,

Αστρολογικές προβλέψεις 2 – 8 Οκτωβρίου 2023

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ – ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023. ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ; ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ-ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 2 – 8 Οκτωβρίου θα σας είναι δύσκολο να διατηρήσετε μια καλή και αισιόδοξη διάθεση, ανεξάρτητα από το ποιες θα είναι οι συγκεκριμένες καταστάσεις στη ζωή σας. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες θα ασχοληθείτε με διάφορες υποθέσεις και έγγραφα που θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη για εσάς και ένα μικρό χρηματικό ποσό μπορεί να σας εκπλήξει. Οι εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα θα είναι αφορμή για συχνά τηλεφωνήματα με φίλους ή συγγενείς, με τους οποίους θα μοιραστείτε τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σας. Ωστόσο, μην κοινοποιείτε πληροφορίες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν κατάχρηση ή δυσφήμιση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με την επιτυχία ή μια δημόσια εμφάνιση κάποιου συγγενή σας. Θα χαρείτε να δείτε μια θετική εξέλιξη ορισμένων προσωπικών υποθέσεων στη ζωή ενός παιδιού, ανιψιού, μικρότερου αδελφού ή αδελφής. Για κάποιους από εσάς, η εβδομάδα φέρνει μια πρόσκληση για αρραβώνα, γάμο ή άλλη σημαντική οικογενειακή συγκέντρωση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να αντιμετωπίσετε άγχος που σχετίζεται με ένα περιστατικό ή ένα δράμα ζωής στη ζωή κάποιου που γνωρίζετε. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αλλαγές σε ορισμένα από τα εβδομαδιαία σας σχέδια. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε πιο ανοιχτοί στις συμβουλές και τις προτάσεις που θα λάβετε. Σε γενικές γραμμές, αυτή την εβδομάδα θα είναι σημαντικό για εσάς να εξασφαλίσετε περισσότερη άνεση, να έχετε οικείες και ρομαντικές εμπειρίες στην αγάπη ή την οικογενειακή σας σχέση. Θα θελήσετε να εστιάσετε στην επίτευξη κυρίως προσωπικών επιτυχιών ή εκείνων που είναι σημαντικές για εσάς. Οι γυναίκες θα πρέπει να δείξουν πιο λαμπερή παρουσία στην οικογένεια ή στη δουλειά τους, με τις ευθύνες με τις οποίες θα ασχοληθούν αυτή την εβδομάδα. Θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες μπροστά σας και θα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συζητήσεις. Οι άνδρες θα είναι σίγουρα το «αφεντικό» στο σπίτι αυτή την εβδομάδα. Πολλές ευθύνες θα περιμένουν τη δέσμευση και την απόδοσή σας. Θα προκύψουν υποθέσεις που αφορούν έγγραφα, πληρωμές, διευθέτηση συμβατικών σχέσεων κ.λπ. Με κάποιους ανθρώπους ή με κάποια σχέδια θα πρέπει να χωρίσετε, αλλά αυτό δεν πρέπει να προκαλεί άγχος, φόβο ή δράμα στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 2 – 8 Οκτωβρίου, η προσοχή σας θα στραφεί σε χρηματικά θέματα που σχετίζονται με κάποιο τρόπο με συγγενείς. Αυτό μπορεί να σχετίζεται τόσο με τη λήψη κάποιου εισοδήματος όσο και με σημαντικά ή μεγαλύτερα έξοδα. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που θα σας δώσουν την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητες και τις δεξιότητές σας στη δουλειά ή σε κάποιο άλλο συγκεκριμένο επάγγελμα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, προγραμματίστε τις προτεραιότητες και τις ενέργειές σας με γνώμονα μόνο την επιθυμία να δείξετε τις ικανότητές σας, όχι λόγω κέρδους με οποιοδήποτε κόστος. Έτσι, θα μπορέσετε να ενεργοποιήσετε τους κραδασμούς της επιτυχίας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε σημαντικές σχέσεις με άτομα από την οικογένειά σας που ζουν σε διαφορετικούς οικισμούς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε έναν ευνοϊκό χρόνο για να εκπληρώσετε τις επαγγελματικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, να ξεκινήσετε και να εφαρμόσετε νέες ιδέες ή μια νέα δραστηριότητα. Αυτό ισχύει επίσης για παρουσιάσεις και διαφημίσεις που σχετίζονται με την καριέρα ή την επιχείρησή σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα καλωσορίσουν στο σπίτι τους επισκέπτες που θα είναι συγγενείς, φίλοι ή γείτονες. Σε οικονομικό επίπεδο η εβδομάδα δεν φέρνει ιδιαίτερα έσοδα, ούτε μεγάλες δυσκολίες. Ωστόσο, μπορεί να έχετε λόγους να είστε χαρούμενοι για κάτι απροσδόκητο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι δυνατά έξοδα αισθητικής ή αποκατάστασης, οδοντιατρικής θεραπείας και κάθε είδους θεραπείας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μερικοί από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να βγουν από μια κατάσταση κατάθλιψης στην οποία βρίσκεστε για αρκετές ημέρες ή εβδομάδες ή που θα προκύψει κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Καθαρίστε γρήγορα τυχόν κακές σκέψεις από το κεφάλι σας, μην τις αφήσετε να φυτρώσουν και να σας ωθήσουν σε παράλογες ενέργειες. Η προσδοκία σας για μια ρομαντική συνάντηση θα γίνει πραγματικότητα, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι ατομικά. Οι άντρες θα περάσουν μια εβδομάδα δυνατών και ευνοϊκών κραδασμών που θα τους βοηθήσουν να προχωρήσουν στις σημαντικές τους προσπάθειες και έργα. Είστε πολύ κοντά στο να πάρετε μια βιαστική απόφαση που ενέχει κάποιο είδος κινδύνου που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη σταθερότητά σας και ακόμη και τη ζωή σας με κάποιο τρόπο. Οι γυναίκες θα είναι προσεκτικές στις πράξεις τους, πολύ πιο συντηρητικές από ό,τι συνήθως. Οι εκδηλώσεις πείσματος δεν αποτελούν εξαίρεση, ειδικά όταν επικοινωνείτε ή συνεργάζεστε με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει μια κατάσταση που θα απαιτήσει από εσάς να αλλάξετε ένα σημαντικό σχέδιο ή να πάρετε μια επείγουσα απόφαση.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 2 – 8 Οκτωβρίου, οι προσδοκίες σας θα σχετίζονται με την εξέλιξη κάποιων γεγονότων ή σχέσεων που σχετίζονται με ταξίδια ή με άτομα από διαφορετικούς οικισμούς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε την επιθυμία να κάνετε κάτι ξεχωριστό για το σπίτι σας, να τακτοποιήσετε τα αντικείμενα ή τα έπιπλα στο σπίτι με διαφορετικό τρόπο, να αγοράσετε νέα αντικείμενα κατάλληλα για την άνεσή σας ή για τη χειμερινή περίοδο κ.λπ. Θα χρειαστεί να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον ρομαντικό ή τον γαμήλιο σύντροφό σας για μελλοντικά σχέδια που θα είναι σημαντικά και για τα δύο μέρη. Πιθανότατα θα θέλετε να αλλάξετε τις σχέσεις σας, τον τρόπο που επικοινωνείτε, τον τόπο που ζείτε κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά τη δική σας υγεία ή την υγεία ενός αγαπημένου σας προσώπου. Πιθανότατα θα χρειαστούν διαδικασίες που σχετίζονται με θεραπεία, οδοντιατρική, σωματικές ή χειρουργικές αλλαγές στο σώμα κ.λπ. Ένα άλυτο ζήτημα από το παρελθόν σας θα δημιουργήσει ξανά ένταση ή θα απαιτήσει κάποια συγκεκριμένη ενέργεια. Η πιθανότητα να διορθώσετε τα πράγματα, να λύσετε ένα πιθανό πρόβλημα, αυτή την εβδομάδα δεν είναι μεγάλη, αλλά ούτε η αναμονή θα σας βοηθήσει. Αυτή την εβδομάδα θα ζήσετε μια έκπληξη που σχετίζεται με τα χρήματα στο σπίτι σας. Θα εκπλαγείτε από γεγονότα ή επισκέψεις ανθρώπων που ζουν κοντά σας. Μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση σε μια συνάντηση, μια πρόταση για μια νέα φιλία, σημαντικές πληροφορίες για εσάς από το Διαδίκτυο ή εφημερίδες κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μην πανικοβληθείτε αν χρειαστεί να κάνετε απροσδόκητες αλλαγές που σχετίζονται με τα ταξίδια. Οι επαφές σας με ανθρώπους κοντά και μακριά μπορούν να αποτελέσουν τη βάση διαφορετικών εμπειριών που θα ληφθούν και θα βιωθούν διαφορετικά από τον καθένα σας. Οι άνδρες θα απογοητευτούν απροσδόκητα από τη διπροσωπία ή τη δίψα για εξουσία ενός ατόμου που προέρχεται από τον κύκλο των συγγενών ή των συναδέλφων. Σίγουρα είχες καλύτερη γνώμη για αυτό το άτομο, οπότε θα δυσκολευτείς να αποδεχτείς την απογοήτευσή σου. Μάλλον θα ψάχνετε για κάποια ουσιαστική εξήγηση για μια τέτοια συμπεριφορά. Οι γυναίκες θα περάσουν επτά απρόβλεπτες μέρες. Θα δυσκολευτείτε να προγραμματίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μπορεί να προκύψουν απροσδόκητα έξοδα, αλλά μπορεί και να έχετε απροσδόκητα έσοδα. Η εβδομάδα θα έχει ευνοϊκό αντίκτυπο στη ζωή σας και ελπίζω να εκτιμήσετε τι θα σας δώσει η μοίρα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 2 – 8 Οκτωβρίου θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο υπεύθυνα για την επίλυση ενός οικιακού ή περιουσιακού προβλήματος. Είναι πιθανό να αποφασίσετε να απαλλαγείτε από κάτι που είτε θα είναι δύσκολο να επισκευαστεί είτε θα σας κοστίσει πολύ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα αντιμετωπίσετε γεγονότα που θα σχετίζονται με την απώλεια προσωπικών πληροφοριών που αποθηκεύετε σε τηλέφωνο, υπολογιστή ή σε προσωπικά αντικείμενα. Κάποιος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτό που βρήκε ή έκλεψε. Μπορεί να το κάνει με πονηριά και θα το μάθετε πολύ αργά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μην εμβαθύνετε καταστάσεις που σχετίζονται με δυσάρεστα σχόλια που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή ή τη δουλειά. Αν αγνοήσετε την πηγή, θα τελειώσει πολύ πιο γρήγορα. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε επείγουσες ή πιο περίπλοκες οικονομικές δεσμεύσεις και ενέργειες. Πολλοί από τους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου θα ταξιδέψουν αυτές τις επτά ημέρες και ένα ταξίδι μπορεί να σχετίζεται με συνάντηση ή επίσκεψη συγγενών ή φίλων σε άλλο κατοικημένο μέρος. Μέσα στην εβδομάδα, μια απρόσμενη κατάσταση θα καταφέρει να σας εκπλήξει στο σπίτι σας ή σε σπίτια φίλων και συγγενών σας. Αναμένετε νέα μέσα στην εβδομάδα που θα σας ευχαριστήσουν γιατί θα είναι καλό για την οικογένειά σας κατά κάποιο τρόπο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα περάσετε στιγμές όπου μπορεί να φαίνεστε συναισθηματικά ασταθής και αυτό θα σας κάνει συγκινητικούς και ευαίσθητους σε ορισμένα γεγονότα ή πρόσωπα. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις ερωτικές σας σχέσεις. Οι γυναίκες θα εμπλακούν σε μια δυσάρεστη κατάσταση που πιθανότατα δεν είχαν σκεφτεί καλά εκ των προτέρων. Η επιρροή άλλων ανθρώπων στις υποθέσεις σας μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα, γι’ αυτό προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη δική σας διαίσθηση ή τουλάχιστον ενεργήστε προσεκτικά εάν θέλετε να ακολουθήσετε τη συμβουλή κάποιου. Η εβδομάδα θα έχει κάτι να σας εκπλήξει. Οι άνδρες θα είναι επιρρεπείς σε ασυνήθιστες ανησυχίες, φόβους ή αϋπνίες. Θα επηρεαστείτε πάρα πολύ από τα λόγια ή τις πράξεις των γύρω σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τη δουλειά ή τα επαγγελματικά σας και τα πράγματα με τα οποία θα ασχοληθείτε εκεί. Η υγεία σας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, όπως αϋπνία, ημικρανίες, προβλήματα αρτηριακής πίεσης κ.λπ.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 2 – 8 Οκτωβρίου θα αναζητήσετε τρόπους και λύσεις για να ηρεμήσετε για τα προσωπικά σας προβλήματα, που εξελίσσονται σε ανεπιθύμητη κατεύθυνση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα έχουν υλικό χαρακτήρα, θα σχετίζονται με κάποια περιουσία, εμπόρευμα, παραγωγή κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα ανησυχείτε περισσότερο για την ανάπτυξη προσχεδιασμένων δεσμεύσεων ή γεγονότων, την πραγματοποίηση των οποίων σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε τα βαριά φορτία, καθώς είναι πιθανές δυσάρεστες παθήσεις για την υγεία. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια δέσμευση με έναν συγγενή που θα βασιστεί στη βοήθειά σας σε σημαντικά προσωπικά θέματα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για επαγγελματικά ταξίδια ή για συνάντηση σημαντικών ανθρώπων. Ένα γράμμα ή μια συζήτηση με ένα άτομο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα θα σας εκπλήξει. Αν ψάχνετε για δουλειά σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό, θα είναι μια επιτυχημένη εβδομάδα για τέτοιες ενέργειες, αλλά μην κοιτάτε μόνο τον μισθό, αλλά τις συνθήκες εργασίας, που θα σας προσφέρουν καλή άνεση. Η ερωτική σας ζωή θα εξελιχθεί, αλλά δεν θα ανταποκρίνεται πάντα στις προσδοκίες ή τα σχέδιά σας. Δεν είναι η ώρα να αναζητήσετε ένα ιδανικό, αλλά να αναζητήσετε έναν άνθρωπο που θα σας σέβεται και θα σας αποδέχεται όπως είστε. Όσοι από εσάς θα δημιουργήσετε μια νέα ρομαντική γνωριμία αυτές τις επτά ημέρες θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας εκπλήξει με το εύρος των ενδιαφερόντων και των γνώσεών του. Οι συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα θα οφείλονται σε συναισθηματικές εκδηλώσεις, ευαισθησία σε ευαίσθητα θέματα ή έλλειψη επιθυμίας για συμβιβασμούς. Η εβδομάδα προαναγγέλλει ενδιαφέροντα γεγονότα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη ή ένα παιδί. Οι άντρες θα πρέπει να αποδεχτούν τις περισσότερες οικογενειακές δεσμεύσεις ήρεμα και χωρίς εκνευρισμό και να επικεντρωθούν στη γρήγορη εφαρμογή τους. Έτσι θα εξασφαλίσετε χρόνο για άλλες σημαντικές δραστηριότητες και υποθέσεις. Οι γυναίκες θα έχουν πολλές εργασίες και λίγο χρόνο για να τις ολοκληρώσουν. Τα δυσάρεστα νέα μπορεί να σας εκπλήξουν, να μπερδέψουν κάποια από τα σχέδιά σας, να επηρεάσουν τη διάθεσή σας με την απώλεια που σας φέρνει. Αυτή είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα πρέπει να αποφύγετε εκδηλώσεις αλαζονείας, ραθυμίας ή συναισθηματικότητας σε πράξεις και αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 2 – 8 Οκτωβρίου θα περιμένεις την πραγματοποίηση διαφόρων συναντήσεων ή συγκεντρώσεων που θα έχουν κάποιο σημαντικό νόημα για την προσωπική, επαγγελματική ή κοινωνική σου ζωή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα προκύψουν απροσδόκητες δεσμεύσεις που θα σχετίζονται με προσωπικές ή οικογενειακές οικονομικές υποθέσεις, ένα έγγραφο ή συμβόλαιο που σχετίζεται με περιουσία, εργασία κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι δύσκολο για εσάς να προγραμματίσετε τις καθημερινές σας υποθέσεις, καθώς τα γεγονότα θα αναπτυχθεί διαφορετικά από τις προσδοκίες σας ή με μεγαλύτερη, απρόβλεπτη δυναμική. Απροσδόκητα έξοδα για το σπίτι ή την οικογένειά σας θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα. Θα έχετε εργασίες που σχετίζονται με μια χαμένη πληρωμή ή άλλες υποχρεώσεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για υποθέσεις που σχετίζονται με κληρονομική περιουσία ή περιουσία μεγαλύτερου συγγενή. Για πολλούς από εσάς, η εβδομάδα φέρνει τη λήψη χρημάτων, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων μέσω συγγενών ή φίλων. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε μια τηλεφωνική συνομιλία που θα σας στεναχωρήσει. Μπορεί να είστε θυμωμένοι με τις ενέργειες ενός συγκεκριμένου ατόμου ή την έλλειψη επαγγελματισμού ενός εκπροσώπου ενός κυβερνητικού, τραπεζικού, φορολογικού ή νομικού ιδρύματος. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η προσοχή σας θα εμπλακεί σε μια δυσάρεστη κατάσταση στη ζωή συγγενών ή φίλων. Η εβδομάδα μπορεί να φερει ενδιαφέρουσες εμπειρίες στην αγάπη ή την οικεία σας ζωή. Στην εργασία ή την επιχείρησή σας, θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε διάφορες ευνοϊκές καταστάσεις, προσφορές ή αλλαγές. Ευχάριστες εμπειρίες και συναισθήματα μπορεί να περιμένουν όσους από εσάς θα ταξιδέψετε μέσα στην εβδομάδα. Οι άντρες θα είναι οι τυχεροί αυτή την εβδομάδα, αρκεί να έχουν μάθει καλά κάποια μαθήματα ζωής μέχρι τώρα. Αποδεχτείτε ανθρώπους και γεγονότα χωρίς να προσπαθείτε να τα αλλάξετε. Η υγεία σας θα απαιτήσει κάποια φροντίδα ή θεραπεία. Να είστε φιλόδοξοι αυτή την εβδομάδα, ειδικά αν έχετε ήδη ξεκάθαρα σχέδια για το μέλλον σας. Οι γυναίκες θα αναζητήσουν νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα ή δεσμεύσεις που επί του παρόντος βρίσκονται σε αδιέξοδο. Οι συγκρούσεις και οι εντάσεις θα είναι περισσότερες αυτές τις επτά ημέρες, ειδικά όταν έχουν να κάνουν με χρήματα. Στην οικογένεια όλοι θα περιμένουν περισσότερα από εσάς.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 2 – 8 Οκτωβρίου θα επιδιώξετε επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με κάποιο τρόπο με οικονομικά ή περιουσιακά σας συμφέροντα. Στην πραγματικότητα, το πρόβλημα θα αποδειχθεί λιγότερο περίπλοκο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε μια σημαντική τηλεφωνική συνομιλία που μπορεί να σχετίζεται με μια νέα ευκαιρία ή πρόταση που σχετίζεται με τη δουλειά ή την προσωπική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα βιώσετε συναισθηματικά ένα γεγονός που σχετίζεται με τους φίλους ή τους γείτονές σας. Η ερωτική σας ζωή κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών φέρνει διαφορετικές συναισθηματικές εμπειρίες. Γενικά, αυτή την εβδομάδα η αγάπη, ειδικά αν δείχνετε ειλικρίνεια στα συναισθήματα, θα καθορίσει την εξέλιξη διαφόρων γεγονότων, συζητήσεων ή αποφάσεων που θα είναι σημαντικές για το μέλλον της σχέσης σας. Οι άγαμοι εκπρόσωποι θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για να ξεκινήσουν μια νέα ρομαντική γνωριμία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πρέπει να ξεπεράσετε διπλωματικά και διακριτικά μια σύγκρουση που σχετίζεται με μια αγορά ή ένα είδος ακινήτου που έχετε ήδη. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πολλοί θα έχουν μια δέσμευση που σχετίζεται με την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου. Θα υπάρξει προσωρινή ένταση λόγω μιας σημαντικής απόφασης ή αλλαγής που θα έρθει στο άμεσο μέλλον. Αυτή θα είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα πρέπει να βασιστείτε πάνω από όλα στη δική σας διαίσθηση, στις προσωπικές σας ενέργειες και αποφάσεις. Οι γυναίκες θα εξετάσουν προσεκτικά τις σημαντικές ενέργειες και αποφάσεις τους που σχετίζονται με ένα μέλος της οικογένειας, συνάδελφο ή σύντροφο. Μπορεί να είστε επιρρεπείς τόσο σε χειραγώγηση όσο και σε απάτη, και άλλοι άνθρωποι μπορεί να σας χρησιμοποιήσουν για να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους. Προστατέψτε σημαντικές πληροφορίες από την περιέργεια άλλων ανθρώπων. Οι άνδρες θα ασχοληθούν με ένα σημαντικό έργο που θα έχει κάποια σχέση με το παρελθόν τους. Η εβδομάδα θα ευνοήσει τα ταξίδια, τις επαφές με ανθρώπους από διαφορετικά μέρη της χώρας που ζείτε και σε όλο τον κόσμο. Θα περιμένετε σημαντικά νέα ή πληροφορίες από κάποιον που μένει έξω από το σπίτι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 2 – 8 Οκτωβρίου, αμφιλεγόμενες ή συγκρουσιακές καταστάσεις στον χώρο εργασίας σας, με εκπροσώπους διαφόρων φορέων ή στα επαγγελματικά σας θα απαιτήσουν προσοχή. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να λύσετε σημαντικά οικονομικά ζητήματα που απασχολούν την οικογένειά σας ή τη δουλειά σας. Είναι πιθανό το εισόδημά σας να είναι μικρότερο από αυτό που περιμένετε ή να προκύψουν απροσδόκητα έξοδα. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε γνωριμίες και συναντήσεις με νέα άτομα. Οι παλιοί σου φίλοι θα σε αναζητήσουν στο τηλέφωνο ή θα σου προσφέρουν ραντεβού. Ένα γεγονός που σχετίζεται με έναν συγγενή μπορεί να είναι αφορμή για συγκέντρωση αυτές τις επτά ημέρες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για δουλειά, γιατί θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας, να πραγματοποιήσετε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες. Τα γεγονότα στον εργασιακό σας χώρο αυτή την εβδομάδα θα σας δώσουν σημάδια επικείμενων αλλαγών. Η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη με διάφορες εκπλήξεις, αλλά φυσικά οι προσδοκίες είναι για θετικές. Αν υπάρχουν εκείνα που θα σας στεναχωρήσουν ή θα σας απογοητεύσουν, κάντε υπομονή γιατί θα υποστούν άλλη μια αλλαγή. Θα περάσετε ευνοϊκά για αγορές, αλλά αναζητήστε λογικές τιμές και καλή ποιότητα. Δεν είναι ώρα για σπατάλες και ξοδεύοντας χρήματα σε απολαύσεις. Οι γυναίκες θα μπορέσουν να πετύχουν πολλά χάρη στις δικές τους προσπάθειες και τον υπολογισμό στις πράξεις. Γενικότερα, οι προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις θα έχουν θετική εξέλιξη. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν σύμφωνα με τη σύνεση και την πρακτικότητα των δικών σας ενεργειών. Έχετε πολλά να κάνετε αυτή την εβδομάδα, οπότε μην χάνετε το χρόνο σας. Οι άντρες θα συναντήσουν άτομα που είναι δύσκολα σε χαρακτήρα και νοοτροπία. Οι σχέσεις σας μέσα στην εβδομάδα θα είναι περίπλοκες, αλλά δεν θα σας βλάψουν. Οι συγκρούσεις θα αφορούν μικρά πράγματα, αλλά οι συνέπειες μπορεί να είναι μεγάλες και δυσάρεστες. Έχετε μπροστά σας μια σημαντική εβδομάδα, κατά την οποία η πρόοδος στις υποθέσεις σας θα εξαρτηθεί από την ικανότητά σας να επικοινωνείτε και να παρουσιάζετε τις ιδέες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 2 – 8 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με συναδέλφους, πελάτες ή άλλα άτομα κυρίως στον εργασιακό σας χώρο ή στην επιχείρηση. Το καλό είναι ότι θα ξεπεράσετε αυτά τα προβλήματα χωρίς επιπλοκές. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κάποιος γύρω σας θα προσπαθήσει να πετύχει τον στόχο του, χειραγωγώντας σας προς όφελός του. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τις ενέργειες υποκριτικών και εγωιστών ανθρώπων. Διαφορετικά, η απογοήτευση ή ο πόνος θα είναι πάνω σας. Ταυτόχρονα, μην επιτρέπετε τέτοιες ενέργειες να σας κάνουν επιθετικούς ή αγενείς, γιατί δεν είναι αυτός ο τρόπος για την πνευματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να αναπτύξετε την ερωτική σας ζωή και γενικότερα τις σχέσεις σας με ανθρώπους που αγαπάτε. Μια νέα αγάπη ή ειδύλλιο μέσα στην εβδομάδα μπορεί να σας βρει απροετοίμαστους για μια τέτοια εμπειρία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε συναντήσεις ή συγκεντρώσεις σε διαφορετικές περιστάσεις και με διαφορετικά άτομα. Θα είναι καλό για εσάς να περνάτε περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι σας. Ένα γεγονός στη ζωή ενός συγγενή θα προκαλέσει πρόσθετα έξοδα από τον προϋπολογισμό σας. Πολλά από τα πράγματα με τα οποία θα ασχοληθείτε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχουν μεγαλύτερη εξέλιξη στο χρόνο πριν σας ευχαριστήσουν με επιτυχία. Κάντε υπομονή για να μην δημιουργήσετε ένταση στη ζωή σας. Στην πραγματικότητα, προβλήματα αυτή την εβδομάδα μπορεί να προκύψουν ακριβώς λόγω βιασύνης εκ μέρους σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστα λάθη ή απώλειες. Οι φίλοι ή οι συγγενείς σας θα σας καλέσουν για μια συγκέντρωση ή ένα ταξίδι, που θα είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για εσάς. Οι γυναίκες θα έχουν ρομαντική τάση, με επιθυμία για περισσότερη αγάπη ή οικείες εμπειρίες. Εάν δεν έχετε μια ρομαντική σχέση, θα επενδύσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στην αναζήτηση μιας. Συνολικά, έχετε μπροστά σας μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα, με ευκαιρίες να πετύχετε σημαντικές επιτυχίες και αποτελέσματα. Οι άντρες θα ασχοληθούν με διάφορες ιδέες ή εργασίες γύρω από άτομα της οικογένειάς τους. Θα ενθουσιαστείτε με τη ζωή ενός στενού ατόμου που μπορεί να μην ζει μαζί σας. Αυτή η εβδομάδα θα σας φέρει πολλά αναμενόμενα και απροσδόκητα νέα, που σχετίζονται κυρίως με ανθρώπους διαφορετικών γενεών

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 2 – 8 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσάρεστες εργασίες ή υποχρεώσεις οικονομικής φύσης ή που σχετίζονται με έγγραφα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, ο αυτοέλεγχος στα δικά σας συναισθήματα θα εξαρτηθεί από το αν θα πετύχετε ή θα βιώσετε μια εβδομάδα στασιμότητας, απώλειας. Η παρουσία ενός σταθερού ανθρώπου δίπλα σας θα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που θα μπορέσει να σας κάνει φιλόδοξους να πετύχετε κάτι σημαντικό και εποικοδομητικό στη ζωή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε τις απαισιόδοξες διαθέσεις που μπορεί να σας κάνουν να υποψιαστείτε, να δείτε ανειλικρίνεια ή υποκρισία στις πράξεις των άλλων. Αποφύγετε να ενοχλείτε τους γύρω σας με ακατάλληλα ή απαισιόδοξα σχόλια για γεγονότα ή πρόσωπα της ζωής σας. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για δουλειά και υποχρεώσεις με παιδιά και εφήβους. Ένα ταξίδι θα έχει καλή επίδραση στη διάθεση και την ψυχική σας υγεία. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, όσο περισσότερο χρόνο περνάτε στη φύση, τόσο το καλύτερο για εσάς. Οι ήπιες ασθένειες υγείας δεν πρέπει να σας τρομάζουν, αλλά πρέπει να κατευθύνουν την προσοχή σας σε επιτακτικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Γενικά, αυτή την εβδομάδα θα είναι σημαντικό να είστε πιο φιλοσοφημένοι για τα προβλήματα στη ζωή σας. Οι γυναίκες θα βιώσουν μια στιγμή πανικού ή έντονο στρες από απογοητευτικό αποτέλεσμα σε μια κατάσταση ή σχέση. Τα προβλήματα που θα προκύψουν στη ζωή σας αυτές τις επτά ημέρες δεν είναι τυχαία, έχουν σκοπό και πρέπει να αντιδράσετε επαρκώς σε αυτά. Στη δουλειά σας, περιμένετε εκπλήξεις που σχετίζονται με διάφορες αλλαγές, καινοτομίες ή νέους ανθρώπους. Οι άνδρες θα βιώσουν περισσότερα συναισθηματικά νέα που θα λάβουν από διαφορετικά μέρη. Μια πρόσκληση ή πρόταση θα σας απαιτήσει να σκεφτείτε πιο προσεκτικά την απάντησή σας. Όσοι είστε γονείς μπορεί να ταξιδεύετε με ή για τα παιδιά σας, επικοινωνώντας πιο δυναμικά με όσους βρίσκονται σε απόσταση τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Η εβδομάδα 2 – 8 Οκτωβρίου φέρνει ποικίλους ενθουσιασμούς που σχετίζονται κυρίως με παιδιά ή νέους. Πιθανότατα, αυτές οι ειδήσεις ή γεγονότα θα συμβαίνουν έξω από το σπίτι σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε διάφορες επαγγελματικές ή διοικητικές δεσμεύσεις, συζητήσεις που σχετίζονται με χρηματικά ζητήματα, μια επίσκεψη σε κυβερνητικό ή τραπεζικό ίδρυμα κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα εκπλαγείτε από γεγονότα που σχετίζονται με ταξίδια ή άτομα που βρίσκονται μακριά. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε μια χρήσιμη συζήτηση ή θα ανταλλάξετε επιστολές και email που σχετίζονται κυρίως με την εξέλιξη των μελλοντικών σας σχεδίων. Για τους ελεύθερους εκπροσώπους του Υδροχόου, η εβδομάδα θα φέρει την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα κατάλληλο άτομο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε μια δέσμευση σχετικά με την παραλαβή ή την αποστολή μιας αποστολής, εγγράφου κ.λπ. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ενέργειες που αφορούν υλικά ή περιουσιακά συμφέροντα και σχέδια. Η εβδομάδα θα μείνει στη μνήμη λαμβάνοντας χρήματα ή ένα σημαντικό έγγραφο στην οικογένεια. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα μάθετε για ένα γεγονός που σχετίζεται με προβλήματα σε μια οικογένεια συγγενών ή φίλων σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προστατέψτε την οικογενειακή σας περιουσία από ατυχήματα ή ζημιές. Οι γυναίκες θα χαρούν με νέα που σχετίζονται με χρήματα, με πρόταση για μια καλύτερα αμειβόμενη δουλειά ή δέσμευση, κέρδος από την πώληση κάποιων προϊόντων, δική τους δουλειά κ.λπ. Θα περάσετε στιγμές ανησυχίας και έστω και λίγο πανικού, αλλά αυτά θα υποχωρήσουν γρήγορα. Μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις για οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα. Οι άνδρες θα έχουν περισσότερη επαφή με μέλη της οικογένειας, συναδέλφους, συντρόφους, γείτονες, πολιτικούς συνεργάτες κ.λπ. Αυτή είναι μια εβδομάδα που δεν θα έχουν σχεδόν καθόλου χρόνο για τον εαυτό τους. Κάποιες συζητήσεις θα σας αναστατώσουν ή θα σας στεναχωρήσουν με τις πληροφορίες που θα λάβετε για γεγονότα από το πρόσφατο παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 2 – 8 Οκτωβρίου, μπορεί να προκύψουν αντιφάσεις ή δυσάρεστες καταστάσεις που σχετίζονται με χρήματα στην οικογένειά σας, οι οποίες ξοδεύτηκαν παρορμητικά, απερίσκεπτα, συναισθηματικά. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ένα ανεπιθύμητο πρόβλημα για τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε αρκετή ενέργεια και θέληση να εφαρμόσετε σημαντικά θέματα για την οικογένειά σας. Διαφορετικές συνθήκες και άνθρωποι θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε με επιτυχία τις δεσμεύσεις σας. Οι λόγοι για χαρά αυτή την εβδομάδα δεν θα σχετίζονται με σημαντικά γεγονότα. Ωστόσο, θα σας δώσουν μεγάλη αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε πιο γενναιόδωροι με κομπλιμέντα σε άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή με τα οποία θα έχετε καθημερινή επαφή. Χρησιμοποιήστε αυτές τις επτά ημέρες για να διατηρήσετε όσα έχετε πετύχει μέχρι τώρα, να σημειώσετε πρόοδο σε ορισμένες από τις προσωπικές σας υποθέσεις και να εναρμονίσετε σημαντικές σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, στο μυαλό σας θα εμφανιστούν αρνητικές αναμνήσεις από δύσκολες εμπειρίες από το παρελθόν σας. Δύσκολα θα είναι τυχαίο, αλλά για όλους θα υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος για αυτή την επιστροφή στο παρελθόν. Η τύχη αυτή την εβδομάδα θα είναι εκεί που τη χρειάζεστε, όχι εκεί που τη θέλετε. Θα σας βοηθήσει, θα τονώσει ή θα σας προστατεύσει ανάλογα με τη συγκεκριμένη κατάσταση. Οι γυναίκες θα έχουν ιδιαίτερες εμπειρίες με μέλη της οικογένειας ή στη δουλειά. Οι περισσότερες από τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σχετίζονται με γυναίκες. Θα μπορείτε να λάβετε καλές συμβουλές, βοήθεια ή υποστήριξη εάν είστε έτοιμοι να τις αποδεχτείτε. Οι άντρες θα έχουν τα δικά τους σχέδια για την εβδομάδα που θα τραβήξουν όλη τους την προσοχή και την ενέργεια. Θα δυσκολευτείτε να εμπλακείτε σε νέα ή απρογραμμάτιστα πράγματα. Οι συγκρούσεις με τέτοιες παρεμβάσεις ή επιρροές δεν θα βοηθήσουν. Συμβόλαια, έγγραφα ή κάποιου είδους συμφωνίες οικονομικής φύσης θα έχουν καλή εξέλιξη.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: