανθρώπων.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 9 – 15 Οκτωβρίου, θα πρέπει να βασιστείτε κυρίως στη δική σας διαίσθηση και εμπειρία σε ενέργειες που σχετίζονται με χρήματα ή οποιαδήποτε οικονομικά έγγραφα. Μπορεί να προκύψει ένα απροσδόκητο σφάλμα ή κάποιος μπορεί απροσδόκητα να σας παραπλανήσει με εσφαλμένες πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα βιώσετε ένταση για ένα ταξίδι ή θα έχετε ανησυχίες που σχετίζονται με άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Μια δέσμευση με την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου που θα βασιστεί σε εσάς για κάποια βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές είναι πιθανή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι επαφές σας με άτομα από άλλες πόλεις ή χώρες θα είναι περίπλοκες και σχεδόν πάντα σχετίζονται με την επίλυση προβλημάτων ή τον προγραμματισμό σημαντικών γεγονότων. Χρησιμοποιήστε κάποιες ευνοϊκές τάσεις αυτή την εβδομάδα για να επιλύσετε οικονομικά θέματα με συγγενείς ή άτομα με τα οποία έχετε ιδιαίτερη σχέση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με τις εισπράξεις μετρητών στον προσωπικό ή οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Μια συνάντηση ή συζήτηση μέσα στην εβδομάδα θα δοκιμάσει την υπομονή σας. Αυτό θα είναι ένα άτομο που κατηγορεί όλους τους άλλους για όλα, αλλά δεν βλέπει το δικό του λάθος. Αυτές οι ερωτικές σχέσεις θα έχουν μια περίπλοκη εξέλιξη, στην οποία εμπλέκεται ένα τρίτο πρόσωπο ξεκάθαρα και κρυφά. Οι εκδηλώσεις ζήλιας θα είναι δικαιολογημένες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταφεύγει κανείς στην αγένεια και τις προσβολές. Υπάρχει πολιτισμένος τρόπος να μιλήσεις για αυτό το θέμα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα σας ευχαριστήσει μια είδηση ​​ή μια πρόσκληση σε μια συγκέντρωση. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να διαφημίσετε τη δική σας επιχείρηση ή να πουλήσετε το δικό σας ακίνητο, τα δικά σας προϊόντα, υπηρεσίες κ.λπ. Οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν ένα υποκριτικό και ανόητο άτομο που δεν ξέρει καν πώς να κρύψει τις πραγματικές του προθέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποθηκεύστε προσεκτικά σημαντικές πληροφορίες, ιδέες, φιλίες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρησιμοποιήσει εναντίον σας ή προς όφελός του. Στην προσωπική σας ζωή, θα καταφέρετε να επιτύχετε κατανόηση και αρμονία στις σχέσεις σας με ανθρώπους που αγαπάτε. Οι γυναίκες θα έχουν εμπειρίες με νέους ή με παιδιά. Θα περάσετε κάποιες δυσκολίες ή αγχωτικές καταστάσεις αυτή την εβδομάδα, αλλά θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε τέτοιες προκλήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 9 – 15 Οκτωβρίου σας περιμένει η εμφάνιση διαφόρων απρόβλεπτων καταστάσεων που σχετίζονται με τον γάμο ή την οικογένειά σας. Μπορεί να σχετίζονται με διάφορα πράγματα, αλλά γενικά θα σχετίζονται με πολύ άγχος, συναίσθημα και ένταση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορείτε να περιμένετε γεγονότα που σχετίζονται με οικονομικά έξοδα. Θα έχουν προκαλέσει την ανάγκη να μιλήσετε με άτομα από τον κύκλο των συγγενών, φίλων, γνωστών ή κυβερνητικών αξιωματούχων. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε συζητήσεις που σχετίζονται με αποφάσεις που θα είναι σημαντικές για την αγάπη ή τη φιλική σας σχέση. Θα προκύψει μια κατάσταση όπου θα πείτε ή θα μοιραστείτε πράγματα που δεν είχατε το θάρρος ή την αυτοπεποίθηση να κάνετε ένα τέτοιο βήμα πριν. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα προσφέρετε βοήθεια σε έναν φίλο που περνάει το δικό του προσωπικό δράμα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να έχετε επιτυχία στη δουλειά σας ή θα λάβετε μια ενδιαφέρουσα προσφορά που σχετίζεται με μια νέα επαγγελματική δέσμευση. Μπορεί να λάβετε πρόσθετη αμοιβή ή κάποιο άλλο κίνητρο. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τακτοποίηση διαφόρων εγγράφων, συμβάσεων κλπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με τις γυναίκες που θα μοιραστούν μαζί σας διάφορες φήμες. Θα είναι κάπως ενδιαφέροντα και περίεργα για εσάς, αλλά μην μπείτε στον πειρασμό να τα μοιραστείτε με άλλα άτομα, καθώς κινδυνεύετε να απαξιώσετε τον εαυτό σας και δεν είναι σίγουρο αν είναι αληθινά. Οι άνδρες θα είναι πιο νευρικοί και θα ανησυχούν για το άγνωστο της εξέλιξης γεγονότων που έχουν σημαντικό νόημα για αυτούς. Ακούστε τα λόγια και τις συμβουλές όσων θα σας μιλήσουν από τη θέση ανθρώπων που έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις με εσάς. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για την επίτευξη συμφωνιών και διευθετήσεων οικονομικής φύσης. Οι γυναίκες θα έχουν αρκετές σημαντικές συναντήσεις ή συζητήσεις. Θα ανταλλάξετε πληροφορίες και θα αναζητήσετε νέες πληροφορίες που είναι σημαντικές για τις αποφάσεις και τις δραστηριότητές σας. Οι επαφές σας θα πρέπει να είναι προσεκτικές και να μην επιδίδονται στην κοινή χρήση προσωπικών, εμπιστευτικών πληροφοριών.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 9 – 15 Οκτωβρίου θα συζητήσετε πληροφορίες ή νέα που θα σχετίζονται με γεγονότα στη ζωή μιας στενής γυναίκας ή φίλης σας. Μέσα στην εβδομάδα θα ζήσετε ένα χαρμόσυνο γεγονός που θα έχει σχέση με άτομο από το στενό συγγενικό ή φιλικό σας περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα δείξετε συμπάθεια για μια προσωπική επιτυχία ή ένα άλλο γεγονός συναδέλφου ή γειτόνων, που μπορεί να αποτελέσει ακόμη και αφορμή για μια απρόσμενη συγκέντρωση. Αυτή την περίοδο, να είστε πολύ προσεκτικοί στις επαφές σας με άτομα με τα οποία θα πρέπει να επικοινωνήσετε. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με όσους έχουν γκρινιάρη χαρακτήρα, ευαίσθητο ή υποκριτικό. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, εύκολα θα προκύψουν διαφωνίες λόγω διαφορετικών απόψεων για επαγγελματικά, κοινωνικά ή πολιτικά θέματα κ.λπ. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για αγορές ή πωλήσεις (εάν ασχολείστε με το εμπόριο ή τη μεταποίηση). Η μόνη μου συμβουλή είναι να μην ενεργείτε βιαστικά και με γνώμονα την επιθυμία για κέρδος. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο και πόρους για την προετοιμασία ενός σημαντικού γεγονότος που έρχεται στο εγγύς μέλλον. Πιθανές είναι οι επαφές με κυβερνητικά, δικαστικά, τραπεζικά ή φορολογικά ιδρύματα, που δεν φέρνουν εκπλήξεις. Οι άντρες θα περάσουν μια πολύ δυνατή περίοδο, με ευκαιρίες να πετύχουν σημαντικές επιτυχίες και πραγματοποίηση. Θα λάβετε χρήσιμες συμβουλές, βοήθεια, υποστήριξη ή κατανόηση στις υποθέσεις σας από έναν συνάδελφο ή φίλο. Οι συζητήσεις με στενούς συγγενείς θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο ξεκάθαρα τους λόγους για κάποια από τα άγχη και τους φόβους σας. Για τις γυναίκες, η εβδομάδα φέρνει μια ευνοϊκή ευκαιρία για δράσεις που σχετίζονται με την περιουσία, το σπίτι. Τα παιδιά και τα εγγόνια θα βασίζονται σε εσάς με πολλούς τρόπους, αλλά δεν πρέπει να το παρακάνετε με την παρέμβασή σας στην επίλυση των προβλημάτων τους. Πρέπει να μάθουν κάποια πράγματα μόνοι τους και ανάλογα με την ηλικία τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 9 – 15 Οκτωβρίου, θα σκεφτείτε πιο προσεκτικά και θα πάρετε μια τελική απόφαση για πράγματα που σχετίζονται με το παιδί σας ή με κάποιον μικρότερο από εσάς. Γενικότερα, αυτή την εβδομάδα πρόκειται να μιλήσετε στο σπίτι για θέματα που αφορούν το μέλλον ενός μέλους της οικογένειάς σας. Είναι πιθανό αυτές οι συνομιλίες να σχετίζονται με ένα ευαίσθητο θέμα, που απαιτούν περισσότερη διακριτικότητα και διπλωματία κατά τη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος. Γενικά, καλό είναι να είστε πιο προσεκτικοί με τα συναισθήματά σας αυτή την εβδομάδα. Να είστε προσεκτικοί όταν δίνετε ή παίρνετε χρήματα από κάποιον που έχει αμφισβητούμενη φήμη. Κάποιοι από εσάς θα έχετε ανησυχίες που σχετίζονται με την υγεία ενός παιδιού. Μέσα στην εβδομάδα, ο φίλος σας θα έχει σοβαρά προβλήματα και θα θέλει να μιλήσει μαζί σας. Γενικότερα, έχετε μπροστά σας μια υπέροχη εβδομάδα, στην οποία συγκεκριμένα γεγονότα θα ανεβάσουν την αυτοεκτίμησή σας, θα είναι αφορμή για καλή διάθεση και αισιοδοξία για το μέλλον. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, το όνειρό σας μπορεί να σας δώσει πληροφορίες για ένα θέμα που σας απασχολεί τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες. Οι γυναίκες θα έχουν διάφορα ραντεβού ή θα είναι καλεσμένες σε σπίτια φίλων. Αισθηματικά, θα σας είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε στα διάφορα γεγονότα που πρόκειται να εκτυλιχθούν αυτή την εβδομάδα. Περνάς καλά, καλές πιθανότητες πραγματοποίησης και όλα τα άλλα θα εξαρτηθούν μόνο από σένα. Οι άνδρες θα επηρεάσουν ή θα συμμορφωθούν με τη γνώμη ή την επιθυμία ανθρώπων από το σπίτι τους, από τον κύκλο των συγγενών ή των συναδέλφων τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε ή να επικοινωνήσετε με ενδιαφέροντα άτομα από διάφορα μέρη. Απρόσμενες και δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με ένα πρόσωπο που γνωρίζετε μπορεί να σας αναστατώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 9 – 15 Οκτωβρίου θα περιμένετε αγορά ενός σημαντικού για εσάς αντικειμένου, διευθέτηση ιδιοκτησιακού προβλήματος ή υπόθεσης, απόκτηση ακινήτου, δώρου κ.λπ. Μέσα στην εβδομάδα επείγουσες δεσμεύσεις ενός οικονομικού θέματος θα προκύψουν. Σίγουρα θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη για εσάς, αλλά ο φόρτος εργασίας θα είναι μεγάλος. Μερικές φορές, μπορεί να απογοητευτείτε ή να θυμώσετε γρήγορα για κάτι. Αυτή την εβδομάδα, εσείς ή κάποιος άλλος θα απαρνηθείτε απροσδόκητα μια αμοιβαία συμφωνημένη υπόσχεση ή σχέδιο. Αυτό πιθανότατα θα συμβεί λόγω μιας νέας πρακτικής αξιολόγησης κάποιων περιστάσεων στη ζωή σας. Νέα απροσδόκητα γεγονότα ή εμπειρίες μπορεί να σας παρασύρουν προσωρινά, αλλά να είστε ήρεμοι γιατί η εξέλιξή τους δεν θα σας βλάψει. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε τηλεφωνήματα ή θα λαμβάνετε πληροφορίες από φίλους. Πράγματα που καλό θα είναι να τα ελέγξουμε περαιτέρω. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσέξτε και πάλι τις προσπάθειες χειραγώγησης, εχθρικής προς τους άλλους ανθρώπους. Οι συναντήσεις σας αυτή την εβδομάδα θα σας φέρουν πολύ δυνατά συναισθήματα και εμπειρίες. Οι γυναίκες θα πέφτουν πιο συχνά σε ανεξήγητα θλιβερές καταστάσεις ή κατάθλιψη. Θα έχετε την αίσθηση ότι κάτι ή κάποιος λείπει. ότι δεν κάνεις αυτό που θέλεις, μόνο αυτό που πρέπει να κάνεις. Αυτή η εσωτερική αναταραχή δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένων των πρόσφατων ασαφών γεγονότων στη ζωή σας. Αναζητήστε υποστήριξη και ειρήνη στο σπίτι και ανάμεσα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δημιουργήστε άνεση όχι μόνο για εσάς, αλλά και για αυτούς. Οι άντρες θα είναι αισιόδοξοι αυτές τις επτά ημέρες, πιθανώς λόγω της θετικής εξέλιξης κάποιων σημαντικών γεγονότων ή σχέσεων. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε συζητήσεις, συναντήσεις ή εμπειρίες που σχετίζονται με άτομα με τα οποία έχετε κοινά σχέδια για το μέλλον. Ταξίδια ή πιο δυναμική επικοινωνία με άτομα εκτός του τόπου διαμονής σας είναι δυνατή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Η εβδομάδα 9 – 15 Οκτωβρίου θα είναι ενδιαφέρουσα, γιατί αν και δεν θα εξελιχθεί σύμφωνα με τα σχέδιά σας, ωστόσο θα σας φέρει σημαντικά αποτελέσματα και επιτυχίες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με ένα απόκτημα που θα ανανεώσει το σπίτι ή την οικογενειακή σας γκαρνταρόμπα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να λύσετε το περιουσιακό ή υλικό σας πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα μπορείτε να εκπλήξετε ευχάριστα κάποιον με ένα πρωτότυπο δώρο ή μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να εμφανιστούν επιπλοκές ή προβλήματα με τη μεταφορά, χωρίς όμως δυσάρεστες συνέπειες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με ταξίδια ή άτομα που ζουν μακριά σας. Όταν είναι δυνατόν – περιμένετε! Στη δουλειά σας θα λάβετε υποστήριξη, κατανόηση και θα έχετε χρήσιμες σχέσεις με συναδέλφους ή με πελάτες. Πολλοί θα χαρούν μια νέα ευκαιρία ή μια μοναδική ευκαιρία να κάνουν κάτι σημαντικό για το σπίτι ή την οικογένειά τους. Οι γυναίκες θα ζήσουν μια εβδομάδα εκπλήξεων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα πρέπει να αποφασίσετε και να ενεργήσετε γρήγορα, μερικές φορές σχεδόν παρορμητικά, εμπιστευόμενοι τη δική σας διαίσθηση. Να είστε προσεκτικοί όταν μοιράζεστε προσωπικά στοιχεία ή προσωπικά αντικείμενα. Πρόκειται να ζήσετε μια ευχάριστη ή χρήσιμη εμπειρία. Οι άνδρες θα είναι ανυπόμονοι αυτή την εβδομάδα. Θα δυσκολευτείτε να αναβάλετε τις εργασίες σας για άλλη μια μέρα. Θα θέλετε να τελειώσουν όλα γρήγορα, μέσα σε αυτήν την ημέρα, και φυσικά, με επιτυχία. Επιπλέον έσοδα ή απροσδόκητα χρήματα είναι πιθανά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 9 – 15 Οκτωβρίου φέρνει νέες ελπίδες και νέα σχέδια. Θα προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για να αναπτύξετε καλύτερα τα σχέδιά σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες ερωτικές εμπειρίες ή νέες φιλίες με άτομα από διάφορα μέρη του κόσμου. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα ταξιδέψετε ή θα λάβετε νέα από μακριά που θα προκαλέσουν ιδιαίτερα συναισθήματα. Στο εσωτερικό, η εβδομάδα θα είναι γεμάτη με διάφορες οικιακές ή περιουσιακές εργασίες και προβλήματα. Θα χρειαστεί να βοηθήσετε στην επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τους συγγενείς ή τους στενούς σας φίλους. Για κάποιους από εσάς, θα προκύψει μια απροσδόκητη κατάσταση που σχετίζεται με κληρονομιά ή συναλλαγές, συμφωνίες ή φροντίδα σχετικά με κληρονομική περιουσία, περιουσία ηλικιωμένων συγγενών. Τα οικονομικά έσοδα που θα λάβετε αυτή την εβδομάδα θα είναι διαφορετικά από αυτά που περιμένετε. Πιθανή καθυστέρηση, αλλά πιθανά και απροσδόκητα χρήματα. Εάν είναι δυνατόν, προγραμματίστε τον εβδομαδιαίο προϋπολογισμό σας εκ των προτέρων για να αποφύγετε την ανησυχία και το άγχος. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα λάβετε νέα που σχετίζονται με ένα πρόβλημα υγείας ενός συγγενή, φίλου ή γείτονα. Οι γυναίκες θα έχουν ένα όνειρο που σχετίζεται με ένα άτομο που δεν ζει πια ή θα έχουν ανεξήγητες εμπειρίες που θα δυσκολευτούν να μοιραστούν με άλλους ανθρώπους. Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες για την οικογένειά σας ή έναν συγγενή σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για οικογενειακή συγκέντρωση ανεξάρτητα από τη συγκεκριμένη περίσταση ή τοποθεσία. Οι άνδρες θα περάσουν από κάποια αδιαθεσία υγείας, η οποία μπορεί να σχετίζεται με την παραμονή στο σπίτι ή μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα διαφόρων οικογενειακών προβλημάτων. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να τακτοποιήσετε, να ανανεώσετε και να ανανεώσετε τα αντικείμενα του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΕΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 9 – 15 Οκτωβρίου, πρόκειται να επισκεφτείτε κάποιο ίδρυμα, να κάνετε σημαντικές συνομιλίες ή συναντήσεις με εκπροσώπους μιας κυβέρνησης, τράπεζας ή άλλου ιδρύματος και είναι δυνατές παρόμοιες ενέργειες με άτομα που είναι διευθυντικά στελέχη στην εταιρεία όπου εργάζεστε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε συζητήσεις ή θα βιώσετε γεγονότα που θα επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή, την αγάπη ή τον γάμο σας. Θα έχετε την επιθυμία και την ευκαιρία να εκπλήξετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο με ένα δώρο, αγορά ή κάτι άλλο. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια. Μπορεί να αντιμετωπίσετε γεγονότα που σχετίζονται με ταξίδια που θα προκαλέσουν προσωρινό άγχος στη ζωή σας. Είναι πιθανό αυτή την εβδομάδα να συναντήσετε κάποιον από το δρόμο ή να πάτε κάπου ως καλεσμένος. Γενικότερα, η εβδομάδα σας φέρνει σημαντικές επαφές με ανθρώπους που μένουν μακριά ή είναι ξένοι. Θα ανησυχείτε για νέα που σχετίζονται με την υγεία ενός ατόμου που έχει προβλήματα υγείας εδώ και καιρό. Καλά νέα και γεγονότα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σχετίζονται με χρήματα, οικονομικά έγγραφα, καλύτερη ή πρόσθετη αμοιβή κ.λπ. Οι γυναίκες θα βασίζονται σε πολλές περιπτώσεις στη βοήθεια ή τις πληροφορίες που λαμβάνουν από άλλα άτομα. Δύσκολα θα ζήσετε απογοητεύσεις, αφού θα τα έχετε υπολογίσει όλα καλά από πριν. Ένα άτομο μικρότερο από εσάς θα σας απασχολήσει με τα προσωπικά ή επαγγελματικά του προβλήματα. Οι άντρες θα αντιμετωπίσουν απροσδόκητες καταστάσεις. Οι δουλειές σας θα απαιτήσουν περισσότερη προσοχή, περισσότερη σοβαρότητα και περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθούν. Αυτή είναι μια εβδομάδα που δεν θα καταφέρεις πολλά, αλλά το πιο σημαντικό, δεν θα χάσεις τίποτα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: