,

Περιμένοντας, άλλαξα πορεία…

Περίμενα πολύ. Ανέμενα πολλά. Μα όταν (δεν) ήρθαν, απογοητεύτηκα εξίσου πολύ. Έχουν δίκιο τελικά που μας λένε να μην έχουμε προσδοκίες. Όσο λιγότερα περιμένεις, τόσο περισσότερο εκτιμάς αυτά που έρχονται.
Περίμενα όμως. Περίμενα εσένα. Γιατί ήθελα να μου αποδείξεις για μια φορά, πως ήσουν αυτός που φανταζόμουν. Πως θα δρούσες όπως θα έκανα κι εγώ. Μα δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Και δεν συμπεριφέρονται όλοι με τον ίδιο τρόπο. Δυστυχώς ή… ευτυχώς. Γιατί ο καθένας είναι χαρούμενος στην άγνοιά του.


Περίμενα να ‘ρθεις, όπως θα ερχόμουν εγώ. Ανέμενα ένα σου σημάδι, όπως θα σου έστελνα κι εγώ. Μα εσύ δεν δρας έτσι. Θα έπρεπε να το είχα καταλάβει πια. Θα έπρεπε θαρρείς να το είχα πλέον εμπεδώσει.
Περίμενα πολλά. Μα εν τέλει τίποτα δεν ήρθε. Κι έτσι αποφάσισα να πάω εγώ αλλού. Γιατί εκεί που σε θέλουν, κινούν γη και ουρανό για να σε δουν. Χωρίς καν να το περιμένεις.

Μαρία-Χριστίνα Δουλάμη 


*https://mcswhispers.wordpress.com/

*Instagram: @words_or_whispers

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: