,

Να ‘σαι εδώ για μένα

Να ‘σαι εδώ για μένα, να είσαι πάντα δίπλα μου, στα εύκολα και στα δύσκολα. Εδώ που τα λέμε, τα δύσκολα είναι πιο πολλά. Θα είσαι εκεί πάντα, κοντά μου, δίπλα μου; Μεγάλη κουβέντα, φοβάμαι πως θα κουραστείς. Λυπάμαι πολύ που εξωτερικεύω τον φόβο μου αυτό, αλλά ίσως κουραστώ πρώτη εγώ. Μια πικρή αλήθεια, που φοβόμαστε να ξεστομίσουμε πολλές φορές. Κι αντί να πολεμήσουμε, καταφεύγουμε πρώτοι σε άτακτη φυγή. Έτσι κι εγώ, νιώθω ότι είναι πιο δυνατό από όσο μπορώ να αντέξω, γιατί ξέρω τον εαυτό μου. Θα με αντέξεις λοιπόν; Θα με υπομένεις; Δεν θα κουραστείς με όλα μου τα κουσούρια που κουβαλάω;


Κανείς δεν το ξέρει, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί σε κανέναν. Συμβόλαιο να σου υπογράψει μπορεί, όμως τόσα και τόσα που υποσχέθηκαν, διαλύθηκαν στο τέλος και προχώρησαν σε σκίσιμο συμβολαίου, σε αθέτηση συμφωνιών, σε ακυρώσεις κι αρνήσεις συναισθημάτων. Μα θέλω να έχω το σθένος και να στο πω φωναχτά. Να ‘σαι εδώ για μένα κι εγώ για σένα. Να είσαι η παρηγοριά μου κι εγώ η γροθιά σου, σε όσα αναμφίβολα έρθουν στην κοινή διαδρομή μας. Να ‘σαι εδώ για μένα κι εγώ για σένα. Γιατί ένα γινόμαστε με την αγάπη μας. Ένα εναντίον όλων. Ένα απέναντι σε όλους που θα προσπαθήσουν να μας το χαλάσουν. Αυτή η εξίσωση 1 +1 =1 είναι ξεχωριστή, μοναδική. Μόνο αν μπεις στη καρδιά του άλλου μπορείς να την επαληθεύσεις, Θα μπορείς να την δικαιολογήσεις.

Να είσαι βέβαιος, πολλοί θα τη ζηλέψουν και πολλά εμπόδια θα προσπαθήσουν να μας διαλύσουν. Εσύ όμως να τα παραβλέπεις. Να είσαι εδώ για μένα. Πάντα η αγκαλιά μου, πάντα η ασπίδα μου, πάντα η παρηγοριά μου. Πάντα το φεγγάρι μου κι ο ήλιος ο φωτεινός μου. Πάντα το αστέρι μου, η χαρά μου και η ελπίδα μου.
Εσύ να είσαι εδώ για μένα. Κι εγώ να ξέρεις, να είσαι σίγουρος, θα είμαι εκεί για σένα.


Joanna Sou

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: